Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zamieszczone przez flauvor1996
    jest zabawa bo przeciwnicy maja nie wiecej niz 250 km a ja mam 786 km. .
    Może to się Tobie wydać dziwne, ale nie dla wszystkich ściganie się z autami 3xsłabszymi to dobra zabawa
    Fajnie by było jakby ilość CR/EXP uzależniona była od tego jak wysoko sobie postawimy poprzeczkę (jak A-Spec points w GT4)

Komentarz

tu chodzi o zarabiane szybko kasy a nie dobrą zabawę
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zawody Turbo, słabi przeciwnicy, ja posiadam Audi R8 quattro, ale polecam także Nissana GT-R po tuningu, tymi pozycjami z pewnością pojawisz się na 1st miejscu w 5 sekund po starcie. Można pojechać Skylinem bez tuningu, wtedy jest więcej... Sprawiedliwej rywalizacji Za wygraną w tych wyścigach na pierwszym mscu. za każdym razem jest zarobek 50 tysięcy.

Ostatnia aktualizacja GT5 na PS3 zmniejsza wygrane za wyścigi i podnosi pkt. "xp". Teraz, niestety, za wygraną w Turbo zarobimy jedynie 36 tysięcy, czyli o 14 tysięcy mniej, niż poprzednio. Cóż, zawsze, gdy coś jest dobrze, musi znaleźć się ktoś, kto to wszystko schrzani. :l
        Zdjęcia z GT5:
        https://picasaweb.google.com/1103408...eGranTurismo5#
        Zapraszam do oglądania

Komentarz

A ja zarabiam sobie kase w Dream Car mistrzostwa. 5 x 104 cr + premia 540 cr oczywiście w tysiącach, czyli milion po godzinie wskakuje jeżdżąc Red Bullem
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
            A ja zarabiam sobie kase w Dream Car mistrzostwa. 5 x 104 cr + premia 540 cr oczywiście w tysiącach, czyli milion po godzinie wskakuje jeżdżąc Red Bullem
            Ja podobnie, oczywiście w B-spec. Z 60 razy mój Maniek to już jechał.
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

W ciągu 1 godziny jeżdżąc RED BULLEM X2010 w wyścigu Like The WInd po torze Indianapolis można zarobić około 1 500 000 cr.
              Musze jednak przyznać, że zarabianie kasy w mistrzostwach Dream Car jest nieco zróżnicowane i mniej monotonne

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                Zamieszczone przez HAJ$u
                Ja podobnie, oczywiście w B-spec. Z 60 razy mój Maniek to już jechał.
                Racja, to najlepszy sposób. I nie trzeba puszczać kierowcy na wszystkie pięć wyścigów, wystarczą cztery wygrane, by zdobyć max premię za mistrzostwa.

Komentarz

Najlepszy sposobem, aby zarobić kasę jest udostępnianie swoich B-Spec kierowców. Nie trzeba nic robić, ale jeśli ktoś bierze waszych kierowców do wyścigów to wpada kasa. Może być konsola wyłączona, po włączeniu zbieramy fundusze jakie wywalczyli. W godzinkę da się 250,000 Cr. zarobić jak mamy kolegów którzy lubią potyczki B-Spec.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

to ja polecam metode z ponizszego filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=uRH3BHOi ... re=related

moze malo ambitne, ale jak farmic to na calego

Komentarz

ja jak już jeżdżę to włączam Corvette zmodyfikowaną jako wyścigowa włączam tor Indianapolis(to jest w wyścigach extremalnych, aut amerykańskim nie pamiętam dokładnie nazwy) i za wygraną można dostać jakieś 95tysięcy( jedno okrążenie około 45 sekund/5 okrążeń się przejeżdża, więc dość szybko można się dorobić kasy w LEGALNY sposób ale że to monotonia nie wytrzymuję dłużej niż pół godziny

Komentarz

Dokładnie tak jak kolega wyżej pisze jest to bardzo dobry sposób (legalny) na zarabianie dobrej kasy.

Komentarz

polecam zawody sezonowe lamborghini (drugie z lewej) tam wybieramy przedostatni wyścig i za wygraną (bez problemu) mamy 159,000cr za 5 okrążeń po około 1m20s

Komentarz

Mój sposób :
                            Zawody Sezonowe K-Cup.
                            Kupujemy Daihatsu OFC-1 Concept '07 z salonu premium, tuningujemy na max'a.
                            Potem wybieramy ostatni tor w zawodach K-Cup na torze Eifel.
                            Za wygraną 101 700 Cr i 17 800 PD.
                            Czas okrążenia w granicach 1 minuty, całego wyścigu to max 3.20.
                            Ja już schodze poniżej 3 minut za cały wyścig.
                            Rezultat? Mam już ponad 750 samochodów w garażu.
                            Premium wszystkie do 1 mln Cr, używane na bieżąco wykupuje po 10 powtórzeniach czyli jak uzbieram "bańkę".
                            Nie jest to tak męczące jak kręcenie pętli Red Bull'em po owalu.
                            Dziękuję za uwagę.
                            Pozdrawiam :mrgreen:

Komentarz

napisz jaki masz czas najszybszego okrążenia. mnie udało się wykręcić 1.00.864
                              DAIHATSU COPEN DETACHABLE TOP '02 -124KM 726 kg

Komentarz

Jak chcecie farmić porządnie to znajdźcie Hondę Beat, obojętnie jaką. Tuning do 420 PO, opony wyścigowe-miękkie, delikatnie wydłużona skrzynia i robi się czas 1 okrążenia poniżej 57 sekund. A cały przejazd nie zajmuje więcej niż 3 minuty.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X