Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Jakość koszmarna, ale jeśli podasz wszystko co wymagane, dopiszę Cię :wink:

Sorry, za to wcześniejsze...sądziłem, że nas kołujesz...

Ps.Wygryzę Cię z pierwszej pozycji

Pozdrawiam

Komentarz

8'33.297-Honda CR-X SiR '90 [211BHP,MT,SS,Sys:OFF,GT mode,Pad]

Komentarz

190E Gratulacje to niesamowity czas, ale niestety, nie na pierwszą pozycję w rankingu:

5'56.334 - Nissan GT-R Concept LM Race Car [1047KM, AT, RSS, Sys. OFF, GT mode, Pad]

Czas robiony bez nitro.

Pozdrawiam
        i tyle..

Komentarz

Dreadlock89 - Wyprzedziłeś Galanta ! BRAWO !

Ogólnie panowie, widzę, że muszę się brać za was...coś daleko jestem w tabeli - Ale myślę, że Minolta rozwiąże sprawę

Pozdrawiam

Komentarz

miałem minoltę, ale ją sprzedałem, na płaskich torach nawet nie dorównywała C60

na nurburgringu nie testowałem, ale na ten tor polecam Nissana, jest niesamowicie stabilny, ma dobre hamulce, łatwo go opanować w poślizgu
            i tyle..

Komentarz

Jeszcze zobaczymy...ale raczej chcę wspiąć się na szczyt za pomocą Arcade Mode. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
                5'56.334 - Nissan GT-R Concept LM Race Car [1047KM, AT, RSS, Sys. OFF, GT mode, Pad]

Czas robiony bez nitro.
                niezły czas ale nie lubię nie równej walki jeździsz bez nitra a ja miałem.jeździmy z czy bez i to chodzi żeby mieć jak najlepszy czas na tej trasie niezależnie od samochodu

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
                  Zamieszczone przez duffy20
                  Czas robiony bez nitro.
                  niezły czas ale nie lubię nie równej walki jeździsz bez nitra a ja miałem.jeździmy z czy bez i to chodzi żeby mieć jak najlepszy czas na tej trasie niezależnie od samochodu
                  Chodzi o to, dzieciątko, żeby dobrze się bawić i pokonywać samego siebie, rzucając wyzwanie Zielonemu Piekłu. Czas jest nieważny. Liczy się wyzwanie...

... i pisz proszę "ortograficznie"...

Komentarz

Właśnie, chodzi tutaj przede wszystkim o dobrą zabawę i rzucanie sobie nowych wyzwań. Np. Dreadlock, który jeździ starymi modelami Hondy - nie jeździ przecież, aby bić nimi rekordy. Jeździ nimi dla dobrej zabawy i sprawdzenia swoich umiejętności na tle innych.

P.S: Lukas, mały błąd z mojej strony, jechałem na włączonym TCS'ie, więc Sys. ON.
                    i tyle..

Komentarz

To ja dodam 2 czasy dzisiaj xD

Subaru Impreza Sedan WRX STI Ver. V '98 - 8'25,808 [Seria,MT,SM,Sys:ON,Gran Turismo Mode,Pad]
                      BMW M3 '04 - 8'01.452 [Seria,MT,SM,Sys:OFF,Gran Turismo Mode,Pad]

Komentarz

Dobra, wszystko wpisane panowie - Ja sam dzisiaj mam zamiar zrobić sobie sesję z Hondą Type-R :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Wprawdzie miałem 2-3 potknięcia i czas mógł być lepszy o jakieś 4-5 sec ale na dzisiaj już nie dam rady nic więcej...
                          8'28.638-Honda Prelude Type"S 98' [217BHP,MT,SS,Sys:OFF,GT Mode,Pad]
                          Na dniach postaram się poprawić jeszcze troszkę ten czas ale nie wiem co z tego wyjdzie :wink: Na razie proszę o zapisanie tego :wink:

Komentarz

Oczywiście dopisałem....całkiem nieźle jak na kogoś kto nie gra normalnie w GT4 - Wyprzedziłeś nawet Dreadlocka w Buicku.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                              Oczywiście dopisałem....całkiem nieźle jak na kogoś kto nie gra normalnie w GT4
                              Z padem i Gt ogólnie mam styczność odkąd tylko pojawiała się pierwsza konsola :wink: Zawsze grałem dużo w tego typu gry, kwestia przypomnienia i opanowania danego auta :wink: A Preldue prowadzi się świetnie

Pozdrawiam

Komentarz

Witam

Czas z teraz to :
                                8'22.814-Honda Prelude Type"S 98' [217BHP,MT,RS(nie mam pojęcia o oznaczeniach tych opon..),Sys:OFF,GT Mode,Pad]

Wprawdzie mogło być 8'20 ale wątpię czy uda mi się to osiągnąć po raz 2... Tak więc jest to już ostateczny czas :wink:

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X