Witam wszystkich bardzo gorąco 
Postanowiłem przejąć ten temat pod swoje skrzydła z ogromną nadzieją, że odrodzi się on na nowo.
Z tego też miejsca chciałem podziękować Thooornowi który to dał mi zielone światło na reaktywacje wątku.
Założony w 2008 roku temat przez naszego dawnego kolegę Lucasa o którym słuch zaginął, miał na celu skupić wszystkich polskich kierowców GT4 na tym jakże wspaniałym torze jakim jest Nürburgring.
Liczę na to, że już niebawem na listę wpiszą się osoby które do tej pory nie miały okazji tego zrobić a mogą to uczynić już teraz, więc pozostaje wam tylko odpalić GT4 i wyruszać na tor!
Teraz kilka słów od pioniera wątku:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mapa toru:

(kliknij aby powiększyć)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aby zostać wpisanym na listę czasów użytkowników Granturismo.pl, należy:
- Podać dokładny czas
- Podać dokładną nazwę samochodu
- Podać czy samochód jest seryjny, czy modyfikowany, jeśli modyfikowany napisać dokładną MOC w BHP
- Podać rodzaj skrzyni biegów na jakiej uzyskaliśmy dany czas (AT/MT)
- Podać rodzaj/kombinację opon na jakiej uzyskaliśmy dany czas
- Podać jak były ustawione systemy elektroniczne w czasie kręcenia czasu ON/OFF
- Podać tryb w jakim czas został uzyskany Arcade Mode/Granturismo Mode
- Podać rodzaj kontrolera na jakim czas został uzyskany
Tylko wpisy zawierające wszystkie wyżej wymienione parametry zostaną dopisane do listy.
Ten wątek pozostał do dyskusji oraz do wklejania waszych czasów które będą systematycznie umieszczane na liście.
Aktualną listę znajdziecie
post143650.html#p143650
A więc Pany... na tor i do dzieła, kręćcie czasy i wpisujcie się na listę.
Pozdrawiam.

Postanowiłem przejąć ten temat pod swoje skrzydła z ogromną nadzieją, że odrodzi się on na nowo.
Z tego też miejsca chciałem podziękować Thooornowi który to dał mi zielone światło na reaktywacje wątku.
Założony w 2008 roku temat przez naszego dawnego kolegę Lucasa o którym słuch zaginął, miał na celu skupić wszystkich polskich kierowców GT4 na tym jakże wspaniałym torze jakim jest Nürburgring.
Liczę na to, że już niebawem na listę wpiszą się osoby które do tej pory nie miały okazji tego zrobić a mogą to uczynić już teraz, więc pozostaje wam tylko odpalić GT4 i wyruszać na tor!
Teraz kilka słów od pioniera wątku:
Zamieszczone przez Lucas
Mapa toru:

(kliknij aby powiększyć)
Aby zostać wpisanym na listę czasów użytkowników Granturismo.pl, należy:
- Podać dokładny czas
- Podać dokładną nazwę samochodu
- Podać czy samochód jest seryjny, czy modyfikowany, jeśli modyfikowany napisać dokładną MOC w BHP
- Podać rodzaj skrzyni biegów na jakiej uzyskaliśmy dany czas (AT/MT)
- Podać rodzaj/kombinację opon na jakiej uzyskaliśmy dany czas
- Podać jak były ustawione systemy elektroniczne w czasie kręcenia czasu ON/OFF
- Podać tryb w jakim czas został uzyskany Arcade Mode/Granturismo Mode
- Podać rodzaj kontrolera na jakim czas został uzyskany
Tylko wpisy zawierające wszystkie wyżej wymienione parametry zostaną dopisane do listy.
Ten wątek pozostał do dyskusji oraz do wklejania waszych czasów które będą systematycznie umieszczane na liście.
Aktualną listę znajdziecie

A więc Pany... na tor i do dzieła, kręćcie czasy i wpisujcie się na listę.
Pozdrawiam.
Komentarz