Tak jak w tytule - podawajcie wasze propozycje zawodów/mistrzostw (A-Spec i B-Spec) i samochody, którymi nań śmigacie, żeby szybko/łatwo uzupełnić kredyty i exp.
Najlepszym sposobem na to jest śmiganie zawodów specjalnych na gold. Nawet za gokarty dostaje się 34000 tylko, że chyba jest to opcja jednorazowa z tego co się nie mylę. Ogólnie trzeba chyba dojść dość daleko, żeby sobie nabić kasy w wyścigach "dobrze płatnych".
Ja doszedłem do "klasy zawodowej" i jest tam wyścig VW Lupo (z resztą, który jakoś wcześniej otrzymałem w nagrodę :mrgreen: ) na torze Nurburing nordshifte: jedno okrążenie z tymi samymi przeciwnikami (moc to około 130 koników)-można wygrać bez problemu i miecprzy tym dużo frajdy z jazdy po tym właśnie torze . Zajmuje to około 9 min. i zgarnia się 20.000 Cr.( lecz trzeba uważać żeby nie porozbijać swojego Lupo bo naprawa może kosztować i dużo nie zarobimy :wink: ).
Polecam
Pewnie dlatego uszkodzenia są dopiero od 20 poziomu... bo by nie było większości stać na naprawę wozu.
Który z was nie miał takiej sytuacji, że żeby wygrać słabszym wozem opóźnił hamowanie i przejechał zakręt po wewnętrznej używając przeciwnika jako bandy?
Fajnie się farmi w B-SPEC tworzycie kierowce dajecie mu wypasione autko i dla was zarabia Tylko trzeba go wyexpic żeby przynosił więcej pieniędzy. Ten sposób jest bardzo przydatny siedzę sobie pisze na forum a mój kierowca właśnie farmi. Tylko jak będziecie tworzyć kierowce to zwróćcie uwagę na jego statystyki stwórzcie takiego co ma na max`a opanowanie i dość spore pokonywanie zakrętów - reszta jest mniej ważna najważniejsze jest mieć najszybsze auto :mrgreen:
Fajnie się farmi w B-SPEC tworzycie kierowce dajecie mu wypasione autko i dla was zarabia Tylko trzeba go wyexpic żeby przynosił więcej pieniędzy. Ten sposób jest bardzo przydatny siedzę sobie pisze na forum a mój kierowca właśnie farmi. Tylko jak będziecie tworzyć kierowce to zwróćcie uwagę na jego statystyki stwórzcie takiego co ma na max`a opanowanie i dość spore pokonywanie zakrętów - reszta jest mniej ważna najważniejsze jest mieć najszybsze auto :mrgreen:
Jak do tej pory przejechałem tylko jeden wyścig. Nie powiem, emocje były, ale czy za wygrane mistrzostwa dostajemy jakieś samochody?
O ile dobrze pamiętam to CHYBA wyfarmił mi jakieś autko ale nie pamiętam. Jak tylko wygram jeszcze jakieś to dam wam znać. Ale nawet jeśli wygra auto to o ile się nie mylę to auto wygrywa się tylko raz na turniej później jak już grasz 2-3 raz to nie wygrywasz samochodu. grałem po 5 10 razy te same turnieje (Sobą) i nie wygrywałem już później aut.
Jeżeli całą imprezę zrobisz na pucharki dostajesz furkę w B-Spec. Tak samo ja w A-Spec. Szybciej da się na A-Spec zarobić, bo nasi kierowcy na B-Spec jadą zazwyczaj 2x więcej okrążeń za te same pieniądze.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
lecz trzeba uważać żeby nie porozbijać swojego Lupo bo naprawa może kosztować i dużo nie zarobimy :wink: )
what?
Weżkolego jakiś dobry nowy samochód (nie poobijany-możesz sprawdzić w "AUTO GT") i w "świat GT" wystartuj sobie jakiś wyścig i porozbijaj auto na MAXA!! to zobaczysz ile kosztuje naprawa...Najlepiej kup sobnie auto za około 100-150 tyśCr. To aż szkoda rozbijać bo raz że na ostatnim miejscu i małokasy to jeszcze trzeba naprawić albo koledze dać ;-)(złoma... :mrgreen: ) ...i znowu nie kupisz tego auta na które polujesz bo za mało CR-ów...
panowie jest jakiś knif aby powtarzać wyścig i wygrywać ponownie samochody tak jak w poprzednich częściach
bo to jest niezły bubel że tak powiem , mocno niedopracowana sprawa
Komentarz