Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

RobiÄ™ up bo dobry temat

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      RobiÄ™ up bo dobry temat
      W sumie może w GT5 byście taki założyli - powinno się przyjąć, bo temat IMEO świetny...?

Komentarz

http://img444.imageshack.us/img444/9114/43534vc.jpg
        6'18'453 - Honda Takata Dome NSX (JGTC) '03 [583hp, AT, RSS, Sys: ON, Arcade Mode, Pad] - thooorn

Komentarz

Thooorn-pierwszy post edytował zawsze Lukas ale od dawna go tu nie widać Też chętnie powrzucałbym jakieś czasy. Może Ty co jakiś czas zaktualizujesz? Jako mod masz możliwość ingerencji w czyjeś posty.

//
          robię to właśnie
          :wink:

Komentarz

6.02:993-Nissan R390 GT1 Road Car '98[868bhp,AT,RM,sysn,GT mode,pad]
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

6'09'459 - Honda Takata Dome NSX (JGTC) '03 [583hp,MT, RSS, Sys:OFF, Arcade Mode, Pad] -Dreadlock89

Komentarz

6,17,253-BMW M5[761KM,1423KG,MT,R-QUALIF,SYS OFF,Gran Turismo mode,Pad]-Jezior

Komentarz

6,13,923-BMW M5`05[761HP,1423KG,MT,RQ,SYS:OFF,Gran Turismo Mode, Pad] -Jezior

Komentarz

Dobry czas zrobisz na M5 opony Qualifikacyjne i 761 KM skrzynia manual i systemy off przedni hamulec 3 i tylni 6 ja ok 6,13

Komentarz

8'30.691 - Chevrolet Corvette Stingray L46 350 (C3) '69 [Seria, MT, SM/SM, SYS:ON, GT Mode, Pad] - Banzai94
                      6'50.682 - Honda Mobil 1 NSX (JGTC) '01 [Seria, MT, RSH/RSH, SYS:ON, GT Mode, Pad] - Banzai94
                      GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Postaram sie wrzucić wszytskie moje samochody jakie mam w garażu
                        z wyjatkiem 2 najstarszych mercedesów, nie sa w stanie wyjechać pod górkę x)
                        Prawdziwa mordęga na początek, 81km/h z górki:
                        17'54,362 Subaru SUBARU 360 1958 [Seria, MT, SM/SM, SYS:ON, GT Mode, Pad] - Pitr666
                        Kolejna tragedia:
                        17'38,277 Daihatsu Midget 1963 [Seria, MT, SM/SM, SYS:ON, GT Mode, Pad] - Pitr666
                        9'29,573 Mazda 110S (L10A) 1967 [Seria, MT, SM/SM, SYS:ON, GT Mode, Pad] - Pitr666
                        13'54,854 HONDA Life Step Van ’72 [Seria, MT, SM/SM, SYS:ON, GT Mode, Pad] - Pitr666
                        16'53,199 CITROEN 2CV Type-A ’54 [Seria, MT, SM/SM, SYS:OFF, GT Mode, Pad] - Pitr666

Komentarz

Oto moje dwa czasy:
                          Audi R8-5:47.470, seria, skrzynia MT, opony RSS, sysn, Arcade mode, kierownica-Ptys11
                          Minolta Toyota 88 C-V-5:36.145, seria, skrzynia MT, opony RSS, sysn, Arcade mode, kierownica-Ptys11
                          Pozdrawiam i życze miłej zabawy.
                          PS. Teraz już chyba dobrze

Komentarz

Zamieszczone przez Ptys11
                            Oto moje dwa czasy:
                            Audi R8-5:47.470, opony racing Qualifing, szkrzynia MT, wspomagania włączone, Arcade Mode, bez zmiany mocy, wagi, i wszystkiego co tam można zmienić.
                            Minolta Toyota 88 C-V-5:36.145, opony racing Qualifing, szkrzynia MT, wspomagania włączone, Arcade Mode, bez zmiany mocy, wagi, i wszystkiego co tam można zmienić.
                            Pozdrawiam i życze miłej zabawy.
                            A oba czasy robiłem na kierownicy.
                            Umieść czasy według wzorca, albo witamy w killfile.

Komentarz

Witam wszystkich
                              ja mam czas 3:48,540 ... na Red Bull X2010
                              skrzynia manual, prędkosc maksymalna 446 km/h,
                              docisk na Max przód i tył,
                              PS. Podzielcie siÄ™ swoimi czasami, bo jestem ciekaw ile odstaje do tych mega szysbkich Gosci.
                              Pozdrawiam maestro576

Komentarz

Yyy... Ja siÄ™ nie znam, ale w GT4 chyba nie ma RedBulla X2010

Komentarz

PracujÄ™...
                                X