Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Nie wiem czy mogę tutaj opony qwalifikacyjne NOS=70 hamulce 1.1 Springrate=17.0 T:4.0 Ride height =50 T:90 Damper Bounce=10 T=1 Damper Rebounce=1 T=10 Camber Angle=0 T=0 Toe Angle=4 T=4 Stabiliser=7 T=7 Oversteer=0 Understeer=20 TSC=0 Downforce=35 T=53 Initial torqe=40 LSD Aceleration=60 LSD Deceleration=40. P=Przód T=Tył skrzynie niestety cały czas zmieniam więc nie podam.No chyba że na upartego chcecie Wagi nie dodaje przy takiej jeżdzie .Miłej jazdy :wink:

Komentarz

Po pierwsze podales, ze jezdzisz bez systemow, a jednak ASM jest wlaczony.
      A po drugie przejechalem sie na tych ustawieniach. I musze przyznac, ze nie sadzilem, ze ta sie tak spier***** to auto. Zawiecha do dupy, a na nadsterownosc nie daje o sobie zapomniec... Czekamy na replay...

edit:
      Przejechalem sie autkiem z turnieju "Your best lap i GT4" po Nurbie.
      6'58.778 - RE Amemiya AMEMIYA ASPARADRINK RX7 (JGTC) '04 [Seria, AT, RSS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - luk4szm

Komentarz

Nie pytałem o ocenę TSC wydaje mi się że jak jest na 0 to jej nie ma zreszą czuć jak na nie których zakrętach (szczególnie w dół)zrywa gumy na 3 ce 6.44.198jak za pierwszym razem jest nieźle tylko że jechałem MT

Komentarz

Zamieszczone przez luk4szm
          Przejechalem sie autkiem z turnieju "Your best lap i GT4" po Nurbie.
          6'58.778 - RE Amemiya AMEMIYA ASPARADRINK RX7 (JGTC) '04 [Seria, AT, RSS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - luk4szm
          O ! Ja już wczoraj chciałem się nim przejechać na "Ringu", ale jakoś tak zostałem przy tym turniejowym...ale na pewno przejadę się, na właśnie takich ustawieniach jak w turnieju. :wink:
          Zamieszczone przez 190E
          [...]TSC wydaje mi się że jak jest na 0 to jej nie ma[...]
          Łał ! Ameryka...tylko co to jest TSC ? Chyba raczej TCS. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

mały szczegół :wink: ważne że trakcja kontroli chyba z moim ang.do du..

Komentarz

Jesteś żałosny. I kropka.

Dajesz ten replay, czy nie ?

Pozdrawiam

Komentarz

I co z tego że oglądniesz rapley.Dodasz do rekordów i co.nie pisze tu po to żeby wszyscy robili tylko żeby pobili ten rekord albo próbowali.Bez obrazy Pozdro.

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
                  I co z tego że oglądniesz rapley.Dodasz do rekordów i co.nie pisze tu po to żeby wszyscy robili tylko żeby pobili ten rekord albo próbowali.Bez obrazy Pozdro.
                  Ja pie...ole co za problem chłopie, jak masz replay to nagraj i udowodnij. A nie mydlisz oczy i się wykręcasz. Jeśli na serio zrobiłbyś ten czas to byś się nie bał. A my chętnie popodziwiamy jak tego dokonałeś...

Komentarz

ok ok ok mam jeden temat(wcześniej pascode) gdzie możemy o nim pogadać?

Komentarz

Boże...jak dla mnie możesz sobie stąd iść...

Pozdrawiam

Komentarz

He he po 2 letniej przerwie pożyczyłem od znajomego PS2 i GT4
                        Pierwsze okrążenie na Nürburgringu.... 8:45:557...

Spokojnie, spokojnie autografy rozdam później... :mrgreen:
                        Samochód to Nismo 270R 94" (284Hp chyba)....
                        Wszystko seryjne...

Pozdrawiam :mrgreen:

Komentarz

Sory:Biesiadnik że ci się wbijam,dołączam link http://pl.youtube.com/watch?v=FRhY7MxLqzE jak mówiłem jakoś do kitu i dźwięk nie nadąża

Komentarz

Kod:
                            This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request.

Komentarz

Zamieszczone przez luk4szm
                              Kod:
                              This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request.
                              U mnie pojawia się to samo.

Komentarz

aaaa soooory myślałem że ....spróbujcie jeszcze raz

Komentarz

Pracuję...
                                X