Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Nie przyglądałem się dokładnie, ale tu chyba mowa o A-Spec, bo w B-Spec jest dość sporo okrążeń. Więc w 8 minut nie da rady.
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Mam na myśli najnowsze zawody sezonowe, Wyzwanie online nr 1 A-spec, jest tam 5 okr. na Grand Valley Speedway. Dobrym wozem nie sposób nie wygrać. Przepraszam za nieścisłość. Sprawdźcie to.
      "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

W B-Spec jest 4 000 000 w 25 min. nie wiem czy za każdym razem dostaje się pieniądze, ale i tak warto.

Komentarz

Ale w B-Spec jest szansa że przegramy, a w A-spec nie ma takiej opcji :-) AI na Grand Valley Speedway jest beznadziejne - jadąc na takich samych oponach jak reszta niemal każdym wozem zdobywam pierwsze miejsce na drugim okrążeniu. Niemniej jednak jest to fajny relaks i szansa na testowanie wozów, którymi nigdy nie jechaliśmy.

Komentarz

Tylko, że w A-spec trzeba się najeździć ja osobiście wolę stare zawody w B-spec. 340tys. w 7 minut, a Maniek zawsze wygrywa ponad 200mln już tak zarobiłem
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jak B-spec to tylko Spa :-)

340 000 w 7 minut to 48 571 Cr na minutę
              4 000 000 w 27 daje 148 148 na minutę

Mobil 1 NSX + średnie turbo + max docisk + opony sportowe miękkie + kierowca 40 poziom = wygrana za każdym razem bez konieczności poganiania kierowcy.

PS. Brakuje mi tylko jednego wozu za 20 milionów i finito = uczciwie zdobędę wszystkie wozy :-)

Komentarz

Mój jest kiepski na SPA ale spróbuję tych ustawień co mówisz.
                Co do aut za 20mln to ja już mam 20 X2010 bo nie mam co z kasą robić.
                Obecnie zbieram kombinezony
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Sportowe miękkie na mokrym torze? WTF?

Komentarz

Zamieszczone przez Khazar
                    Sportowe miękkie na mokrym torze? WTF?
                    faktycznie zapewne chodziło o wyścigowe
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ani na sportowych ani na wyścigowych 2j race car nie wygra bez poganiania przy kierowcy na poziomie 39

A co do SPA to tak jak pisał Kmieciu Honda Mobil 1 NSX + kierowca 40 lvl = 4 000 000 Cr za każdym razem
                      start na przejściowych, później sam zjeżdża po twarde i wygrana z przewaga około 10sek. Najłatwiejsza kasa!
                      http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

This is maj sikret: Sportowe Miękkie przy wilgotności 30% radzą sobie lepiej niż wyścigowe pośrednie. Mój kierowca już na 3 okrążeniu jest pierwszy. A po 10 okrążeniach opony są zużyte tylko w 30%.

Komentarz

? Aż sprawdzę jak będę miał wolne te pół godzinki na wyścig.

Komentarz

Właśnie o to chodzi, że nie musisz mieć pół godzinki wolnego - kierowca jedzie a ty zajmujesz się ciekawszymi rzeczami.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                              This is maj sikret: Sportowe Miękkie przy wilgotności 30% radzą sobie lepiej niż wyścigowe pośrednie. Mój kierowca już na 3 okrążeniu jest pierwszy. A po 10 okrążeniach opony są zużyte tylko w 30%.
                              To szacun, że coś takiego odkryłeś też chyba sobie tak spróbuję
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

[quote="kmieciu4ever"]Jak B-spec to tylko Spa :-)

340 000 w 7 minut to 48 571 Cr na minutę
                                4 000 000 w 27 daje 148 148 na minutę

a na La sarthe robimy 6 mln w 40 min co daje 150 000 na min czyli jeszcze więcej ;]
                                http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

Pracuję...
                                X