Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo trofea

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo trofea

15 min rozbijania się Focusem WRC i nic nie odpadło...

Komentarz

Ja też wziełem focusa. Przejechałem 2 okrążenia na eiger ta trasa w szutrem i drzwi mi odpadły

Komentarz

Mi wpadło dzisiaj trofeum "Aura doświadczenia" za doprowadzenie kierowcy do końca kariery w B-specu. Dla zainteresowanych dodam, że miałem przejechane 480 wyścigów kiedy wpadło.
        Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
        Licencje - 60x GOLD
        Trofea - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez konixxx
          Mi wpadło dzisiaj trofeum "Aura doświadczenia" za doprowadzenie kierowcy do końca kariery w B-specu. Dla zainteresowanych dodam, że miałem przejechane 480 wyścigów kiedy wpadło.
          Chodzi o to, żeby ten pasek "Kariera" przy kierowcy doszedł do końca ? I wtedy wpada trofeum ?

Komentarz

Tak ale pasek nie napełni się nawet do 40 levelu. U mnie jak wbiłem wszystko na złoto na b-specu i nabiłem 40 level to było trochę ponad połowę.
            Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
            Licencje - 60x GOLD
            Trofea - 100%

Komentarz

Tak ale pasek nie napełni się nawet do 40 levelu. U mnie jak wbiłem wszystko na złoto na b-specu i nabiłem 40 level to było trochę ponad połowę.
              moj pasek kariery jest w 80% zapelniony a trofeum jak nie bylo tak nie ma;d zauwzylem ze najdluzszy pasek kariery ma ten zawodnik ktory zostal stwworzony pierwszy a wyscigow wcale nie ma najwiecej. ja licze ze po tych 500 czy tam ilus wyscigach wszystkich kierowcow trofeum wleci
              A spec= 37 lvl
              B spec= 40 lvl

Komentarz

Zacząłem grać w GT5, zanim przeczytałem, jakie są trofea. Jakież później było moje zdziwienie, gdy okazało się, że jedno z nich wymaga ode mnie zerowego stanu konta. Wczoraj na reszcie udało mi się zdobyć to trofeum. Miałem 3 997 113 Cr na koncie, ale szczęście dopisało i w używanych pokazały się dwa auta, które pozwoliły mi pozbyć się tej strasznej końcówki "113" A później zostało już tylko pozbycie się 3,5 mln :>

Prawda jest jednak taka, że jak nie zrobi się tego od razu, to później jest diabelny problem.

Komentarz

nie no rzeczywiście dramat... przecież można nabic kasę na max (20 mln) i kupić 2 auta po 10 mln...

Komentarz

mozna tez chwilowo skasowac stan gry (oczywiscie wczesniej robiac kopie na pen drive), zaczac od nowa, kupic na samym poczatku cos za 20 tys. lub 19 i tuning ecu, a trofeum wpadnie. pozniej wychodzimy, kopiujemy wczesniej zapisany save i po klopocie
                    pozdro

Komentarz

Ech, widać niewiedza jest tu jednak największym problemem. Będę pamiętał na przyszłość o tym, że maks kasy to 20mln, oraz, że muszę nareszcie zrobić sobie pendrive'a na FAT32.

Komentarz

Zdobyłem właśnie trofeum w którym trzeba wygrać o 0.01 sekundy w zadaniach specjalnych oczywiście na nascar, a najlepsze w tym to że wygrałem o 0.04 sekundy

Komentarz

Zamieszczone przez seba111
                          Zdobyłem właśnie trofeum w którym trzeba wygrać o 0.01 sekundy w zadaniach specjalnych oczywiście na nascar, a najlepsze w tym to że wygrałem o 0.04 sekundy
                          może to było 0,004

a swoją drogą mi udało się to zrobić za pierwszym razem jak próbowałem. wyścig jednej marki, veyron, daytona oval i udało sie wygrac o 0,006

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

A jakie wyścigi głównie robiłęś? Bo jedni mówią że to nie jest istotne i może być klepanie w kółko Sunday Cup, a inni twierdzą że im bardziej zaawansowane wyścigi tym pasek szybciej się ładuje, tzn. np. lepiej zrobić np. 50 Dreamcars niż 50 niedzielnych. Mój najlepszy poganiacz ma aktualnie 257 wyścigów i pasek w połowie, a robiłem przeróżne wyścigi, w tym 7x 24h Le Mans. I teraz już nie wiem czy ładować Sundaya do upadłego czy coś bardziej zaawansowanego bo progres paska kariery jest tak maxymalnie niezauważalny że ciężko to wyczuć...

(edit)
                            No więc u mnie w/w pasek osiągnął max (a i z nim pojawił się przyjemny dźwięk pucharka ) dokładnie po 507 wyścigu. I robiłem tak jak napisałem wyżej - od tej liczby 257 wyścigów tłukłem do znudzenia Sunday Cup - tor Tsukuba (najkrótszy wyścig) RedBullem (2:25-2:30 jeden wyścig). To tak celem porady dla zainteresowanych :wink:

Komentarz

Może mi to ktoś przetłumaczyć na Polski
                              Endurance Series Complete
                              Complete the Endurance series of Race Events.

Red Bull X1 Challenge
                              Complete the 'Red Bull X1 Challenge' Special Event.

Watch Out for Falling Objects
                              Make a part of your car fall off while driving.

Rollover
                              Total a car by flipping it over.

Take Your Honda Home
                              Take a photo of a Honda passing in front of the Honda head office on the Tokyo R246 track.

Picture Exclusive
                              Take a picture of a special someone as he stands in Kyoto's Gion district.

Portraitist
                              Take a portrait of a solitary lady who appears on the Marktgasse in Bern.

Grand Finale
                              Reach the long version of the ending movie.

Mam jeszcze jedno pytanie jak można pojechać w wyścigu La-mans

Komentarz

Wrzuć sobie do google tłumacz jak nie znasz dobrze angielskiego. Le-Mans dopiero pojedziesz jak odblokujesz Wyścigi wytrzymałościowe i wtedy jak osiągniesz 35 poziom możesz pojechać 24h na La Sarthe.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X