Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] ZieLarz24

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] ZieLarz24

BMW klasa sama w sobie, bardzo dobre strzały jak również 214 i 215 z poprzedniej sesji. Mazda niezbyt, rozumiem klimat ale grafika ps2 już nie zachwyca Jaguar poprawnie. Jak mówiłem BMW to faworyt, czysto i elegancko Hondziura jakaś nie wyraźna.

Komentarz

wielkie DZIĘKI za BMW

Komentarz

Sylwestrowo nowo rokowa aktualizacja galerii

226.
        227.
        228.
        229.
        230.
        231.
        232.
        233.

Zapraszam do komentowania

Komentarz

No ładne ładne prawie jak z GT5 niezłe ale 229 przypomina mi GT2

Komentarz

229 - GENIALNE ( przepraszam, że wielkimi literami ), 227 - ciekawe, 230 - do tej mazdy nie pasuje czerń i biel, wręcz przeciwnie, ale tu Ci się to udało w tym tunelu, ale to tylko wyjątek , 232 - mazda za mazdą jedzie.

Komentarz

Zapraszam do krytyki

234.
              235.
              236.
              237.
              238.
              239.
              240.
              241.

Komentarz

Do krytyki, ok. Wszystkie do kitu. :mrgreen:

A na serio: 234 - ładne, fajne, dynamiczne ujęcie, 235 - świetne, ale ta linia czerwona, przez chwile mi się wydawało jakby sztuczna, albo w paincie dorobiona, musiałem się jej trochę przyjrzeć . 236 - dobry kadr, ciekawie, a 237 rządzi w tej sesji, boooskie!!! i te felgi... ahh .238 - ładne, ale dość przeciętne, 239 - również to samo co 238, 240 - nie podoba mi się, to przez kadr , 241 - super ujęcie, tu jest fajnie, pewnie to Ty tam stoisz i zdjęcia cykasz. :mrgreen:

Komentarz

Kurde, a już myślałem, że będę tutaj pierwszy :mrgreen:
                  No ok, 234 - tak średnie wrażenie, niby drift, ale mi się wydaje, że raczej przywali w bandę, niż wjedzie do tunelu...
                  235. - rozumiem, że zaliczałeś Driving Missions :wink:
                  236 - 240 - ogółem mi się podobają, wrzucam do jednego worka z napisem "Lubię to" :wink:
                  241 - ujęcie spoko, ale efekt psuje to człowiekopodobne "coś", niezbyt miło się ogląda.

Ale nie narzekam na stracony czas tutaj, czekam na dalszą pracę .

Komentarz

Czuje się już niepotrzebny... Koledzy wyżej poddali Twoje fotki dogłębnej analizie jedyne co dodam od siebie to... Miodne 237 ;x

Komentarz

Dzięki za komentarze
                      @ Roger, Wszystkie komentarze zawsze mile widziane
                      A teraz Japońszczyzna part 3
                      Oczywiście polecam powiększyć 245.

242.
                      243.
                      244.
                      245.
                      246.
                      247.
                      248.
                      249.

Komentarz

Ta grafika już niestety trąci, ale wciąż się starasz, więc jest bardzo dobrze.
                        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Grafika najbardziej zepsuła fotę 248, reszta okej, ale wyróżniam 242 - świetne, 245 - tez całkiem ,249.

Komentarz

Moja dogłębna ocena:
                            242. Ogółem nie lubię zdjęć w takiej lub podobnej kolorystyce. Zdecydowanie wolę zwykłe, kolorowe. Koncepcja fajna, Lexus na tle Nissana... Za czarno-białość daję tylko 4.
                            243. Kompletnie mi nie odpowiada. Ja zaostrzyłbym na Maździe. Znowu czarno-białe! Jedyna zaleta, to ładne ujęcie rywalizacji, raczej grzecznej kolumny... ale można było lepiej. 2-
                            244. O, tu już ładnie. Podobają mi się refleksy świetle na górze. Mazda sobie jedzie. Nie podobają mi się źle skręcone koła, ale w tym kadrze nie dało się inaczej. 5-
                            245. Trafiłeś idealnie! Cudne ujęcie samochodu i łuków, które już pokonał. Uwielbiam takie. 6
                            246. Tu również ciekawie. Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi się podoba. Nie ma już jednak tego Łał! z 245. 5+
                            247. O, widzę Stage Route 5 Mam sentyment do tego toru. Zdjęcie wyszło bardzo dobrze, jak z jakiegoś filmu. Za to masz 5+, to jednak nie jest zdjęcie zasługujące na celujący.
                            248. Nie ma już efektu świateł, za to jest dym. Też 5+.
                            249. I na koniec powrót do wspomnień, czyli lata 60-te na współczesnym torze. Niestety, toru nie widać. Zakładam jednak, że tak miało być, więc 5.
                            Zdjęcia skrajne: 243 (lepiej, gdyby go nie było) i 245 (piękne).
                            Średnia: 4,0. Zdjęcie nr 243 zepsuło.
                            http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
                            Zapraszam do udziału!

Komentarz

249 jest magiczne :wink:
                              rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Dzięki za nawał komentarzy Naprawdę cieszę się, że tyle ludzi zagląda jeszcze do GT4 PM i chce Wam się jeszcze oceniać
                                Znów dominuje japońszczyzna, chociaż na koniec wdziera się trochę niemieckiej techniki

250.
                                251.
                                252.
                                253.
                                254.
                                255.
                                256.
                                257.

Komentarz

Pracuję...
                                X