Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Rekordowy czas to tak jak napisał Sasek. Około 57 sekund. Czas łączny 2.58.xxx nie pamiętam ile dokładnie. Wole napęd FF w tym evencie

Komentarz

Na wyścigowych miękkich to wszystko jedno jaki napęd przy takiej mocy.
      Sasek sprawdzałeś że Honda Beat jest lepsza niż OFC-1 Concept.? Bo jak dla mnie to wóz jest genialny. 7 biegów DSG :-)

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
        Na wyścigowych miękkich to wszystko jedno jaki napęd przy takiej mocy.
        Sasek sprawdzałeś że Honda Beat jest lepsza niż OFC-1 Concept.? Bo jak dla mnie to wóz jest genialny. 7 biegów DSG :-)
        Bardzo porównywalne są. Hondą Beat okrążenie da się 56.5xx robić. Co przekłada się mniej więcej tak, że pierwsze okrążenie wolniejsze da się w wysokie 58 sekund robić (58.8xx), kolejne 2 po 56.5xx. Więc całkowity czas przejazdu da się zrobić poniżej 2 minut i 54 sekund. Moja średnia Hondą Beat bez większego przemęczania się to 2m56s. Warto ją trochę obniżyć i dać negatywy na przód i tył. Niewielkie takie max -1.5, bo przy wyższych może bokiem iść.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

co to za marka te OFC-1 Concept, i czy Honda Beat jest dostępna w salonie z nowymi bo nie mogę znależć

Komentarz

Zamieszczone przez hcm
            co to za marka te OFC-1 Concept, i czy Honda Beat jest dostępna w salonie z nowymi bo nie mogę znależć
            Honda Beat była kiedyś w salonie kolekcjonerskim. Teraz jej trzeba szukać w salonie używanych aż się pokaże. OFC-1 Concept to Hyundai... Jest to Premium więc jak nie masz Hondy to tym farm kasiorkę. :wink:
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Nie Hyundai tylko Daihatsu OFC-1
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moim stosobem na szybkie zarabianie CR są mistrzostwa amerykańskich samochodów GT (czy jakoś tak), szczególnie wyścig na Indianapolis. Biorę Forda GT LM Car Spec II (dostajemy go za wygranie Dream Car), tuning na maksa (u mnie ok. 780 koników) i jazda. W nie całe 4 minuty zarabiam bez żadnego problemu 98.000 CR i 4400 EXP.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Witam i ja się podzielę info na temat zdobywania Cr.
                  Moim sposobem jest oczywiście B-spec - w kategorii EXTRAMALNE zawody dream car prawy dolny róg!
                  można robić całe mistrzostwa co za każdą pozycję z nr1 dostajemy 80K i za pierwsze miejsce w tabeli 400K. Czyli w jakąś 1h max 1h20min zaglądając od czasu do czasu mamy 720 tysiecy kredytów.
                  szybko można się dorobić przyjemnych sumek
                  dla pewności polecam auta typu stealth! albo najłatwiej formula gt i dobrego kierowcę b-spec

pozdrawiam grubymike

Komentarz

Zamieszczone przez grubymike
                    Moim sposobem jest oczywiście B-spec - w kategorii EXTRAMALNE zawody dream car prawy dolny róg!
                    można robić całe mistrzostwa co za każdą pozycję z nr1 dostajemy 80K i za pierwsze miejsce w tabeli 400K. Czyli w jakąś 1h max 1h20min zaglądając od czasu do czasu mamy 720 tysiecy kredytów.
                    dla pewności polecam auta typu stealth! albo najłatwiej formula gt i dobrego kierowcę b-spec

pozdrawiam grubymike
                    A po co pomijasz piąty tor skoro to dodatkowe 86 600 cr

Komentarz

• Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zamieszczone przez angello67
                      Zamieszczone przez grubymike

pozdrawiam grubymike
                      A po co pomijasz piąty tor skoro to dodatkowe 86 600 cr

słuszna uwaga zapomniałem
                      a to dlatego że ostatni tor to nurburgring - nordshliefe 3lapy i teraz jak to pisałem to mi b-spec zarabiał kase i czasem już gaszę ostatni wyścig bo jak na -b-specu jeździ formula GT to po 4 wyścigach masz 400pkt i masz zapewnione miejsce nr1 i extra 400Cr no chyba ze w wyścigu bierze udział jaguar XJR9 to w ten czas trzeba przejechać ostatni wyścig gdyż nie mam pojęcia czy kaska będzie za remis punktowy?w gt4 była wygrana a tu nie wiem szkoda mi sprawdzać
                      pozdrawiam
                      grubymike

Komentarz

Moim zdaniem najwięcej kasy można zbić w klasie ekstremalnej w wyścigach naczym wiatr. Można ten wyścig jechać tyle razy ile chcesz, jeżdżąc na indianapolis całość wyścigu 5 okrążeń trwa ok 3 minuty bo ja jeżdżę minoltą toyotą którą każdy wygrywa w klasie niżej w mistrzostwach gwiaz gran turismo i za każdy wyścig zgarniasz 70 kawałków. Raz kiedy grałem bez przerwy, to przez godziną uzbierałem 1 MILION. Nic dodać nic ująć. Polecam

-Jeździsz ile chcesz
                        -Wyścig trwa raptem 3 minuty
                        -Dostajesz 70 tysięcy
                        -Nie musisz kupować auta do tych wyścigów bo wcześniej je wygrasz o ile przejdziesz gwiazdy gt5
                        -Dostajesz punkty doświadczenia
                        -Jak jeżdzisz na Indianapolis to masz najłatwiej bo ten tor biegnie w kółko a tym autem masz taki docisk że w zakręcie jedziesz 350 i przechodzisz go bez odjęcia przez cały wyścig trzymając gaz w podłodze i skręcając w lewo
                        a tak PS to Minolta toyota ma takiego POWERA że na prawdę. Zresztą sami zobaczycie

Komentarz

Też polecam ten tor Indianapolis - można się tam łatwo i szybko dorobić konkretnych sumek
                          To nic,Red Bullem da się wejść w zakręt przy prędkości ponad 450 km/h(na owalu).

Komentarz

teraz to najlepiej zarabiać na zawodach sezonowych są wyścigi po 400-500 tyś a jak bedziesz regularnie się logował przez 5 najblizszych dni to ta suma wzrośnie o 200%

Komentarz

Niestety sezonówki już nie dają 3x więcej kasy... Enzo na LaSarthe daje 168 000 x 200% = 336 000. A wozy w salonie kolekcjonerskim już nie kosztują 50% wartości...

Komentarz

Można byłoby pojechać Red Bullem za 5 baniek + 200 % daje 10 baniek jak nic
                                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                                B Spec - 40 level
                                60 x Gold
                                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Pracuję...
                                X