Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zamieszczone przez Patras_97
    Teraz to najłatwiej sfarmić 400 paczek w Hot Hatch Championship w Sezonowych na torze EIFEL.
    Obecnie chyba najlepsza opcja. Około 5 minut się jedzie.
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Chyba jednak nadal najszybsza kasa to Enzo na La Sarthe (o ile zcinamy szykany). Jednak Radox1983 ma rację - w B-spec nic nie musimy robić a 340 tysięcy w 7 minut to ogromna kasa.
      Ponadto ten wyścig nadaje się do testowania wozów - jest to dość miarodajny test. Są auta, którymi kierowca b-spec wygra nawet jeśli przez cały wyścig nie wydamy mu żadnego polecenia. Podpowiem że te same wozy sprawdzają się online :-)

Zdarzało mi się również grać na PC w Skyrim a co 10 minut klikałem odpowiednią kombinację na padzie aby uruchomić ponownie wyścig.

Komentarz

W zawodach sezonowych B-spec najlepiej sprawdza się RUF GT3 bez poleceń wygra wyścig

Komentarz

• GT5 B-Spec szybka kasa

Sorki, że tutaj nie podaję sposobu ale jestem nowy w GT5 i chcę o coś zapytać...

Ktoś wyżej pisał, że zarabia Hondą podkręconą 340 tyś w 7 minut B-Spec otóż mam pytanie, w jakiej klasie są dostępne te wyścigi? Chodzi mi głównie o to, który trzeba mieć poziom żeby móc tam wziąć udział...

EDIT:

Mam pytanie w temacie o Farmingu był post ale nikt mi nie odpisał a tak to może ten temat lepiej zauważycie... W którym to wyścigu za 7 minut w B-Spec dostajemy 340 tyś? I w jakiej klasie się on znajduję oraz co tam najlepiej wziąć?

Z góry dziękuje bardzo za odpowiedź

Proszę używać opcji EDYTUJ zamiast pisać post pod postem, bo w ten sposób łamiesz regulamin.
          Angello

Komentarz

• Re: GT5 B-Spec szybka kasa

W zawodach sezonowych wchodzisz w wyścigi ONLINE CHALLANGE B-spec wybierasz auto do 500 punktów i trasę ROMA

rzecz jasna musisz mieć 200% premii za odpalanie gt5 żeby dostać 340tys

///EDYTUJ POSTY

Komentarz

• Re: GT5 B-Spec szybka kasa

Aha dzięki T_D_I to syf bo ja nie dostaję żadnej premii, temu, że nie mam skonfigurowanego neta więc syf...

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                Chyba jednak nadal najszybsza kasa to Enzo na La Sarthe (o ile zcinamy szykany).
                a gdzie tym Enzo się śmiga? bo to chyba nie zawody sezonowe?
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Przed najnowszym patchem 2.02 były to zawody sezonowe w których śmigałeś tylko Ferrari.Na tych zawodach zarabiałeś najwięcej w około 3 min 350tys $ ale niestety usunięto większość starych wyścigów sezonowych

Komentarz

Zamieszczone przez T_ D_I
                    Przed najnowszym patchem 2.02 były to zawody sezonowe w których śmigałeś tylko Ferrari.Na tych zawodach zarabiałeś najwięcej w około 3 min 350tys $ ale niestety usunięto większość starych wyścigów sezonowych
                    Dzięki, tamte zawody pamiętam. Myślałem, że nie wszystkim usunęli skoro kmieciu4ever o tym wspominał.
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Kurcze nawet nie zauważyłem że usunęli... szkoda bo miałem czasy na poziomie 3:20-3:30 a wpadało coś pod 500 000 Cr.

Action - jeżeli nie masz netu to nie tylko nie masz premii, ale i zawodów sezonowych również. Masz wy w ogóle patcha 2.02? Jeśli nigdy nie podłączałeś GT5 do netu to przygotuj się na ściąganie conajmniej 2 GB.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                        Kurcze nawet nie zauważyłem że usunęli... szkoda bo miałem czasy na poziomie 3:20-3:30 a wpadało coś pod 500 000 Cr.

Action - jeżeli nie masz netu to nie tylko nie masz premii, ale i zawodów sezonowych również. Masz wy w ogóle patcha 2.02? Jeśli nigdy nie podłączałeś GT5 do netu to przygotuj się na ściąganie conajmniej 2 GB.
                        Kmieciu4ever niczym się nie martw, to tylko trochę ściągania Właściwie to sporo... Obstawiam kilka godzin, samo GT5 się instalowało 16 minut, 8GB a tutaj będzie ściąganie 2GB więc tak przynajmniej kilka godzin się będzie pobierać Ale to ja mam czas, na nockę zostawię włączoną konsolę i jak się obudzę to będzie wszystko gotowe. Patcha to ja też raczej nie mam Bo M3 brzmi normalnie. A tam zawsze można poczekać Konsola nie zając nie ucieknie tak samo Gran Turismo.

Komentarz

a MOŻE i się nie znam ale najlepiej nabijać sobie na zawodach specjalnych, na Próbie czasowej 25 pierwszy wyścig był kartem, za zdobycie złótego medalu dostałem 800k cr. także sie opłaciło, ogólnie tak jest na próbach czasowych i driftach, a ciągle pojawiaja się nowe

Komentarz

ale tam kasę dostajesz tylko jeden raz
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Dzisiaj pojawiły się nowe zawody, a w nich wyścig, w którym dostajemy 400000 za 1 miejsce (z premią 800000!!!) za ok. 8 minut jazdy. Trasa Grand Valley Speedway. Nareszcie dobry sposób na zarobienie kosmicznej sumy w stosunkowo niedługim czasie. HELL YEAH!
                              "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Zamieszczone przez Bullet
                                Dzisiaj pojawiły się nowe zawody, a w nich wyścig, w którym dostajemy 400000 za 1 miejsce (z premią 800000!!!) za ok. 8 minut jazdy. Trasa Grand Valley Speedway. Nareszcie dobry sposób na zarobienie kosmicznej sumy w stosunkowo niedługim czasie. HELL YEAH!
                                No nie taki dobry, trzeba cały czas pilnować jegomościa, a i to nie wystarczy by wygrać w tych zawodach. W końcu są to zawody dla zawodowców. Nie ma się nad czym podniecać. Ślęczenia nad b-speciem już dość.

PS. Chyba że masz na myśli zawody w a specu to co innego Jeśli tak to sorry.

Komentarz

Pracuję...
                                X