Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo trofea

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo trofea

by wyzerować kasę musisz teraz pozbyć się tej końcówki. Znajdź auto w używanych które będzie kosztować xxx74 lub xxx24 Cr (możesz też kupić kilka używek których suma da ci kwotę z wcześniej podaną końcówką). Potem kupując nowe auta za okrągłą sumę i części zerujesz swój budżet. Powodzenia.
    http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
      by wyzerować kasę musisz teraz pozbyć się tej końcówki. Znajdź auto w używanych które będzie kosztować xxx74 lub xxx24 Cr (możesz też kupić kilka używek których suma da ci kwotę z wcześniej podaną końcówką). Potem kupując nowe auta za okrągłą sumę i części zerujesz swój budżet. Powodzenia.
      Czysta matematyka, ja też tak musiałem kombinować, bo się na początku "zagapiłem". Bimbak dobrze radzi od siebie dorzucę jeszcze że jak zostają jakieś drobne to wejdź do warsztatu i myj auto dopóki nie zejdą do zera

Komentarz

Witam wszystkich!

Pare dni temu zdobyłem w końcu upragniona platynę po męczeniu suzuki Chciałem wszystkim podziękować z tego forum udzielających rad - forum było dla mnie pomocne

Komentarz

Zamieszczone przez OutsideR
          Witam wszystkich!

Pare dni temu zdobyłem w końcu upragniona platynę po męczeniu suzuki Chciałem wszystkim podziękować z tego forum udzielających rad - forum było dla mnie pomocne
          Gratulacje, szkoda że mało udzielasz się na forum. Ile zajęło Tobie zdobycie platyny ?

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Kupa czasu albo i jeszcze dluzej na pewno w miesiacach to trwalo, GT5 nalezy do gier, ktore bardzo mi sie spodobaly i wciagnely, a z takimi najczesciej jest tak, ze gram do czasu az ją zakoncze TYLKO w te gre

Najgorszym bo najbardziej monotonnym momentem ktory wspominam to The Air Of Experience - weekend przy dwoch ekranach i na jednym filmy a na drugim kierowca bspec w wyscigu sunday cup i co 3 minuty odpalanie nastepnego wyscigu Zdecydowanie wolalbym zeby zrobili drugie tyle wyscigow co w a-spec, a ten b moglby nie istniec...

Komentarz

Kupa czasu albo i jeszcze dluzej na pewno w miesiacach to trwalo, GT5 nalezy do gier, ktore bardzo mi sie spodobaly i wciagnely, a z takimi najczesciej jest tak, ze gram do czasu az ją zakoncze TYLKO w te gre

Najgorszym bo najbardziej monotonnym momentem ktory wspominam to The Air Of Experience - weekend przy dwoch ekranach i na jednym filmy a na drugim kierowca bspec w wyscigu sunday cup i co 3 minuty odpalanie nastepnego wyscigu Zdecydowanie wolalbym zeby zrobili drugie tyle wyscigow co w a-spec, a ten b moglby nie istniec...
              Zgadzam się, nie dość że tych wyścigów b-spec jest tyle samo co a-spec to jeszcze w b-spec okrążenia są podwajane, co uważam za stuczne wydłużanie rozgrywki.

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Ja już tęsknie za GT4 gdzie można było ustawić żeby przewijanie było 3x szybsze tzn. cały wyścig odbywał się 3x szybciej a tutaj mi brakuje nawet przesuwania przy replayach. Ja tak samo robię, odpalam wyścig idę na TV, przychodzę zmieniam wyścig i tak ciągle. B-Spec powinni wycofać i stworzyć coś fajnego na to miejsce.
                A-Spec - 16lvl
                B-Spec - 4lvl (nie nabijam)

Komentarz

Ja nie wiem jak można zgarnąć to trofeum GT-R'em na Nurbie. Zrobienie idealnego czasu (bodajże 7:29,003 czy jakoś tak) graniczy z cudem, jest prawie nie możliwe Ktoś z was to w ogóle przejechał?
                  Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Jak najbardziej, są zdecydowanie trudniejsze etapy w grze. Bodajże za 3 - 4 razem mi siadło i na styk, ale gdzieś widziałem czasy że po 2 - 3 sek. z tego urywali.
                    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                    B Spec - 40 level
                    60 x Gold
                    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez Patras_97
                      Ja nie wiem jak można zgarnąć to trofeum GT-R'em na Nurbie. Zrobienie idealnego czasu (bodajże 7:29,003 czy jakoś tak) graniczy z cudem, jest prawie nie możliwe Ktoś z was to w ogóle przejechał?
                      Mi też się wydawało że nie można tego zrobić ale w końcu zrobiłem to z 3 sek zapasem, Więc się nie zrażaj tylko walcz
                      http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Nurburgring jest z pewnością najtrudniejszą trasą do wymasterowania, gdyż ma najwięcej zakrętów. Jednak później ma się satysfakcję online :-)

Komentarz

Zamieszczone przez Patras_97
                          Masz włączone jakieś wspomagacze? Jeśli tak to wyłącz wszystko, zostaw tylko linię jeśli nie znasz trasy.

Komentarz

Ja jadę ze wszystkim powyłączanym a północną petlę znam całkiem dobrze. Bez problemu robie czasu 7:29,xxx tylko gorzej z utafieniem tej 3 setnej.

Komentarz

Przecież nie musisz mieć dokładnie takiego samego czasu, przejedź na 7:28,xxx i wpadnie.

Komentarz

Ok, dziśaj spróbuje :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X