Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League
Chłopcze, 190E model o ktorym mowa na maksa zrobiony w GT Mode ma dokladnie 587HP a nie tyle ile podales i nie wierze, ze pobiles moj rekord ta fura o ponad 20sek. zobacze replay uwierze, a tak to mozesz sobie pogwizdac...
wiedziałem że tak będzie DZIĘKI za wiarygodność .Gdybym wiedział jak perfekcyjnie ustawić przełożenia biegów i parametry zawieszenia było by lepiej.Co do mocy chyba masz racje. Sorry zapomniałem dodać że jeszcze nitro miałem i olej wymieniłem
Zamieszczone przez 190E
wiedziałem że tak będzie DZIĘKI za wiarygodność .Gdybym wiedział jak perfekcyjnie ustawić przełożenia biegów i parametry zawieszenia było by lepiej.Co do mocy chyba masz racje. Sorry zapomniałem dodać że jeszcze nitro miałem i olej wymieniłem
stary wez nie pier*** bo sie tylko pograzasz. nitro i olej i to dalo tyle mocy? i myslisz, ze nie moge tego sprawdzic? zastanow sie... pokaz replay, inaczej nie ma co gadac i koniec tematu.
Zamieszczone przez 190E
Skoro twierdzisz, że naprawdę pojechałeś tak szybko, to udowodnij to tak:
Wejdź w Home, a następnie w Diary. Tam jest historia twoich przejazdów, zrób zdjęcie, gdzie pisze "Nurburgring Nordshleife 5.56.898 Lap"
P.S nie wierzę również, że pojechałeś mustagiem na 6.06'xxx
Mam repleya nie wiem jak go wrzucić na you tube.jak daje "prześlij" to pół dnia wysyła i nic .A co do ustawień na lighcie mogę ci podać. :wink: nie wiem czemu tak się denerwujecie
Jesli plik duzo wazy i masz wolne lacze to bedzie wysylalo pol dnia, ale w koncu dojdzie. spokojna glowa.
to podaj te ustawienia "na lighcie". Sam jestem ciekaw...
Dla świadomości:nie toleruje takiej jazdy staram się dojść do ...czegoś więcej a na pewno nie po bandach.Po za tym za wyjechanie na trawkę tylko pogarsza sprawę .dowiesz się jak przejedziesz minoltą trszkę powyżej Piątki.ale to nie ten temat.Jutro spróbuje coś podziałać z replay'em :wink:
Zamieszczone przez 190E
Dla świadomości:nie toleruje takiej jazdy staram się dojść do ...czegoś więcej a na pewno nie po bandach.Po za tym za wyjechanie na trawkę tylko pogarsza sprawę .dowiesz się jak przejedziesz minoltą trszkę powyżej Piątki.ale to nie ten temat.Jutro spróbuje coś podziałać z replay'em :wink:
Komentarz