Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Po pierwsze, edytuj posty.

Po drugie, jeśli już się uparłeś na to AT - Jeśli nie chcesz żeby auto Ci zmieniło bieg na niższy lub wyższy, możesz przytrzymać L2 (shift down) lub R2 (shift up) - Można dzięki temu czasem sporo szybciej przejechać zakręt. :wink:

Bardzo mi się to przydało podczas DM 23, za czasów kiedy grałem jeszcze na AT. :wink:

No i jeszcze Cię chciałem powitać, wśród nas...

Pozdrawiam

Komentarz

jak obiecywalem pierwsze ze zdjec z czasem... RE Amemiya ASPARADRINK RX7 (JGTC) czas jak na zdjeciu... AT, RSS, sys. OFF autko seria, ugrane na padzie.

[img=http://img266.imageshack.us/img266/8868/p1020814no5.th.jpg]

pewnie znajda sie lepsi ale chce pokazac ze jednak da sie jezdzic padem i na AT pzdr

dozucam jeszcze dzisiejszy czas Suzuki Escudo Dirt Trial Car... AT, RSS sys. ON (tak jak w tabeli) autko 1124hp, PAD
      [img=http://img165.imageshack.us/img165/204/p1020817hn3.th.jpg]
      i jeszcze czas BMW McLaren F1 GTR Race Car... AT,RSS, sys. ON(patrz tabela)moc 866hp, PAD
      [img=http://img214.imageshack.us/img214/2382/p1020818tl7.th.jpg]
      dla jasnosci kazdy z tych czasow krecony w gran turismo mode
      mam pytanko czy oznaczenie przykladowo RSS oznacza racing super soft(jakie nie istnieja) czy raczej ze safty sa na obu osiach jak ja omieszkalem sobie zapisywac??
      b16a3, b18c1, 4age, 2jz, sr20det, rb26dett, ca18det, k20a, (12b, 13b, 20b x rotary) za to kochamy Japonie <3<3<3
      szerokości i przyczepności!!!! GT4 forever!!

Komentarz

8.23.241-Volkswagen New Beetle RSi '00 [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad]

Komentarz

Oczywiście teraz już dopisuję czasy, ale na przyszłość panie "pobiję całą listę", prosiłbym o wrzucanie danych poszczególnych czasów, według wzoru który jest na górze tematu. :wink:

Z góry dziękuję,

Pozdrawiam

Komentarz

Po dłuższej analizie tabli wyników ze zdziwieniem zauważylem że nie ma tam mojego ulubionego auta a mianowicie Amuse S2000 GT1 !!
            postanowiłem że wykręce jakiś dobry czas tym pojazdem. Oto i on [img=http://img261.imageshack.us/img261/6325/p1020819gq1.th.jpg] myślę że jest to czas na miarę możliwości tego auta lecz chętnie bym zobaczył lepszy czas by ujawnił się jego prawdziwy potencjał. Naprawde polecam tę brykę Dane [556 KM, RSS, AT, sys. OFF, gran turismo mode, PAD]

pytanie do wszyskich: czy zamiast walczyć z czasem nie lepiej byloby walczyc z czasem i jednocześnie z samochodem?? wychodze z pomysłem aby wystawiać też czasy samochodów przystosowanych raczej do driftu. w końcu drift za założenia miał być szybszym sposobem na pokonywanie zakrętow!! A obecnie jest to SHOW (który uwielbiam) jednak chce abyśmy wrócili troszkę do korzeni i probowali porównać "zielone piekło" do japońskich górskich serpentyn i zmierzyli sie w TOUGE BATTLE!
            auto jakie wystawilem to Mazda RX7 Type RZ (FD,J)'93 [znana tez jako FD3S] 575KM, przód SS, tył SH, AT, sys. OFF gran turismo mode, pad. a czas to 7.40.619 może zostać potwierdzony zdjęciem na prośbę.
            b16a3, b18c1, 4age, 2jz, sr20det, rb26dett, ca18det, k20a, (12b, 13b, 20b x rotary) za to kochamy Japonie <3<3<3

Komentarz

Niezmiernie mi jest miło, że temat cieszy się takim zainteresowaniem. Że z zawziętością bijesz kolejne czasy i tak dalej. Ale powtarzam to po raz ostatni...wpisuj czasy według określonej formuły - Dość mam szukania poszczególnych danych po Twoich postach.

A co do tego:
              Zamieszczone przez karolyyo
              Mazda RX7 Type RZ (FD,J)'93 [znana tez jako FD3S] 575KM, przód SS, tył SH, AT, sys. OFF gran turismo mode, pad. a czas to 7.40.619
              Szybciej objechałem pierścień seryjną RX-7, ze specyfikacją na Bathurst...
              7'39.312 - Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) '01 [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - Lukas
              Także...nie jesteś aaaaż taki szybki.

