Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ford Focus RS'02 Time Trial Championschip

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ford Focus RS'02 Time Trial Championschip

Witam.

Mam pomysł na stworzenie turnieju z wyżej wymienionym samochodem. Otóż, zabawa będzie polegała na tym, że będziemy ścigać się z czasem na podanych przezemnie torach (etapy - będzie ich 10).

Zasady:
    - samkochód musi być seryjny (albo kupujemy go w salonie w GT Mode lub ścigamy się w Arcade Mode)
    - Na wykręcenie najlepszego czasu daję dwa tygodnie (od soboty w południe do soboty za dwa tygodnie także do połódnia)
    - nie ma ograniczeń dotyczących liczby przejechanych okrążeń. Jeździsz ile chcesz, a podajesz tylko swój najlepszy czas
    - w poście z czasem musi znaleźć się fotka, potwierdzająca autentycznośc czasu. Brak zdjęcia będzie oznaczał dyskwalifikację z bieżącej rundy
    - nie ma ograniczeń dotyczących "Driving Aids". Każdy jedzie jak chce, ale lapiej by było, gdyby każdy jechał bez wspomagaczy

Tak jak wspominałem, Mistrzostwa będą składać się z 10 etapów. Po każdym etapie będą przyznawane punkty.

Punktacja:
    1 miejsce = 10 pkt.
    2 miejsce = 8 pkt.
    3 miejsce = 6 pkt.
    4 miejsce = 4 pkt.
    5 miejsce = 2 pkt.
    6 miejsce = 1 pkt.

Każde miejsce będzie punktowane, chyba że liczba chętnych będzie większa niż 5 osób - 6 osoba to ja :wink:. Jeżeli wystąpi taka okoliczność, za każde kolejne miejsce tj. 7, 8, 9 itd. punkty nie będą przyznawane.
    Na koniec "sezonu" punkty bedą podliczone i zostanie podana klasyfikacja końcowa.

Tory:
    Mistrzostwa rozgrywane będą na 10 torach. Oto one:
    Etap 1 = Laguna Seca
    Etap 2 = Twin Motegi Road Course
    Etap 3 = Suzuka Circuit (tor F1)
    Etap 4 = Fuji Speedway 90's
    Etap 5 = Citta di Aria (czy jakoś tak)
    Etap 6 = Nurburgring Nordschleife
    Etap 7 = El Capitan
    Etap 8 = Tsakuba Circuit
    Etap 9 = Opera Paris
    Etap 10 = New York

Z turniejem chciałbym wystartować za tydzień w sobotę. Jedyny warunek to taki, że muszą zebrać się co najmniej 3 osoby, Bo nie będzie sensu, jeżeli bądą rywalizować 2 lub 3 osoby.

Jestem otwarty na wszelkie sugestie dotyczące zasad, wasze pomysły itp. Piszcie kto jest chetny.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Re: Ford Focus RS'02 Time Trial Championschip

Jęsli będę miał neta na bieżąco, to coś tam pojeżdżę :wink: .

Komentarz

Właśnie dla tego dałem aź dwa tygodnie na uzyskanie czasu. Ja teź nie mam stałego dostępu do internetu. Tylko w szkole.

Komentarz

1. nie ma ograniczeń co do klasy auta ?
        2. czy można przy nim "grzebać" ?
        3. jeżeli będą 3 osoby to ja się piszę

Komentarz

Auto ma być seryjne, ale pozwalam na modyfikację rozłożenia masy itp. Nie dokupujemy żadnych części. Z resztą, każdy kto Będzie śmigał w Arcade Mode i tak ma seryjne auto. Jeżeli Olo699 dojdzie, to potrzebna nam będzie jeszcze jedna osoba. Przepraszam za to, że pisze tak chaotycznie, ale jestem w szkole :wink:

Komentarz

Wszystko ok, można się dowiedzieć wszystkiego z Twojej wypowiedzi; dzięki za info

Komentarz

Hmmm. No trochę nas mało. Przydałoby się więcej. Ale jeszcze do soboty czas, więc myślę, że jeszcze ktoś się znajdzie

Komentarz

Hmmmm... Przedłużam oczekiwanie do przyszłej soboty. Jak nikt więcej nie dojdzie, to turniej zostaje odwołany

Komentarz

witam jestem tu nowy ale bardzo chciałbym wziąć udział w tym turnieju. mam odblokowanego tego forda wiec nie ma problemu.

Komentarz

Tak, tylko że ten turniej odbył się w styczniu, a i użytkownik organizator już jest nieaktywny na tym forum (a może w dziale gt4, proszę mnie poprawić jeśli się mylę )

Komentarz

Pracuję...
                    X