Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zamieszczone przez HAJ$u
    Można byłoby pojechać Red Bullem za 5 baniek + 200 % daje 10 baniek jak nic
    No to ja poczekam do jutra jak będę miał 200 %

Komentarz

Moje podniecenie związane z tą nową aktualizacją mocno opadło jak wszedłem właśnie do zawodów sezonowych - kasa i doświadczenie podzielone przez 3... To ja odpuszczam raczej sezonówki, trzeba szukać kasy i expa gdzie indziej

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
        Moje podniecenie związane z tą nową aktualizacją mocno opadło jak wszedłem właśnie do zawodów sezonowych - kasa i doświadczenie podzielone przez 3... To ja odpuszczam raczej sezonówki, trzeba szukać kasy i expa gdzie indziej
        Dokładnie to samo odczułem..

Komentarz

Ceny aut w salonie kolekcjonerskim były obniżone a nagrody za zawody sezonowe powiększone tylko chwilowo,ale wiadomo że do dobrego łatwo się przyzwyczaić i teraz jak wszystko wróciło do dawnego poziomu to trochę boli.
          gg 9231179

Komentarz

No nie ma co, nastał kryzys pieniężny w GT. Może za jakiś czas znów dadzą jakiś turbowypas. Dobrze, że są te mnożniki za logowanie, 200% nagrody to zawsze więcej niż 100. Co nie zmienia faktu, że teraz jest jakoś mało Za obijanie przez 12min F1 po nordschleife tylko 600k i jakieś 80k expa...feedback w DFGT urywa ręce a ja nie ogarniam tego bolidu tak samo jak X2010...

Komentarz

Darmowy tips: przestaw sobie siłę Force Feedback na 2 a czułość kontrolera na -2.

Komentarz

takie ustawienia sa srednie dla przyjemnosci i prawdziwego treningu... ja wole miec mocny FF
                czulosc to ja bym zwiekszal a nie zmniejszal...
                PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Ja we wszystkich autach FF ustawiam na minimum a czułość na maks. FF jest i tak wystarczająco silny a nie urywa łap i łatwiej skontrować, do tego kiera dłużej pożyje.

Komentarz

Nie ma sensu ustawiać siły FF na dużą bo wtedy prowadzi się jak stary Kamaz ja daje na 2 lub 3 w zależności jakie auto ma siłę docisku a czasami nawet na 1 tak jak napisał Sqad ^^

Komentarz

Powiem tak: FFB na 2 dobrze oddaje jazdę samochodem ze wspomaganiem kierownicy. Bardzo dobrze można wyczuć auto i nierówności drogi. Czasy online lepsze niż na FFB 10 a i kierownicę oszczędzam.

Komentarz

Ja mam FFB ustawione na 5. Dzięki temu mam zajebiście wyrzeźbiony biceps.
                        http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Fajnie, to co piszecie to bardzo przydatne informacje, naprawdę nie ma co, bez dwóch zdań, ale... to wątek o farmingu i zarabianiu kasy w GT
                          Jak tak dalej pójdzie to naskarżę na was modom

Komentarz

Mój sposób na kasę stosuję już od dobrego miesiąca, każdego dnia. Wyścigi sezonowe Bspec. Wyścig aut do 500PO. 5 okrążeń na ROME CITY. Używam tylko auta standard Acura HSC Concept'04 podkręconego tylko do progu PO 500. Premia 200% daje mi 340 000 Cr w 7 minut. Nawet grać nie trzeba a kasa bardzo dobra. Co 7 minut naciskam tylko by przejść na następny RACE i dalej idę zająć się czymś innym. Polecam farmerom :-)

Komentarz

Kiedy mi brakuje kasy, latam - to dobre słowo - X2010 po Indianapolis, w zawodach Like The Wind (Niczym Wiatr). Mocno odmóżdżające, ale daje trochę kasy. 140 000cr. (200%) za 3 minuty jazdy - mnie to wystarcza... Tylko, że po godzinie człowiek zaczyna kręcić się w kółko przed konsolą. Aha, Minolta też się tam sprawdza.
                              "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Teraz to najłatwiej sfarmić 400 paczek w Hot Hatch Championship w Sezonowych na torze EIFEL.
                                Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Pracuję...
                                X