Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League
Też bym się czasem dołączył do podawania czasów swoich okrążeń ale nie wiem na ile te wiadomości są wiarygodne. Czasem trudno uwierzyć, że takie czasy wykręcacie. Jedynym wiarygodnym źródłem póki co są dla mnie: Lukas i Dreadlock. (Niech inni nie czują się urażeni)
Zamieszczone przez poindexter
Też bym się czasem dołączył do podawania czasów swoich okrążeń ale nie wiem na ile te wiadomości są wiarygodne. Czasem trudno uwierzyć, że takie czasy wykręcacie. Jedynym wiarygodnym źródłem póki co są dla mnie: Lukas i Dreadlock. (Niech inni nie czują się urażeni)
Nie czujemy. Jak to sam Lukas napisał, jest to "pojedynek gentelmanów". Gentelmani nie oszukują. A jak są tu jakieś oszukujące ch**e, to... ch** im w dupę. Dla mnie - jest kilka czasów niewiarygodnych - ale poza tym, to fajne miejsce.
Zamieszczone przez Quattro
wątpie ze można zejść poniżej 6 minut Nissanem Skylinem
No ale wszystko jest możliwe
Nissan Skyline GTR '01 to moje ulubione autko w GT4 i wierz mi można zejść poniżej 6 min (jadąc po bandach) hahaha.
Tu chodzi o czyste kółeczko nieprawdaż Quattro?
Mnie właśnie to 5'52.610 Skylinem zmasakrowało... najlepszy czas SERYJNĄ M5 lepszy o 7 sekund od najlepszego mojego wersją na full-tune i idealnych ustawieniach też mnie zasmucił... straciłem wiarę we własne umiejętności.
Możliwości w grze masz spore ale co by było gdybyś z takimi prędkościami najeżdżał na "tarki" w rzeczywistości??
Nie dojechałbyś do połowy trasy.
A tak nawiasem: Używasz kierownicy?
Komentarz