Jasne i przejrzyste. Myślę, że rywalizacja będzie ciekawa Pozostaje wybór aut. I tu moje pytanie: jeździmy Race Car'ami, czy cywilnymi GT typu Aston DB9 czy Vette Grand Sport?
Basto ostatnio pojeździłem na Suzuce i wyszło mi, że 100km to będzie granica 18 okrążenia. Jak kończyłem jazdę, to na 19 miałem 106km. A co do długości, to jechałem 38 minut (odejmując wycieczki krajoznawcze poza tor :wink: ), oczywiście Fordem GT :wink: . Ale tak sobie myślę, że skoro będziemy jechać jeszcze szybszymi autami, to to nie będzie aż takie straszne :wink: .
A co do mojego auta, to wybór padł na: Mazdę RX-8 Concept LM Race Car'01
501HP
1100kg
Olo699 i oookash dobrze rozumiecie i wszystko się zgadza
Jasne, że nie będzie tak źle, na moich testach na Tokyo wyścig wyniósł 20okr. i przejechałem go w niecałe 34 minuty
Słuchajcie ten wątek tak jak pisał Witek Enzo jest dyskusyjnym rozgrywek, natomiast informacje, regulamin, listę zawodników i wyniki będziemy wrzucać tutaj: viewtopic.php?f=24&t=7274.
Jeszcze prośba do Was, aby wszyscy wzorem Olo699 podali dokładne dane auta z wagą i mocą, a ja będę to wrzucał w listę w wątku zawodów (GT500 Championship 2011/2012).
Naruciak14 czy chodzi Ci o BMW M3 GTR Race Car'01?
Wychodzi na to, że to jest to.
Heh, na papierze wychodzi, że oookash ma najlepsze auto
EDIT:Ustaw też klasyfikację końcową tzn.
Za wygraną w całym turnieju powiedzmy zwycięzca otrzymuje 20 pkt, za drugie 10 pkt itd. Ponieważ chcę założyć klasyfikację ogólną w GT4 (no chyba, że ktoś już coś takie zrobił).
To są minimalne różnice nie mające wpływu
Skoro myślisz o klasyfikacji GT4 to ustal przykładowo jednakowy klucz punktacji i po sezonie będą punkty do tego o czym piszesz
W 2012 można zrobić kilka stałych cykli z ustalonymi kalendarzami
Np. Mistrzostwa GT, Touring, LMP itp. Podzielilibyśmy się kto co prowadzi, wcześniej ustalając i zabawa jak w realu
Komentarz