Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Farming / Zarabianie kasy w GT 5

Ja polecam:
    http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=2695
    Sami zaznaczamy na liście które auto już mamy. Potem jak wejdziemy do garażu na stronie to przechodzimy do aut brakujących i przy użyciu przycisku "ZNAJDŹ" w przeglądarce sprawdzamy czy mamy dane auto czy nie.
    Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
    Licencje - 60x GOLD
    Trofea - 100%

Komentarz

załamałaem sie czytając, że niektórzy tu kupują auta na allegro... niedługo będzie można zarobić sprzedając karnety na oddychanie...
      Gran Turismo 5

Komentarz

To jeszcze nie jest takie straszne jak kupisz auto jedno czy dwa na ktore musialbys zbierac w grze kilka miesiecy, to takie DLC tylko nie od sony. Zalamka to by bylo jakby np sony dalo platne dlc odblokowujace np wszytskie auta z gry w garazu (cos jak np pack do burnout ze kupujesz i masz dostep do wszystkiego)

Ale, ale bedac w temacie aut z allegro zastanawia mnie jedna rzecz. O ile ktos sprzedaje po kilka sztuk red bulla to rozumiem, podejrzewam ze za kazde ukonczenie wyzwania vettela dostaje sie auto i tak w kolko mozna nabijac. Ale co z autami takimi np jak ferrari 330 race car (20mln) ford mark IV (20mln) czy np lambo miura (15mln) Kupa kasy a widze ze sprzedaja po kilka sztuk za 4-5zl. Jakos nie chce mi sie wierzyc zeby ktos wydal z gry 100mln na 5 takich aut a pozniej zarobil na tym ok 20zl. Czyzby jakis hack, albo mega szybki sposob na zarabianie takiej kasy?

Komentarz

Ciekawi mnie w takim razie... skoro tak popularny jest handel autami... czy...

jeśli można zrobić kopię save'a, to jeśli ją mamy z pewnymi samochodami, to czy jeśli je "podarujemy" i z powrotem wrócimy do poprzedniego save'a, czy samochód taki będzie w dalszym ciągu dostępny...
          może to właśnie sposób na handel autami.

kupić po 1 szt., skopiować save'a i mieć cały zestaw aut, nawet jak się je rozda.

Komentarz

Ameryki nie odkryłeś, odkąd weszła możliwość kopii zapasowej ludzie zaczęli kombinować i kopiować auta. Dlatego możesz mieć nieskończoną ilość samochodów.
            Zniszczyło to kompletnie kolekcjonowanie aut i ogólną ich wartość.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
              Zniszczyło to kompletnie kolekcjonowanie aut i ogólną ich wartość.
              Niestety tak, ale jeśli ktoś chce sam skompletować kolekcję to dalej ma frajdę.
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Dokładnie, bo moim zdanie zabawa save'ami to tak jak wklepać sobie kody na kasę.

Komentarz

Nie jak kody na kasę tylko sposób na prawdziwa kasę. Pozatym ci ludzie najpierw musieli te auta odblokować zdobyć w normalny sposób. Wiec mieli frajdę z gry a teraz szmalec w realu. Jak kody na kasę to raczej ci co kupują ale tu tez nie ma co krytykować. Chce pojeździć ta stara ferrarka za 20mln a nie mam ochoty sto razy like a wind?? Jest rozwiazanie. Wolna wola

Komentarz

ale jest jedna ciekawostka:
                    na początku jak się ta opcja pojawiła, to auta były po 10zł
                    obecnie są już za 3zł jeszcze chwila i opłacalność takiego przekrętu będzie symboliczna
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Teraz dużo łatwiej jest uzbierać na takie auto w wyścigach sezonowych

Komentarz

a ja mam takie pytanie do zalozyciela dlacego temat nazywa sie Rolnictwo / Zarabianie Kasy ?? Dopiero teraz Zauwazylem Slowo "Farming" hehe no chyba ze chodzi o gospodarke ale nie wiem co to slowo znaczy

Komentarz

Farming, skojarzenia:
                          - powtarzalna czynnosc
                          - duze zbiory
                          - trzepanie kasy
                          - duzy zysk
                          - aaale sie oblowie...

EOT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                            Ja doszedłem do "klasy zawodowej" i jest tam wyścig VW Lupo (z resztą, który jakoś wcześniej otrzymałem w nagrodę :mrgreen: ) na torze Nurburing nordshifte: jedno okrążenie z tymi samymi przeciwnikami (moc to około 130 koników)-można wygrać bez problemu i miecprzy tym dużo frajdy z jazdy po tym właśnie torze . Zajmuje to około 9 min. i zgarnia się 20.000 Cr.( lecz trzeba uważać żeby nie porozbijać swojego Lupo bo naprawa może kosztować i dużo nie zarobimy :wink: ).
                            Polecam

od kiedy to płaci się za naprawę???

A-Spec - 30lvl
                            B-Spec - 40lvl

Komentarz

Pewnie chodziło mu o sztywność karoserii
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

ja szczerze powiem jestem fanem GT5. na samym poczatku kupilem Nissana Skyline GtR R34 NuR III. stuningowalem go - to bylo moje marzenie. i w pewnym momencie zaczalem sie zasdtanawiac po co mi on? a no mialem problem z kasa. duzy... wczoraj dobilem 18 lvl. w klasie experckiej jest wyzwanie ,,TURBO''. jedyny warunek to miec samochod z turbo i po sprawie. sa 2 wyscigi. toryroste, krotkie, szybkie. jest zabawa bo przeciwnicy maja nie wiecej niz 250 km a ja mam 786 km. . za 1 wyscig (3 min jazdy) macie 50 tys) za 6 min macie 100 tys. wiecej juz chyba nie musze mowic.....

Komentarz

Pracuję...
                                X