Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Mistrzostwa GT lub Tourning - Propozycja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Mistrzostwa GT lub Tourning - Propozycja

Sens dołączenia zawsze jest, może to być trening przed kolejnym i sprawdzenie podziału sił! Dawajcie, bo ostatnio frekwencja nam pada

Komentarz

Ja poczekam na następny turniej , chce brać udział od samego początku

Komentarz

Czy jest ktoś w stanie Cię zatrzymać?
        Każdy jest w stanie mnie zatrzymać GVS jest moim konikiem, Laguna Seca wręcz przeciwnie więc teraz jest dobry moment na zostawienie mnie w tyle. Tylko że je gonię w klasyfikacji generalnej i tak łatwo nie odpuszczę :mrgreen:

Komentarz

Przykro mi, że z rundy na rundę startuje nas coraz mniej, a takie było zainteresowanie na poczatku W chwili obecnej walka o mistrza zaczyna toczyć sie miedzy mna a F288GTO, szkoda, że PP89 nie wystartował.. Wyniki wrzucę jutro, bo nie miałem czasu dzisiaj (praca). Może magia toru w Monako zachęci reszte do powrotu.

Komentarz

Koniec semestru - ogrom pracy przy projektach, brakło mi czasu i trochę chęci.
            Jak oddam wszystko w następnym tygodniu to będzie spokój.

Komentarz

Zamieszczone przez ShuterS
              Witam po przerwie Widze że turnieje są nadal tworzone i to mnie cieszy. Chętnie bym dołączył, ale teraz nie ma sensu na końcówkę. Jeżeli będzie kolejny turniej to ja się piszę

ja również.

Komentarz

Szkoda, że nie udało Wam się od początku jeździć fajna byłaby frekwencja Z mojej strony z turniejami w GT4 koniec po tym sezonie, ze względu na posiadanie PS3 i GT5 Jednak zamierzam ruszyć z wyścigami GT offline w GT5, mam nadzieję, że tam również dopisze frekwencja Powiem tylko, że będzie to nowość (chyba) w dziejach turniajów

Komentarz

Gratulacje FTO... Spodziewałem się Twojej wygranej jak słabej frekwencji Nie miałem czasu doszlifować wyniku, jednak wiedziałem, że jak nie zejdę poniżej 46 minut to nici z wygranej. Przynajmniej jest walka Ostatnia runda to walka miedzy nami o mistrzostwo, mam nadzieję, że dopisze frekwencja na tym legendarnym torze, bo nawet jak z Tobą przegram to i tak sięgnę po laury a wolałbym w walce osiągać takie sukcesy Masz może PS3?

Komentarz

Pracuję...
                  X