Jak zainwestuje w formułe to spokojnie będę mógł sie ścigać w wytrzymałościowych ?
Tam z tego co wiem jest bez ograniczeń wiec mam nadzieje że nie będzie problemów
Jak sobie radzi kierowca na Bspec ? mam 21 lvl i sie ten amator zachowuje w wyścigach ? W innych wyścigach na Bspecu tez moge formuła posmigać czy tylko w tym jednym evencie ?
wole popytać bo później nie chce mieć niespodzianki
A z tymi wyzwaniami S. Vetella to koszmar na padzie dlatego(2 z 3 ukonczone) kompromisem bedzie kupienie formuły i nabijanie exp na Bspecu az do 35 lvl
chce miec pewność ze jak zostawie tego idiote to żeby nie przegrał tylko wygrał wiec formułka, a później Redbulla X1 :mrgreen:
mlodyTDI bo Ty miałeś jakąś ułatwioną wersje :mrgreen:
Jak Tobie sie udało to mi się też uda, zobaczymy powalcze dzisiaj. I po pracy sobie ogarne, a jak nie przejde to Ci wysle playa i mi to badziewie przejdziesz :mrgreen: bo mi szkoda czasu w ta męczyć , kobitki sa ciekawszym zajęciem :mrgreen:
No to jest oczywiste i normalne, że kobiety są lepsze
Właśnie jadę teraz do swojej więc może coś dostanę od niej xD
Codziennie jak potrenisz na jednej mapie to spokojnie przejdziesz
mlodyTDI - mam nadzieje ze dała to co chciałeś ehehehe : P
przeszedłem to wyzwanie (SUZUKA z czasem 2.16.411 na totalnym farcie!) i teraz tłuke wytrzymałościowe
co do FORMUŁY to pojawiła sie w używanych ale ten niebieski kolor i ze 2007 to nie kupiłem
Chce noówke, czerwoną z 2010 wiec nazbieram te miliony i sobie fudne nówke tylko szkoda mi tych 10 000 000 ale bedzie czerwone a nie jakies stare i niebieskie : )
mlodyTDI - mam nadzieje ze dała to co chciałeś ehehehe : P
przeszedłem to wyzwanie (SUZUKA z czasem 2.16.411 na totalnym farcie!) i teraz tłuke wytrzymałościowe
co do FORMUŁY to pojawiła sie w używanych ale ten niebieski kolor i ze 2007 to nie kupiłem
Chce noówke, czerwoną z 2010 wiec nazbieram te miliony i sobie fudne nówke tylko szkoda mi tych 10 000 000 ale bedzie czerwone a nie jakies stare i niebieskie : )
Czytaj chłopie co ludzie piszą zamiast o cyckach ciagle myśleć. Musiszz kupić używana formule gt jeśli chcesz się nią ścigać bo tymi za 10 milionów nie pojezdzisz w wyscigach
Wiecie co, ten kto ma formułę Ferrari może pościgać się w sieci trybie gry z bolidami Ferrari. Tylko mało kto ją ma i chyba nikt z takiego trybu nie korzysta.
alienchujen myślenie o cyckach nie jest złe, nie wiem może Ty do tego nie dorosłeś. Zresztą nie ważne. Niepotrzebna dyskusja.
Formuły prosto z salonu nie kupiłem i nie kupie bo nie mam podpiętej konsoli do neta i mieć nie bede. Wiec nowa forumła jest mi niepotrzebna, bo sie nią nie da tam pojezdzic tak jak tutaj wszyscy opisują.
Kupie tą niebieską i sprawa samochodu do przejscia tego wyściugu bedzie załatwiona.
Komentarz