Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

corvetta grand sport [Seria łącznie z oponami, MT, , Sys: OFF, GT Mode, Pad] 8,24,766
    Dodge Charger 440 R/T 1970 [Seria łącznie z oponami, MT, , Sys: OFF, GT Mode, Pad] 8,52,731

Komentarz

7'01.695 - Mercedes CL600 '00 [632HP, Manual, RQ, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - ViluC36

Komentarz

6'20.302 Opel Astra Touring Car '00 [Seria, AT, RQ, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad] - SagatPL
        http://pl.youtube.com/SagatPL

Komentarz

5`29`064 toyota minolta 88c-v race car `89[1087 km,765 kg,AT,RQ,SYS:ON,Arcade Mode,pad] - Ryo
          To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

5.21.592-Sauber Mercedes C9 Race Car '89 Seria,AT,RSS,Sys: ON,Arcade Mode,Pad-Kamil210

Komentarz

Zamieszczone przez Ryo
              5`29`064 toyota minolta 88c-v race car `89[1087 km,765 kg,AT,RQ,SYS:ON,Arcade Mode,pad] - Ryo
              Jak to możliwe, że wybrałeś takie opony w Arcade Mode?

Komentarz

RQ to inaczej racing super soft

Komentarz

Zamieszczone przez Ryo
                  RQ to inaczej racing super soft

Nie syneczku. RQ oznacza Racing Qualifying - Czyli opony kwalifikacyjne dostępne TYLKO w GT Mode.

RSS to RSS a RQ to RQ.

Komentarz

ooooo lol mają taką samą przyczepność i zużycie więc czego chcesz?

Zresztą nie będę się kłocił

Komentarz

Zamieszczone przez Ryo
                      ooooo lol mają taką samą przyczepność i zużycie więc czego chcesz?
                      "ooooo lol" to używaj na fotka.pl - Jeśli chcesz mi wmówić, że RSS mają przyczepność na poziomie RQ to od razu skończ. Nie wiem...jeździłeś kiedyś na którychkolwiek z tych opon...? Ogólnie...w ramach lekcji dla początkujących chętnie zobaczyłbym Ciebie oblatującego ten tor w sugerowane 5 i pół minuty...
                      Zamieszczone przez Ryo
                      Zresztą nie będę się kłocił
                      Dokładnie...żeby tu było z kim.

A teraz nie psujmy mi urodzin - Zrób jakiś realny czas, nawet jeśli nie jest wyśrubowany i wrzuć.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Nie syneczku. RQ oznacza Racing Qualifying - Czyli opony kwalifikacyjne dostępne TYLKO w GT Mode.
                        Ty może odpal lepiej GT4 i sam zobacz a nie wyzywaj innych od syneczków bezpodstawnie . Qualyfing to inaczej Super-Soft. No, chyba ze mam jakaś ruską wersję GT, ale w chwili pisania tego posta patrze w ekran mojego TV i widzę wyraźnie. W sklepach tuningowych jest napisane Racing/ Qualifying, a na dole w opisie jest "Super Soft compound racing tyre". Tak samo jest w Settings - masz Medium/ Soft/ Quailyfying.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

?Ogólnie...w ramach lekcji dla początkujących chętnie zobaczyłbym Ciebie oblatującego ten tor w sugerowane 5 i pół minuty...
                          nie jestem poczÄ…tkujÄ…cym

Nie syneczku
                          nie jestem początkującym a po drugie sam jesteś dziecko bo nie skończyłeś 18 lat

Komentarz

To w ramach udowodnienia - jak zwykle:

Daj filmik z przejazdu.

Komentarz

A po co?Nikt inny nie daje to po co ja mam dawać.Zresztą nie mam jak

Dobra już dobra mam czas proszę o poprawki

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                                Zamieszczone przez Lukas
                                Ty może odpal lepiej GT4 i sam zobacz a nie wyzywaj innych od syneczków bezpodstawnie . Qualyfing to inaczej Super-Soft. No, chyba ze mam jakaś ruską wersję GT, ale w chwili pisania tego posta patrze w ekran mojego TV i widzę wyraźnie. W sklepach tuningowych jest napisane Racing/ Qualifying, a na dole w opisie jest "Super Soft compound racing tyre". Tak samo jest w Settings - masz Medium/ Soft/ Quailyfying.
                                bla bla...

A teraz otwórz sobie Arcade Mode i wejdź w Quick Tune - Bo właśnie tam pan od udzielania lekcji początkującym niby zrobił czas. :wink:
                                Zamieszczone przez Ryo
                                ?Ogólnie...w ramach lekcji dla początkujących chętnie zobaczyłbym Ciebie oblatującego ten tor w sugerowane 5 i pół minuty...
                                nie jestem poczÄ…tkujÄ…cym

[quote:2r15xaak]Nie syneczku
                                nie jestem początkującym a po drugie sam jesteś dziecko bo nie skończyłeś 18 lat[/quote:2r15xaak]
                                No już. Spokój!

Dobraa...nie wymagajmy już filmiku - Zrób po prostu czas, podaj rzeczywiste parametry przejazdu - I wtedy wrzucimy go na listę. Nie chodzi przecież o udowadnianie komuś czegoś tylko dobrą zabawę - A kłótnie z neo-kidami na tym forum już przerabialiśmy dlatego i ja sobie daruję.

Wrzuć czas według podanego w poście na początku tematu wzoru - A ja umieszczę go na tablicy. Ot, wszystko.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X