Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nurburgring 24h NA ŻYWO

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nurburgring 24h NAÂŻYWO

nurburgring to nalepszy tor 24h mam za soba i to 2 razy pierwszy raz jechałem sam drugi z kumplem musiałem jechac po raz kolejny poniewaz nabilismy pierwszą formuła 26tys kilometrów i nie chciała jezdzic poruwnanie na nurburgringu bez wpadki stara 5:16 i nic wiecej nowa 5:09 i jeszcze by sie udało cos wyrwac ale brak cierpliwosci wiec nie zgadzam sie z tym co napisał kolega wyzej jest ruznica bo nasza formułka poprostu została zajezdzona jest jeszcze jedna metoda w opcjii sell dostawałem za nią 875tyś a na początku 1,499.000 formuła najlepsza na 24h hardcore drugi raz na nurburgring wybrałem sie formułą niesamowita jazda minus co 2 kółka pit i opony 2 kółko od połowy ciezko z oponami ale czasy mozna niezle krecic powodzenia dla wszystkich wytrwałych mi został jeden 24h ale juz nie mam siły wezme sie za niego kiedys tam i juz czekam na polyphony digital BLACK

Komentarz

A interpunkcje zjadło... Ten tekst wygląda jak by go pisał po ciężkim melanżu :/
      rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

tak było

Komentarz

wiesz co def, mam taką prośbę do Ciebie:

WYPIERDALAJ STĄD!!!

Komentarz

Qu-Nie pomyliły Ci się funkcje?

Komentarz

Wyjątkowo poprę Quattro - przemoc nie jest dobrym rozwiązaniem, ale...

... on aż się prosi.

Komentarz

Cześć wszystkim
                Powrót po wielu latach na stare śmiecie (GT tym razem wersja 7). Konto już dawno wygasło, tak samo mail i nie mogłem zalogować się pod starym nickiem: Shallik. Czy ktoś jeszcze przegląda to forum?

Komentarz

Pracuję...
                X