Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Mój kierowca który miał 29 lvl. stosując się do zaleceń kmiecia, wygrał na SPA bez pitu z przewagą 30 sec.
    Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Kasy nie potrzebuję ale ciekawość była większa
      Też zrobiłem tak jak pisał kmieciu4ever i się sprawdziło ciekawa opcja.
      Może w Le Mans też zadziała
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Właśnie na Le Mans nie ma jeszcze pewnego, sprawdzonego sposobu ale może ktoś coś jeszcze odkryje. Bo opcja z Chapparal'em ponoć nie bardzo skuteczna z tego co wiem.
        Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Wypróbujcie Bentleya Speed 8 gniecie wszystkich jak chce lepiej niż Audi R8 Race Car dzisiaj wygrałem na lajcie jak nigdy z przewagą 40s!

Komentarz

26 Level kierowcy i Chaparral bez problemu La Sarthe robi
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Wczoraj meczylem sie z tym La Sarthe i najepszy wynik jaki uzyskalem to 3 miejsce, ale kaski troche wpadlo.
              Musze w koncu dorwac ta Czapke.. teraz zaluje ze nie lykalem jej jak byla

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

TO samo ostatnie online do 750 PO, Chapparalem niektórym duble robi
                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                B Spec - 40 level
                60 x Gold
                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

ja wpierw spróbowałem Toyota MINOLTA Toyota 88C-V Race Car ‘89 ale nie dało rady.
                  Przesiadłem się Audi R8 Race Car (Audi PlayStation Team ORECA) ‘05, wybrałem jako pierwszego słabszego kierowcę lvl 23 ale bardziej porywczego, co zaowocowało lepszym wyprzedzaniem, zjechałem jak najpóźniej do pitstopu (4 kółko) i nie za bardzo naciskając żeby nie zużyć opon dojechałem z kierowcą lvl 29 z ponad 8 sekundami przewagi.

Komentarz

Ja w nocy przeszedłem ten wyścig samochodem Pescarolo Courage - Judd GV5 Race Car '04. Zaczynałem na wyścigowych twardych, po 2 okrążeniu pit i zmiana na pośrednie, a na koniec na 7 okrążeniu znów pit i ponownie pośrednie. Koniec końców 1. miejsce i limit kasy 20 mln. przekroczony

Komentarz

Ja juz w koncu osiagnalem zloto w tym LeMans (La Sarthe), nawet dwa razy z rzedu .
                      Jesli chodzi o auto to probowalem Bentleyem. Kierowcy to minimum 29-30 poziom (obaj). Oczywiscie bez pilnowania kierowcow i ich poganiania sie nie obedzie. Taktyka jest nastepujaca
                      Na start dajemy kierowce bardziej agresywnego bo bedzie troche wyprzedzania. Opony to twarde wyscigowe. Na poczatku trzeba wyprzedzic paru kierowcow tak by do pitu na drugim okrazeniu zjechac w okolicach 8 miejsca. Zakladamy intery (opony przejsciowe) i pedzimy. Jako ze reszta stawki na tym kolejnym okrazeniu jedzie na slickach to troche sie mecza i jak oni zjada do pitow na L3 to powinnismy wyjechac na P1. Pozostaje nam budowac przewage w czasie deszczu. Jesli kierowca jest dosc dobry (30 lvl lub wyzej) i jest w formie to nie powinien miec problemu zeby przez pare okrazen zrobic z 20-30 sek. przewagi.
                      Na okr. nr 7 zjezdzamy do pitow, wymiana kierowcow i opony sportowe miekkie. I znowu wyjedziemy w najgorszym wypadku gdzies w okolicach p4-p5 ale na nastepnym okrazeniu jak oni zjdada to nie powinnismy miec problemow zeby ich minac i spokojnie dojechac do mety na P1.

Komentarz

skąd wziąć tego bentleya ?

Komentarz

Trzeba niestety mieć trochę szczęścia i upolować go w używanych.
                          "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Z salonu samochodów używanych. Czasem też wrzucą go do sieciowego salonu kolekcjonerskiego. U mnie się dość rzadko pojawia, kupiłem go możliwie najwcześniej.
                            Co do tematu, teraz właściwie kasy jest tyle, że powinni chyba podnieść ceny aut w salonach by to miało ręce i nogi. Pamiętam, jaki byłem zadowolony jak kupiłem sobie to ferrari za 20mln. Teraz puszczasz kierowcę na spa, 5 razy z rzędu i 20mln wpada.

Komentarz

Jezdze puki co pescarolo c60 hybride i nie moge nim wygrac chyba mam go źle skonfigurowanego albo jest jeszcze jakis kruczek. P
                              odzielcie się wasza konfigutacją tego pojazdu

Komentarz

Zamieszczone przez Londevin
                                Z salonu samochodów używanych. Czasem też wrzucą go do sieciowego salonu kolekcjonerskiego. U mnie się dość rzadko pojawia, kupiłem go możliwie najwcześniej.
                                Co do tematu, teraz właściwie kasy jest tyle, że powinni chyba podnieść ceny aut w salonach by to miało ręce i nogi. Pamiętam, jaki byłem zadowolony jak kupiłem sobie to ferrari za 20mln. Teraz puszczasz kierowcę na spa, 5 razy z rzędu i 20mln wpada.
                                Albo usunąć limit kredytów.

Komentarz

Pracuję...
                                X