Wrzuć sobie do google tłumacz jak nie znasz dobrze angielskiego. Le-Mans dopiero pojedziesz jak odblokujesz Wyścigi wytrzymałościowe i wtedy jak osiągniesz 35 poziom możesz pojechać 24h na La Sarthe.
Zdobyłem właśnie trofeum w którym trzeba wygrać o 0.01 sekundy w zadaniach specjalnych oczywiście na nascar, a najlepsze w tym to że wygrałem o 0.04 sekundy
może to było 0,004
a swoją drogą mi udało się to zrobić za pierwszym razem jak próbowałem. wyścig jednej marki, veyron, daytona oval i udało sie wygrac o 0,006
ja odrobine gorzej bo o.008 secundy a najleprzym do tego celu nie jest samochód grupy NASCAR tylko Formuła np. Ferrari i nie ma żadnego problemu za pierwszym podejsciem - gorąco polecam
Jeny kolego nie zadawaj tutaj takich pytań, a poza tym przecież trofea w grze są polskiemu...
ukryte trofea u mnie sa ukryte nawet po polskiemu tak wiec tak nie znajdzie tych informacji
ale wystarczy wpisac w google GT5 ukryte trofea poradnik i nic prostego w necie jest wszystko
skoro to portal o GT to takie informacje powinne sie tu znaleźć. W końcu ktoś może wpisać w google "gran turismo" wyskoczy mu to forum a nie znajdzie tego czego szukał.
skoro to portal o GT to takie informacje powinne sie tu znaleźć. W końcu ktoś może wpisać w google "gran turismo" wyskoczy mu to forum a nie znajdzie tego czego szukał.
masz rację, w sumie przecież o to tu chodzi, kajam się zatem z poprzednie wypowiedzi i w zamian zamieszczam tlumaczenie z bonusowymi poradami dot. ukrytych trofeów w GT5
Endurance Series Complete
Ukończ serię zawodów w klasie wytrzymałościowej.
Wyścigi długodystansowe odblokujesz po osiągnięciu 25. poziomu
Red Bull X1 Challenge
Ukończ zawody specjalne "Wyzwanie Red Bull X1".
To zawody specjalne - odblokujesz je dopiero po osiągnięciu 30 poziomu A-spec. To najtrudniejsze zadanie w całej grze, do zaliczenia raczej tylko z kierownicą.
Watch Out for Falling Objects
- Uwaga na spadające przedmioty
Spraw, żeby odpadła część samochodu.
Do tego zadania możesz wykorzystać tylko samochody Premium. Polecam auto rajdowe i trasę np. Eiger - walisz na maxa po wszystkim co się da i w końcu coś ci z fury odpadnie (mi odpadły drzwi)
Rollover
- Dachowanie
Jak sama nazwa wskazuje skasuj samochód przez dachowanie. To raczej nic trudnego, najlepiej z pełną prędkością uderzyć w bandę na zakręcie
Take Your Honda Home
- Zabierz Hondę do domu
Zrób zdjęcia Hondy przejeżdżającej pod głównym biurem Hondy na torze Tokyo R246.
Ten budynek znajduje się na prostej za linią startu (jest dość wysoki, poznać go po reklamach Castrola). Honda model dowolny, zatrzymujesz grę w czasie powtórki kiedy Honda mija w/w budynek i pstrykasz fote tak żeby było widać autko na tle tego biurowca
Picture Exclusive
- Wyjątkowe zdjęcie
Zrób zdjęcie gościowi przechadzającemu się po dzielnicy Kioto - Gion. Wchodzisz w Podróż fotograficzną, i wybierasz lokację Gion w Kioto. Musisz zrobić zdjęcie faciowi w białym garniaku na moście
Portraitist
Zrób zdjęcie samotnej dziewczynie, którą spotkasz na Marktgasse w Bernie. Jak wyżej, lokacja jak w opisie trofeum. Pod pomnikiem na środku siedzi blondyna i gada przez komórkę. Oczywiście uwiecznij to
Grand Finale
Obejrzyj długą wersję filmu końcowego.
Film ten obejrzysz po wygraniu Wyścig Wymarzonych Samochodów w klasie ekstremalnej (wymagany 24. poziom).
Ciekawi mnie jedna sprawa. Mianowicie czy jest na forum ktoś kto w GT5 wbił platynę? Jako, że w różnych rankingach i poradnikach trofeów platyna w GT5 uznawana jest za jedną z najtrudniejszych wśród wszystkich gier na PS3 (z oceną trudności oscylującą wokół 10/10), to osoba, której się to udało zasługuje na duże uznanie.
To przyznawać się - kto ma za sobą ten wyczyn? Pochwalcie się, bo jest czym
ktos się chwalił że ma, ale nie wiem w którym temacie,... nie wiem czy nie SNJ ale mogę się mylić. Mi osobiście nie zależy na trofeach totalnie i nie zamierzam np. konczyc b-speca bo jest poprostu na maksa udny.
Komentarz