Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

mistrzostwa Formuły Gran Turismo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: mistrzostwa Formuły Gran Turismo

Tylko właśnie w a-spec zostal mi ten wyścig prócz wytrzymałościowych, może jakoś po świętach odważę sie go spróbować :wink:
    A-spec- 32
    B-spec- 33
    http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Trochę treningu i wcale nie wydaje się taki zły

Komentarz

Próbowałem dzisiaj przejść te mistrzostwa. Pierwsze 4 wyścigi na złoto ale kończyłem z przeciwnikami raptem parę sekund za mną. Jak doszedłem do monzy w deszczu odpuściłem..... Koszmar że trzeba wszystkie wyścigi przejechać na jednym posiedzeniu. Wygląda na to że kończy się moja zabawa z trybem kariery bo długości wyścigów wytrzymałościowych i championshipa FGT jeżą włosy na głowie.

Komentarz

No ja sobie to na 2 dni rozłożyłem, zostawiłem konsole na noc i.. na 18 okrążeniu na Suzuce złapałem pobocze i dojechałem 12, przez co przegrałem całe mistrzostwa o 30 pkt.. a wcześniej same zwycięstwa - poza Cote d'Azur, ale tam po bączkach na pierwszych okrążeniach nawet nie mogłem sie potem zbliżyć do stawki, to sobie odpuściłem.. no więc trzeba będzie przejść jeszcze raz żeby to złoto dostać..
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Na razie za FGT się nie zabieram, pamiętam czasy jak w GT4 wyścig 24h przejechałem na b-spec bodajże w 8godz. co i tak było dla mnie bardzo męczące. 24h w GT5 przejdę chyba ze szwagrem i bratem

Komentarz

Ja dziś przeszedłem bez problemu FGT
              Te wytrzymałościowe wyścigi bez pomocy będzie ciężko przejść ;/
              Zatrzymałem się na Suzuce i szczerze powiem nie chce mi się nawet tego ruszać xD

Komentarz

Jechałem te mistrzostwa i na torze nurburgring zdarzył mi się dziwny i zarazem śmieszny przypadek. Otóż na ostatniej szykanie wszyscy przeciwnicy wypadali i "bączkowali" regularnie na każdym okrążeniu. Bardzo to ciekawe ale tez i ubaw po pachy. Czy ktoś zetknął się z podobnym przypadkiem czy też błędem?

Komentarz

Zamieszczone przez bartek3185
                  Jechałem te mistrzostwa i na torze nurburgring zdarzył mi się dziwny i zarazem śmieszny przypadek. Otóż na ostatniej szykanie wszyscy przeciwnicy wypadali i "bączkowali" regularnie na każdym okrążeniu. Bardzo to ciekawe ale tez i ubaw po pachy. Czy ktoś zetknął się z podobnym przypadkiem czy też błędem?
                  Tak, miałem dokładnie to samo. Nie na każdym okrążeniu ale co drugie kółko zawsze ktoś tam wykręcił "bączka"

Komentarz

Bo pewnie wyścig jest oskryptowany i każdy tak ma

Komentarz

U mnie było tak samo, do tego zauważyłem że mój kierowca w B-Spec gdy miał mocniej podkręcone tempo to robił to samo.

Komentarz

U mnie to samo 3 razy ^^

Komentarz

Ja miałem to samo ale jak przed wejsicem w ten zakręt dałem mu polecenie zwolnij to przechodził bez problemu.

Komentarz

Ja też tak miałem a co do a-spec to jazda na padzie jest trudna bez pomocy dlatego ustawiłem se że gaz dawałem r2 a hamulec l2, bo tak miałem w f1 2010 i nie narzekałem lepiej mi sie jechało. A co do pogody w FGT co do deszczu to u mnie ani w b-spec ani w a-spec nie chciał padać nie wiem dlaczego

Komentarz

Ja mam hamulec na l2, gaz R3 ( fajnie można dozować siłe), bieg do góry r2 w dół r1 i uważam że tak jest najlepiej w tedy każde auto mozna ogarnąć bez wspomagaczy nawet na padzie

Komentarz

w używanych pokazują sie obydwa modele formuły ? czy tylko jedna ?

I która jest lepsza ta F12007 czy F1`10 ? która bardziej polecacie ? Jak nie trafie na używana to będe musiał wydać 10 000 000 do 12 000 000 tylko na którą? ; )

Komentarz

Pracuję...
                                X