Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - Seria Szósta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Turniej GT4 - Seria Szósta

Temat umarł? Nikt czasów nie wrzuca??? Każdy czeka na kolegę obok :mrgreen: 1'09.xxx chyba jest do osiągnięcia?
    rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Chętnie dołącze. Muszę tylko jakimś cudem wyrwać te auto w używkach. A wczoraj w nocy pozpocząłem nową karierę w Gt4

Komentarz

Jak widać temat żyje, ma się dobrze i mamy kolejnego zawodnika w turnieju Dreadlock89, możesz użyć tego arkusza z mojego linku na poprzedniej stronie to będziesz wiedział w którym tygodniu się spodziewać tego Lancera. Kasę zarób przez driving mission a dni nabijaj wchodząc i wychodząc z wyścigu aż wreszcie Lancer się pojawi Potem to już ciężkie kilometry na torze w dążeniu do perfekcyjnego kółka Ja niestety cały tydzień zarobiony byłem ale już wszystko ok jest bo weekend mamy Dlatego tak późno wstawiam replay do mojego przejazdu w poprzedniej rundzie. Link - http://www.youtube.com/watch?v=5QsqWJKKo7w

Lancerem zrobiłem kilka zapoznawczych kółek bo nie za bardzo znam ten tor i na razie mam 1.10.8. Jutro będę próbował zrobić w miarę konkretny czas ale nie spodziewam się jakiegoś rewelacyjnego kółka. Nie lubię tego samochodu i Evo w ogóle nie podchodzi pod mój styl jazdy... na pewno nie tak jak Aston DB7 :wink:

Komentarz

Chciałem pobrać ale plik w dziwnym formacie, a ja buszuje na telefonie. (zepsuty komputer). Listę znajdę sobie na necie pewnie. I tak regularnie zaglądam do używek, jak się natne to kupię. Jak nie to trudno,poczekam na kolejną rundę

Komentarz

1.09.435

Komentarz

Z powodu awarii forum, długiego weekendu i tylko jednego rezultatu, przedłużam termin zakończenia rundy do niedzieli czyli do 26.06

Komentarz

Suuuuper bo i ja nie dałem rady w tamtym tygodniu
                rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Mam już to auto więc też pokręce.

Komentarz

[URL=http://img593.imageshack.us/i/czasgt4.jpg/]
                    Kilka lapów za mną. Będę starał się poprawić Ale strasznie to evo podsterowne.

Komentarz

Dałem Evo żeby jakaś różnorodność była, tym bardziej że niektórzy narzekali na Astona z poprzedniej rundy :wink: Z tego co pamiętam, mi z międzyczasów wychodziło 1.09.2 ale wg mnie dla kogoś kto dobrze jeździ czteronapędowcami w GT4, zejście poniżej 1.09.0 byłoby możliwe. Ja niestety na pewno nie poprawię już swojego czasu bo przynajmniej do poniedziałku nie będę miał dostępu do konsoli. Moje kółko było dalekie od perfekcyjnego także spokojnie jestem do pobicia przez cierpliwych zawodników

Komentarz

Wiem po sobie że Twój czas jest już bardzo dobry Mój to nie szczyt tego co mogę osiągnąć bo niedawno była runda na tym torze którą udało mi się wygrać. Wtedy się spociłem,teraz jeszcze nie Mimo wszystko dobrze poznałem trase i wiem gdzie mogę jeszcze urwać. Wada mojego stylu jazdy to to że kółka nie są równe, często szarpnę na sektorze a na kolejnym stracę mimo że lap wcześniej to tu pojechałem świetnie. Trudno mi to posklejać. No i muszę wczuć się w auto, nos potrafi myszkować i na dohamowaniu zaczynając łuk potrafi być nerwowy i kilka razy poszedł bokiem. Często opuźniam hamowanie i wchodzę w zakręt w końcowej fazie zwalniania, trochę ryzykownie ale jeśli utrzymamy dobry tor jazdy daje super efekty Na ciasnościach bawie się w przeżucanie rozkładu masy to też nie jest łatwe.

Postaram się jeszcze powalczyć

Komentarz

Wyniki rundy 4
                          Trasa - Grand Valley East Section
                          Samochód - Mitsubishi Lancer Evolution V GSR '98

1. F288GTO - 1.09.435 - 25pkt.
                          2. Dreadlock89 - 1.09.942 - 18 pkt.

-----------------------------------------------

Runda 5
                          Trasa - High-speed Ring
                          Samochód - Toyota Castrol Tom's Supra (JGTC) '00

Dynamiczna runda, krótka pętla, szybkie zakręty i do tego japońskie wyścigowe GT :mrgreen:

Komentarz

Specjalnie odpuściłem bo czułem że nikt nie dołączy. Ta runda będzie trudna, pewnie walka na centymetry bo szybkie auto i krótka trasa

Komentarz

OK, ja już daję, bo później nie będę miał konsoli - wyjazd do kuzyna na tydzień. Czas niezbyt rewelacyjny, ale wczoraj jakoś werwy w sobie nie miałem i lepiej być nie mogło .

Komentarz

No niezły czas Olo699. Ja jeszcze muszę trochę potrenować

Komentarz

Pracuję...
                                X