Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

mistrzostwa Formuły Gran Turismo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: mistrzostwa Formuły Gran Turismo

Dobra, oficjalnie to jest jakiś żart! PONAD 100 (czyt, STO K****A!!!) WYŚCIGÓW I ANI JEDNEJ FORMUŁY GRAN TURISMO!!! JAK JA MAM W TO GRAC?!

Komentarz

Nie graj. Po prostu wyrzuć konsolę przez okno. TV przy okazji. Tylko nie zapomnij zamknąć na noc bo zmarzniesz.

Komentarz

Czytaj co ci piszą. Nie musisz jeździć w wyścigach, tylko wejdź w licencje, niech ci się załaduje jedna, zamiast jechać przejdź do następnej licencji, tak 3 razy i wracaj oglądać nowe oferty sprzedaży.

Komentarz

Dzisiaj wyszła aktualizacja 1.05 i dzięki niej w menu pojawia nam się nowa zakładka Sieciowy Salon Kolekcjonerski, sam dzisiaj tam kupiłem Formule GT
          za 4 979 450

Komentarz

Zamieszczone przez Gucio
            Dzisiaj wyszła aktualizacja 1.05 i dzięki niej w menu pojawia nam się nowa zakładka Sieciowy Salon Kolekcjonerski, sam dzisiaj tam kupiłem Formule GT
            za 4 979 450
            Ja dopiero po świętach sprawdzę... Bo teraz jestem w Gdańsku u rodziny, a konsoli nie brałem ze sobą
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

W b spec zbyt dużych problemów z wygraniem nie ma ale strasznie długie sa wyścigi a ja muszę pilnować swojego debila bo z 5 razy musiałem go z ostatniego miejsca kierować Raz zle taktykę dobrałem i w połowie okrążenie benzyny mi zabrakło i z 1miejsca z duza przewaga do 12 spadłem, prawie mnie zdublowali

W a speca raz tylko próbowałem chwile ale juz widzę ze ciężko będzie, wystartowałem wybiłem się na 2 pozycje to zaraz strzała dostałem i spadłem na ostatnia
              A-spec- 32
              B-spec- 33
              http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Panowie jak to wygląda w A-spec??
                Tak trudno jest,niech ktoś się podzieli wrażeniami co przeszedł i na czym grał,pad czy kiera

Komentarz

Zamieszczone przez johny
                  Panowie jak to wygląda w A-spec??
                  Tak trudno jest,niech ktoś się podzieli wrażeniami co przeszedł i na czym grał,pad czy kiera
                  Przeszedłem wczoraj te mistrzostwa na złoto.
                  Powiem że gra się zupełnie inaczej niż w przypadku innych aut. Miałem trochę łatwiej bo ostani czas ostro "katowałem" F1 2010 i wszystkie tory (poza jednym) znałem jak własną kieszeń. W wypadku wielu zakrętów wydaje się że należy hamować ale to tylko złudne bo przeciwnicy tylko na to czekają.
                  Najłatwiej było na torze Monza, padało ale ja jechałem na wyścigowych miękkich i... wszystkich dwa razy zdublowałem ! Z kolei w Monaco (Lazurowe wybrzeże) i na Suzuce już tak łatwo nie było (jest tam szykana przed prostą start meta którą można ładnie ściąć ) kończyłem z przeciwnikami zaraz za plecami. Pozostałe tory tak koło 10 sek przewagi.
                  Co do skrzyni biegów to tylko na Fuji zwiękrzyłem max prędkość o 20 km/h a na lazurowym wybrzeżu odjęłem 40, resztę na ustawieniach domyślnych.

Grałem na Driving force GT bez wspomagaczy ( poza ABSem na 1).

Komentarz

Dzięki za info
                    Kupuję dzisiaj Formule GT

Komentarz

a ja sobie troche jeszcze poczekam nie mam kasy (15 000 tylko) hehe bo wszystko na lambo wydalem

Komentarz

To prawda ...
                        Jest cholernie ciężko zwłaszcza że się gra na padzie i bez wspomagaczy ale nie jest niemożliwe
                        Przede wszystkim tak jak kolega powiedział trzeba sobie pomagać skrótami po przez ścinanie zakrętów po trawie ^^

Komentarz

Kupiłem tą F1, i zacząłem to przechodzić - po 2 wyścigach sobie odpuściłem, poprostu za trudno jak na gre na padzie. Dużo EXP sie dostaje :wink:

Komentarz

Ja zająłem 2 miejsce ze stratą 15pkt...
                            Odpuściłem sobie lazurowe wybrzeże i suzuke z myślą że wygram xD
                            Będę jeszcze raz musiał do tego przysiąść...

Komentarz

Ogólnie straszna lipa jest z tymi mistrzostwami, trzeba jeden po drugiem jechać wyścigi po 20okr.! Mam już dosyć po przejechaniu Grand Valley 300km.

Komentarz

Dzisiaj dolożyłem zwycięstwo w Formule Gran Turismo w B-spec.
                                Całość ponad 4 godziny i nie ma tutaj mowy o zostawieniu kierowcy samemu sobie. Cały czas trzeba go instruować jak małe dziecko krok po kroku co ma robić. Jak odejdziemy na zbyt długo od ekranu zacznie spadać mu tempo wyścigowe i wszyscy go wyprzedzą lub tak je w wyniku walki na torze podkręci że wyleci z trasy i skończy się tak samo. Często błędnie dobiera taktykę na wyścig! Przykład! Suzuka, leje jak z cebra więc założyłem mu opony Wyścigowe deszczowe na których notabene kręcił czasy po 10sek szybsze na kółku od reszty stawki jadących na Pośrednich i ślizgających się po całym torze ale ten co okrążenie z uporem maniaka chciał zjeżdżać do boksu by założyć te Pośrednie.
                                W ogólnym rozrachunku 600 pkt i pewne zwycięstwo więc przy odrobinie cierpliwości napewno do przejścia!

Komentarz

Pracuję...
                                X