Dział przeznaczony do rozmów na temat turnieju.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Dyskusja] Wakacyjna seria Le Mans
Zwiń
X
-
[Dyskusja] Wakacyjna seria Le Mans
GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.htmlTagi: Brak
-
Re: [Dyskusja] Wakacyjna seria Le Mans
Gdyż starsze samochody mają zbyt dużą przewagę mocy.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
Komentarz
-
Oczywiście, że z szykanami.
Małe sprostowanie: rywalizacja byłaby bardziej różnorodna , gdyby każdy miał inny samochód, jednakże nie mam nic przeciwko, by dwie osoby jeździły tym samym bolidem.
Do końca pierwszej rundy możemy zmienić samochód, potem będzie to niemożliwe.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
-
Robiliście już jakieś testy?
Po dzisiejszym katowaniu Toyoty spostrzegłem, że tylne opony są wręcz pożerane, niestety nawet przy delikatnym traktowaniu najdłuższy stint wynosi tylko sześć okrążeń. Niestety to powoduje, że konieczna jest jazda na trzy pit-stopy, średnie tempo to ok. 3:23.
Też macie problem z błyskawiczną degradacją tylnych opon?GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
-
ja jutro się wypowiem ale wydaje mi się że wszystkie tak majązauważyłem że najwięcej w piz** na tej prostej co wydaje się dziwne
to przez te nierówności nawierzchni przy tych prędkościach to tak dostają jakby droga była z papieru ściernego hehe
Tak z innej beczki mam już Bentleya i oficjalnie nim pojadę
Komentarz
-
Można się z tym uporać... zwalniając na prostej.
Co ciekawe, Toyota zachowuje się lepiej na oponach RH/RSH, niż na RM/RSH.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
-
Teraz mam pytanie na temat przeciwników. Na jakim poziomie ich ustawiamy? Początkowo było na +10 a teraz widzę że na 5.
Jeszcze taka uwaga jeśli limit mocy wynosi 800hp to w moim Bentleyu śmiało mogę również przesunąć o +2 wtedy mój pojazd na równe 800koniproponował bym sprawdzić pozostałe wozy o ile można przesunąć moc aby ta nie przekraczała właśnie te 800hp
również miał bym propozycje do klasy GT żeby zwiększyć limit do 650hp lub z niego zrezygnowaćza to limit wagi został by bez zmian
Długość wyścigu? Robimy te 20 okrążeń? Czy może zrobimy w ten sposób że ustawimy ileś tam nie wiem załóżmy 30 i gdy wybije równa godzina wyścigu robimy foteten kto zrobi więcej okrążeń wygrywa
Komentarz
-
+10 jest dla klasy GT, dla LMP jest +5.
Co do zwiększania mocy, zaraz włączę konsolę i sprawdzę o ile będzie można przesunąć suwak w każdym aucie.
Zwiększenie limitu niestety nie przejdzie w klasie GT, gdzie niektóre samochody na starcie mają po ok. 510 KM i nie osiągną nawet po podrasowaniu 600 KM.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
Komentarz