O kurfaa... 303 jedzie na tapete. Ale twórcy przesadzili z wielkością palm na 302. 304-rozumiem, że po drodze do lakierni wjechaleś i pomslowaleś na czarno. Pozostałe 2 miodne :3
302. Tak jak już pisał S.T.I.G Polyphony Digital nie widziało chyba palmy na oczy
303. <mniam> Piękne
304. Szybko go przemalowałeś
305. Lubię takie ujęcia
306. Nie lubię takich aut, na tej trasie I co ci ludzie robią na tym dachu?
Ale jesteś mistrzem Photo Mode w GT4 Dodajesz jakieś efekty w zewnętrznych programach typu Photoshop czy Gimp?
Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum
Dzięki za rozbudowane opinie, doceniam poświecenie
Na samym początku, dlaczego tak sie przyczepiliście do tych biednych palm :c aż musiałem na wiki sprawdzić, bo mi ich żal było. Dorastają nawet do 30 m, a te na zdjeciu mają na oko 8-10, więc prosze nie zrzędzić
303 jedzie na tapete
sukces B| sam bym sobie cykał tapetki, ale te 1280x960 już za małe na monitor jest :/
306. Nie lubię takich aut, na tej trasie
a ja własnie kocham lekka, piękna alfa zwinnie śmigająca wąskimi uliczkami równie pięknego włoskiego górskiego miasta, zarzucająca tyłkiem i mijająca ściany o milimetry. Czysta przyjemność z jazdy. Moim zdaniem to jest własnie idealny żywioł
Dodajesz jakieś efekty w zewnętrznych programach typu Photoshop czy Gimp?
Podbijam trochę światło i kontrast, bo dla mnie zdjęcia w GT4 są strasznie blade i szare (zazwyczaj)
Dziś trochę Photo Mode, ktorego unikam jak ognia, no ale czasem sie zdarzy ;_;
Komentarz