to próbne zdjęcie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] S.T.I.G
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] S.T.I.G
Na razie nic ciekawego, ale jak zaczniesz się bardziej starać, to może kiedyś mi dorównasz. :mrgreen:GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
Komentarz
-
A mnie foty bardzo sie podobaja. Pierwsze dosc statyczne ale dobrze uchwycone auto i tlo tak by nieco schowac niedoskonalosci gry, jest czysto i klarownie. Do tego srogi burnout ktorego dobre pokazanie w gt4 jest trudne bo dymu jak na lekarstwo w dodatku dziwnie sie wydobywa i czesto wgryza w model auta. Bardzo udane zdjecie.
Drugie dosc zwyczajne ale ma w sobie to cos, dziwną majestatyczność tego Audi. Byłoby dobre na jakiś kalendarzCałkiem ok.
Dobry start jestem ciekaw jak dalej Ci pójdzie
Komentarz
-
Lata czekania na kiszkowaty burnout zwiędłym Chevym?
Żartuję, aż tak źle nie jest, ale Audi całkiem przyzwoite, mi się całkiem podoba
Szkoda tylko, że w GT4 kompletnie nie widać, że to słoneczny i skąpany w słońcu Grand Canion, ale to wkońcu wada gry.
Komentarz
-
Niestety wszystkie zdjęcia są słabe. Photo Travel są zdecydowanie za ciemne, choć sytuację ratuje 4.
Zdjęcia, które powinny być dynamiczne nie są, auta stoją w miejscu.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
-
Dziewiąte przeciętne, ale ósemka urywa jaja.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
-
Photo travel pomijam bo to dla mnie pojscie na latwizne. Wloszczyzna bardzo dobra #3 jest jak z plakatu, dosc proste ale kadr ma cos co sklonilo mnie do przyjrzenia sie zdjeciu, fakt ze miejsce dosc oklepane ale wyciagnales 90% z tego ustawieniaDruga taka sobie, plomienie na plus zarowno jak iskry, wiele razy meczylem sie zeby to fajnie zlapac ( przytarcie o tarke) ale z marnym skutkiem, Ty efekt schwyciles ale reszta jest zla, rozmazanie etc. Pierwsze z Fiutem dobre ale nie porywa za to Charger w drifcie genialny, mega to wyszlo, czołówka Twojej obecnej tworczosci.
Komentarz
Komentarz