Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

6'30.314 - BMW M5 '05 [seria, MT, RSS, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - kompot
    6'54.435 - Audi RS6 '02 [seria, MT, RSS, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - kompot

Auta z seryjną mocą, poza tym zmodyfikowane, rozumiem, że to dozwolone?
    Jak zwykle bez ścinania zieleni i nitro.

BMW da się pojechać sporo szybciej, w porównaniu do Elise mega stabilne, ale i tak trochę nerwowe.
    Audi ciężko będzie pojechać poniżej 6:50, ale jest MEGA stabilne, po najdłuższej prostej dohamowywuje dopiero przed prawym dwójkowym

Proszę o wykasowaniu mojego słabszego/słabszych czasów Elise niż najlepszy, bo to bez sensu

Komentarz

Dodałem Ci te czasy, ale chętnie zobaczyłbym też jakieś replaye z przejazdów. Bo M5 z seryjną mocą bijesz Race Cary...a to już nie mało. :wink:

RS6 też znakomicie...ale co to za frajda jeździć nimi na Racingowych oponach i zawieszeniach? Seryjne, Panie...

Pozdrawiam

Komentarz

Mam fotki z wyników, zapisałem też ghosta M5, także nie widze problemu, żeby to dodać, ale filmiki to muszę nagrać telefonem i gdzieś wrzucić. Jak widać niektórzy słabiutko, oj słabiutko

Jeżdżę na takich ustawieniach, bo to mi sprawiało frajdę.
        Jak zrobie porównanie kompaktów, to wszystkie będą seryjne

http://www.picstation.net/links.php?fil ... 81sesb.jpg
        http://www.picstation.net/links.php?fil ... 25w251.jpg
        http://www.picstation.net/links.php?fil ... f5s7if.jpg
        http://www.picstation.net/links.php?fil ... xrqc6e.jpg

Mam ghosta od M5, jak mam go tutaj pokazać? Bo plączę się po menu i nie wiem.

Komentarz

9,19,657 - Mazda 323F '93 [seria, AT, SS, Sys: on, ARCADE, Pad]
          7,27,836- AC Cars 427 S/C '66 [seria, AT, SS, Sys: on, ARCADE, Pad]

Nie wyśrubowane bo tylko po 3 przejazdy ale zawsze

Komentarz

Nagrać możesz cyfrówką obraz z telewizora. I wrzucić na You Tube na przykład. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

5.28.374 - Toyota Konica Minolta [seria, AT, RSS, Sys: OFF, Arcade, Pad] - Overseer

Komentarz

Słaby ze mnie kierowca nawet Escudo już mnie wyprzedziło
                i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
                  5.28.374 - Toyota Konica Minolta [seria, AT, RSS, Sys: OFF, Arcade, Pad] - Overseer
                  Nie podnoszona moc...i w dodatku AT!

Nieprawdopodobny czas!

Pozdrawiam

Komentarz

po 15 kółku aż mnie palce bolą ...

a manual na Nordschleife mnie denerwuje bo za dużo razy trzeba zmieniać

pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                      Nagrać możesz cyfrówką obraz z telewizora. I wrzucić na You Tube na przykład. :wink:

Pozdrawiam
                      Ale ja zapisałem ghosta!

Komentarz

Zamieszczone przez kompot
                        Ale ja zapisałem ghosta!
                        Ale to nie ma nic do rzeczy!

Pozdrawiam

Komentarz

Nagrywajac filmik 6:30 M5 zobaczyłem sporo błędow i zdecydowalem sie pojechac jeszcze kilka razy. Kilka kółek i 6:26.396. Jutro poprawie, bo nadal jest pole do popisu i wrzuce-dzis zalozylem sobie konto na youtube
                          Total seria(uboga wersja tej powyzej z zostawionym spojlerem, bo nie da rady go wywalic, ale ustawionym na "0") 7:18.172. Pózniej zauwazylem, ze niestety ma redukcje wagi, a tego nie ma w ustawieniach, wiec jutro musze troche sie poscigac, zeby zarobic $(wydałem koledze wszystkie credits), poprawie czas już totalną serią, zero przeróbek, i też wrzuce A nastepnie wszystkie hothatche

Komentarz

5.23.576 - Sauber Mercedes C9 Race Car [seria, MT, RSS, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad] - Karolyyo

[img=http://img265.imageshack.us/img265/9282/p1020855pd0.th.jpg]
                            [img=http://img160.imageshack.us/img160/1271/p1020854be4.th.jpg]

auto jest fenomenalnie szybkie i stabilne, jednak popelnilem kilka błędów i czas jest do pobicia. Uważam że naprawde dobry kierowca na MT i na kierownicy powinien zejść do poziomu 5m i 17 może 18 sekund. Na zagranicznym forum znalazłem nawet czas 5,11,z hakiem i tez na RSS więc w tym pojeździe naprawde tkwi potencjał.
                            pytanie: jak skompresować film z tego przejazdu?? nagrany jest w formacie Quick Time Player i zajmuje 280mb :/
                            b16a3, b18c1, 4age, 2jz, sr20det, rb26dett, ca18det, k20a, (12b, 13b, 20b x rotary) za to kochamy Japonie <3<3<3
                            szerokości i przyczepności!!!! GT4 forever!!

Komentarz

Ogłaszam "Konkurs imienia SuiCune'a BelegU$'a" Pierwszy, który przejedzie Tor poniżej 5 minut, zostanie uświęcony i upamiętniony opowiadaniem

<lol>

BTW: Jak, do ciężkiej cholery, dało się pojechać znacznie szybciej fabryczną M5 niż moją kręconą na full tune? Aj dont anderstant!

Komentarz

dozwolone sa opony RQ i systemy ?? czy pozostaje chociaz odrobina prawdziwej jazdy i systemy maja byc off ??
                                b16a3, b18c1, 4age, 2jz, sr20det, rb26dett, ca18det, k20a, (12b, 13b, 20b x rotary) za to kochamy Japonie <3<3<3
                                szerokości i przyczepności!!!! GT4 forever!!

Komentarz

Pracuję...
                                X