Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DRAG Race times

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• DRAG Race times

Co wy na to zeby zrobic konkurs na najlepszy czas na 400m czyli 1/4 mili na driving parc lub las vegas swoimi przerobinymi wózkami?? :wink:

Tu jest link to identycznego topiku, który założyłem w dziale GARAŻ. Niestety chętnych praktycznie żadnych a pomysł NAPRAWDĘ fajny...

Mój najlepszy wynik - 09:019 s (Audi RS4 '01 618 KM)

edit 24.05.2005

Wczoraj ustanowiłem nowy rekord na 1/4 mili - trasa Las Vegas, wciąż Audi RS4 - 08.986 s
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Ja osiągnąłem 9.286 swym gt 40 z 69 ma coś koło 500 km .

Komentarz

Dzis troche posiedzialem nad moja RS i udalo mi sie wyciagnac czas 9.150 na 400 m w Las Vegas ale ani tysiacznej mniej jak narazie nie pojdzie w dol trzeba jescze posiedziec nad nim ;]
        NSX rulezz :]

Komentarz

niestety brabus pobiłem cię mam 8.880.
          możesz mi przesłać na e-maila mikis1@op.pl
          twoje ustawienia rs4 bo na niej osiągam 9.500 i nic niżej !!!!
          jakbyś mógł przesłać mi też optymalne ustawienia do bicia rekordów czsowych

Komentarz

WITAM!!! MI SIE UDALO WYKRECIC CZAS NA 400 M AUDI RS4 8.882 S!!!! ALE JESZCZE POSTARAM SIE COS WYCIAGNAC Z NIEJ!!!! POZDRAWIAM :wink:
            zobacz naszą wyprawę na Świnicę

Komentarz

WITAM!!!! SPRÓBOWALEM POSZALEC NA 400 M SKYLINEM GT-R 99r I WYKRECILEM NA 400 m 8,596 (TUNING NA MAXA) 800 PARE KONI!!!!A TO DOPIERO POCZATEK JAK TROCHE POSIEDZE NAD USTAWIENIAMI TO MOZE UDA MI SIE ZEJSC PONIZEJ 8 s!!! KUPCIE SOBIE TEGO NISSANA I NAPISZCIE JAKIE CZASY WYKRECICLISCIE!!!! POZDRAWIAM :mrgreen:

Komentarz

jerry sprawdz swoje maile bo ci jednego wysłałem
                \

Komentarz

Czołem wszystkim! Jutro zamieszczę ustawienia do mojej RS4 - jerry102 gratulacje, bo czas tym autkiem poniżej 9 sekund to bardzo porządny wynik!!
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                  http://www.autogaleria.pl

Komentarz

WITAM WLASNIE UDALO MI SIE JESZCZE WYKRECIC LEPSZY CZAS 8.841!!!!!
                    JESZCZE POSIEDZE I BEDE PRÓBOWAŁ!!!!!! JAK KTOS CHCE DAJCIE MAILA TO PRZESLE WAM FOTKE CZASU JAK KTOS NIE WIERZY!!!! POZDRAWIAM!!!!

Komentarz

WITAM PO CIEZKICH BÓLACH I PRÓBACH UDAŁO MI SIE JESZCZE PODKRECIC CZAS AUDI RS 4 NA 400m 8.820s!!! ZROBILEM FOTKI JAK KTOS NIE WIERZY!!!! POZDRAWIAM

Komentarz

jerry na twoich ustawieniach udało mi się wykręcić 9.051 ! nie wiem może sposób rusania ?

Komentarz

TO DZIWNE!! JA JEZDZE NA TYCH I OSTATNIO JESZCZE PODKRECILEM NA 8.820!!!! A SPOSOB RUSZANIA!!! TO NORMALNIE GAZ NA OPÓR JEDEN NA MAXA POTEM NA 2 PODTLENEK 3TRÓJKA NORMALNIE I 4 NA MAXA I JUZ MASZ 400 M!!! POTRENUJ TROCHE!!!!!!

Komentarz

mickel I NIE MYSL TAK ZE USATWISZ WSZYSTKO NACISNIESZ GAZ I BEDZIE DOBRY CZAS TRZEBA W ODPOWIEDNIM CZASIE PRZECIGNAC BIEGI!!!! A NIE TAK ZE USTAWIENIA ZALATWIA WSZYSTKO!!! TRZEBA POTRENOWAC KIEDY AUTO MA NAJWIEKSZY MOMENT OBROTOWY!!!! POZDRO

Komentarz

Witam. Jestem nowy. PS2 mam jakies dwa tygodnie. Na forum przeczytałem większość. Ale mam pytanko. Piszecie o czasach na 400 m 1000 m, ale gdzie się to jeżdxi. na jakim torze itp itd. Z góry dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                              X