Co wy na to zeby zrobic konkurs na najlepszy czas na 400m czyli 1/4 mili na driving parc lub las vegas swoimi przerobinymi wózkami?? :wink:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
DRAG Race times
Zwiń
X
-
Tu jest link to identycznego topiku, który założyłem w dziale GARAŻ. Niestety chętnych praktycznie żadnych a pomysł NAPRAWDĘ fajny...
Mój najlepszy wynik - 09:019 s (Audi RS4 '01 618 KM)
edit 24.05.2005
Wczoraj ustanowiłem nowy rekord na 1/4 mili - trasa Las Vegas, wciąż Audi RS4 - 08.986 s
-
niestety brabus pobiłem cię mam 8.880.
możesz mi przesłać na e-maila mikis1@op.pl
twoje ustawienia rs4 bo na niej osiągam 9.500 i nic niżej !!!!
jakbyś mógł przesłać mi też optymalne ustawienia do bicia rekordów czsowych
Komentarz
-
WITAM!!!! SPRÓBOWALEM POSZALEC NA 400 M SKYLINEM GT-R 99r I WYKRECILEM NA 400 m 8,596 (TUNING NA MAXA) 800 PARE KONI!!!!A TO DOPIERO POCZATEK JAK TROCHE POSIEDZE NAD USTAWIENIAMI TO MOZE UDA MI SIE ZEJSC PONIZEJ 8 s!!! KUPCIE SOBIE TEGO NISSANA I NAPISZCIE JAKIE CZASY WYKRECICLISCIE!!!! POZDRAWIAM :mrgreen:zobacz naszą wyprawę na Świnicę
Komentarz
-
Czołem wszystkim! Jutro zamieszczę ustawienia do mojej RS4 - jerry102 gratulacje, bo czas tym autkiem poniżej 9 sekund to bardzo porządny wynik!!
Komentarz
-
-
WITAM PO CIEZKICH BÓLACH I PRÓBACH UDAŁO MI SIE JESZCZE PODKRECIC CZAS AUDI RS 4 NA 400m 8.820s!!! ZROBILEM FOTKI JAK KTOS NIE WIERZY!!!! POZDRAWIAMzobacz naszą wyprawę na Świnicę
Komentarz
-
-
mickel I NIE MYSL TAK ZE USATWISZ WSZYSTKO NACISNIESZ GAZ I BEDZIE DOBRY CZAS TRZEBA W ODPOWIEDNIM CZASIE PRZECIGNAC BIEGI!!!! A NIE TAK ZE USTAWIENIA ZALATWIA WSZYSTKO!!! TRZEBA POTRENOWAC KIEDY AUTO MA NAJWIEKSZY MOMENT OBROTOWY!!!! POZDROzobacz naszą wyprawę na Świnicę
Komentarz
Komentarz