Pozdrawiam

Komentarz

" Także...nie jesteś aaaaż taki szybki. "

Lukas Lukas Lukas wiem że sporo driftujesz (i wiem że tylko winny się tłumaczy) dlatego wiesz chyba ze jeśli ma się 5,5 stopnia camber na przedniej osi to auto jest raczej mało stabilne na szybkich łukach... itd. itp. Sam też lubie sobie czasem pośmigać bokami po winklach i to jest fura która mi do tego służy!! nie zmieniałem ustawień względem Nurburgringu. Nie liczylem ile razy zaliczylem trawe i 3 albo 4 razy mnie obróciło, jednak twoj czas potraktuje jak wyzwanie i postaram sie go pobic przynajmniej o 15s

Komentarz

Dobra...ale jaki jest sens wrzucania tutaj czasu podczas ustanawiania którego Cię obraca i wypadasz na trawę?

Bujnij się seryjnym Blitzem na oponach N2 - Wtedy pogadamy. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

jednak twoj czas potraktuje jak wyzwanie i postaram sie go pobic przynajmniej o 15s
                    buahahaha

Nie liczylem ile razy zaliczylem trawe i 3 albo 4 razy mnie obróciło
                    Mazda RX7 Type RZ (FD,J)'93 [znana tez jako FD3S] 575KM, przód SS, tył SH, AT, sys. OFF gran turismo mode, pad. a czas to 7.40.619
                    A tu kolejny raz tylko dłużej

Komentarz

Karolyyo-Skoro już postanowiłeś robić to co robisz i wklejać foty. To nie wklejaj z rankingu tylko po zrobieniu kółka z nazwą auta,oponami,mocą itp.

Komentarz

wszyscy sie mnie czepiaja i wytykaja palcami ;(;( buuuuu... wiec sprostowania. Mysle ze jest mozliwe urwanie jeszcze przynajmniej 15 sekund z moca 575KM w porownaniu do niecalych 300 w serii i postaram sie tego dowiesc. opony hmmm widze wytluszczenia wiec tlumacze: przód sport soft a tył sport hard(gdyz jednak pewna doza kontroli i przyczepnosci jest potrzebna nawet w drifcie i na takim setupie smigam bokiem). Oraz co do zdjec... bede wstawial fotki z danymi pojazdu nie ma sprawy aaaa i co do czasu ta Mazda... miala to byc forma zachecenia do prob na takim sprzecie i nie jest to swietny czas bo malo nad nim pracowalem, przyczyna?? nie wjezdzilem sie w auto, w koncu przesiadka r fairlady race car na taka mazda jest raczej trudna oraz najnormalniej w swiecie nie mam czasu!! maturka w tym roku a jak kazdy wie to juz nie przelewki. obiecuje poprawe

po przeszukaniu zasobów tego forum z przykrością stwierdzam że raczej niemożliwe jest abym wklejał czasy ze zdjęciem pokazującym parametry fury. Powód?? mam deczko porysowaną płyte i tryb arcade mode poprostu mi nie działa!! POMOCY!!!!! ;(;(

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                          jednak twoj czas potraktuje jak wyzwanie i postaram sie go pobic przynajmniej o 15s
                          Zamieszczone przez PP89
                          buahahaha

po kilkunastu okrążeniach wiadrach potu i 18 padach roztrzaskanych o ścianę(psikus) z dumą informuję że poprzedni czas tą samą Mazda rx-7 bez grzebania w zawiasie i skrzyni prezentuje się następująco 7,16,753 575KM, oponki przód sport soft tył sport hard, AT, sys. OFF, PAD

Komentarz

Edytuj posty i używaj wzoru wstawiania czasów:
                            np.

7'39.312 - Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) '01 [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad]

Poza tym możesz wrzucac foty czasów z GT Mode.

Pozdrawiam
                            i tyle..

Komentarz

z dumą informuję że poprzedni czas tą samą Mazda rx-7 bez grzebania w zawiasie i skrzyni prezentuje się następująco 7,16,753
                              Hmm...masz może replay tego przejazdu? Nie żebym śmiał sądzić, że oszukujesz - Ale po prostu chciałbym zobaczyć jak taka drift buda może tak szybko jechać.
                              Zamieszczone przez duffy20
                              Edytuj posty i używaj wzoru wstawiania czasów
                              No właśnie...z przykrością informuję Cię panie karolyyo, że ostatni raz wrzuciłem Twój czas roz.ebany po poście.

W tym roku zdajesz maturę, jesteś dorosły. Czy aż tak wiele kosztuje wpisanie kilku informacji w określonej kolejności?

Pozdrawiam

Komentarz

jako maturzysta teraz juz serio spinam poslady i bede normalnie wszystko pisal. A co do Ciebie Lukas powiem tak ps-a juz wylaczylem, mam zdjecia czasu i ustawien samochodu i jutro(bo wlasnie juz sobie lozeczko poscielilem) wstawie foty i specjalnie dla Ciebie sprobuje uzyskac czas chociaz zblizony i nagram film. SPECJALNIE dla Ciebie! docen to

Komentarz

Pracuję...
                                X