Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

mistrzostwa Formuły Gran Turismo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: mistrzostwa Formuły Gran Turismo

F1 marki Ferrari nie pojedziesz w tych zawodach
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Biorac pod uwage rzeczywiste osiagi to F1 '10 jest lepsza.

Komentarz

Jak zainwestuje w formułe to spokojnie będę mógł sie ścigać w wytrzymałościowych ?

Tam z tego co wiem jest bez ograniczeń wiec mam nadzieje że nie będzie problemów

Jak sobie radzi kierowca na Bspec ? mam 21 lvl i sie ten amator zachowuje w wyścigach ? W innych wyścigach na Bspecu tez moge formuła posmigać czy tylko w tym jednym evencie ?

Komentarz

jeśli będzie to Formuła Gran Turismo to będziesz mógł się ścigać
          tam gdzie nie ma ograniczeń to możesz jeździć Formułą GT
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

aaa to już wszystko wiem : )

wole popytać bo później nie chce mieć niespodzianki

A z tymi wyzwaniami S. Vetella to koszmar na padzie dlatego(2 z 3 ukonczone) kompromisem bedzie kupienie formuły i nabijanie exp na Bspecu az do 35 lvl

chce miec pewność ze jak zostawie tego idiote to żeby nie przegrał tylko wygrał wiec formułka, a później Redbulla X1 :mrgreen:

Komentarz

Ja na padzie bez problemu przeszedłem wyzwanie S. Vetela wiec nie ma źle

Komentarz

Ja w sieciowym salonie kolekcjonerskim kupiłem Formule za 4923000 Cr. Na razie przejechałem się nim w zawodach Niczym wiatr i od razu je zwyciężyłem.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

mlodyTDI bo Ty miałeś jakąś ułatwioną wersje :mrgreen:

Jak Tobie sie udało to mi się też uda, zobaczymy powalcze dzisiaj. I po pracy sobie ogarne, a jak nie przejde to Ci wysle playa i mi to badziewie przejdziesz :mrgreen: bo mi szkoda czasu w ta męczyć , kobitki sa ciekawszym zajęciem :mrgreen:

Komentarz

No to jest oczywiste i normalne, że kobiety są lepsze
                    Właśnie jadę teraz do swojej więc może coś dostanę od niej xD
                    Codziennie jak potrenisz na jednej mapie to spokojnie przejdziesz

Komentarz

mlodyTDI - mam nadzieje ze dała to co chciałeś ehehehe : P

przeszedłem to wyzwanie (SUZUKA z czasem 2.16.411 na totalnym farcie!) i teraz tłuke wytrzymałościowe

co do FORMUŁY to pojawiła sie w używanych ale ten niebieski kolor i ze 2007 to nie kupiłem

Chce noówke, czerwoną z 2010 wiec nazbieram te miliony i sobie fudne nówke tylko szkoda mi tych 10 000 000 ale bedzie czerwone a nie jakies stare i niebieskie : )

Komentarz

Musiała dać bo łaski nie robi xD
                        To gratuluje przejścia
                        Mówiłem że wcale to nie jest takie trudne
                        Idę pocisnąć noobów na Nurburgringu ^^

Komentarz

Zamieszczone przez Preze$
                          mlodyTDI - mam nadzieje ze dała to co chciałeś ehehehe : P

przeszedłem to wyzwanie (SUZUKA z czasem 2.16.411 na totalnym farcie!) i teraz tłuke wytrzymałościowe

co do FORMUŁY to pojawiła sie w używanych ale ten niebieski kolor i ze 2007 to nie kupiłem

Chce noówke, czerwoną z 2010 wiec nazbieram te miliony i sobie fudne nówke tylko szkoda mi tych 10 000 000 ale bedzie czerwone a nie jakies stare i niebieskie : )
                          Czytaj chłopie co ludzie piszą zamiast o cyckach ciagle myśleć. Musiszz kupić używana formule gt jeśli chcesz się nią ścigać bo tymi za 10 milionów nie pojezdzisz w wyscigach

Komentarz

Dla mnie to niech kupią tą F1, za głupotę trzeba płacić.

Komentarz

Wiecie co, ten kto ma formułę Ferrari może pościgać się w sieci trybie gry z bolidami Ferrari. Tylko mało kto ją ma i chyba nikt z takiego trybu nie korzysta.
                              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

alienchujen myślenie o cyckach nie jest złe, nie wiem może Ty do tego nie dorosłeś. Zresztą nie ważne. Niepotrzebna dyskusja.

Formuły prosto z salonu nie kupiłem i nie kupie bo nie mam podpiętej konsoli do neta i mieć nie bede. Wiec nowa forumła jest mi niepotrzebna, bo sie nią nie da tam pojezdzic tak jak tutaj wszyscy opisują.

Kupie tą niebieską i sprawa samochodu do przejscia tego wyściugu bedzie załatwiona.

Komentarz

Pracuję...
                                X