Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League
5'35.065 - Audi R8 Race Car '01 [1026HP, AT, RM, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad]
5'51.278 - Bentley Speed 8 Race Car '03 [1110HP, AT, RM, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad]
7'38.622 - Aston Martin DB9 Coupe '03 [serial, AT, SM, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad]
pelen szacun dla Kryjgel i Kamil210
co prawda przejechalem jedynie 2 okrążenia i to z bledami(dlatego nie wrzucam narazie czasu) ale i tak mój czas jest daleko w tyle bo 5:40 Sauber Mercedesem C9 i nie jestem pewien czy uda mi sie w ogole go zmniejszyc do przynajmniej 5:30 a co dopiero 5:21 czy 5:14.
Wymiatacze
a tak na marginesie to nie wiedzialem ze nim sie tak fajnie jezdzi.
pierwszy raz nim jechalem a mam juz gt4 przynajmniej 4 lata
Jechałeś nim pierwszy raz i w dodatku 2 okrążenia... Śmieszne...
Na tak długiej i trudnej trasie po 30 okrążeniach będziesz miał jeszcze dużo punktów do poprawy.
Sorry za komentarz, ale myślałem, że tu się wrzuca najlepsze czasy, a nie te "odbębnione".
co prawda przejechalem jedynie 2 okrążenia i to z bledami(dlatego nie wrzucam narazie czasu)
2 okrążenia dotyczyły jazde Mercedesem i nie wrzucilem tego czasu a jedynie czasy innych samochodów.
trase znam dobrze natomiast jestem zaskoczony trakcją Sauber'a nie sądziłem że aż tak dobrze będzie się nim jechało.
nie gniewam sie za koment, ale czytaj uważnie a nie byłoby twojego komentarza
pozdro
Jak mozesz to podaj ktore czasy to shit.
Podając swoje lepsze.
czasy wykręcam bez nosa i na oponach nie miększych niż racing medium(moze nie kazdy jest kubica a o ile mi wiadomo to miejsce gdzie mozna podac kazdy czas nawet ten slabszy).
natomiast co do przecinkow i duzych liter jak masz problem z rozczytaniem to po co komentujesz zamiast olac wpis
nie pasuje ci jak pisze to nie czytaj
Niestety chyba i tak juz nie podam zadnych czasów, gdzyz plyta przestala mi chodzic.
Moją ulubioną grę szlak trafił
Zamieszczone przez Flaman11
Jak mozesz to podaj ktore czasy to shit.
Podając swoje lepsze.
Prosze. Ponad 2x mocniejsze auto ,a ma ten sam czas 7'38.312 - Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) '01 [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Kierownica] - PP89
7'38.318 - Audi LeMans Quattro '03 [677HP, MT, SM, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad] - WojaS_PL
Zamieszczone przez Flaman11
natomiast co do przecinkow i duzych liter jak masz problem z rozczytaniem to po co komentujesz zamiast olac wpis
Po to, że to jest brak szacunku dla czytającego, czyli w tym wypadku dla mnie.
Zamieszczone przez def988
dalej nie wiem dlaczego moje 5:09:834 nie ma na liscie umieszcze zdjecia moze sie tam znajde
Zamieszczone przez PP89
Ale zdania nie zmieniam, że część czasów, to shit.
PePe - popatrz na moje czasy. To jest dopiero SHIT. Chłopak przejechał, jego prawo dodać czas. Prezentuje tym samym swoje umiejętności, nie widzę w tym nic zdrożnego. Każdy jeździ jak umie. Nie wszyscy są Koleshyia'ą. ^^
Zamieszczone przez def988
5.09.843.Polyphony Digital Formula[Seria,At,Rss,Sys off,Gran turismo mode, Pad
Komentarz