Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo trofea

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo trofea

Jeny kolego nie zadawaj tutaj takich pytań, a poza tym przecież trofea w grze są polskiemu...

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
      Wrzuć sobie do google tłumacz jak nie znasz dobrze angielskiego. Le-Mans dopiero pojedziesz jak odblokujesz Wyścigi wytrzymałościowe i wtedy jak osiągniesz 35 poziom możesz pojechać 24h na La Sarthe.
      Jakie wyścigi wytrzymałościowe

Komentarz

Odblokowują się po 25 levelu A-spec.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Rawel
          Zamieszczone przez seba111
          Zdobyłem właśnie trofeum w którym trzeba wygrać o 0.01 sekundy w zadaniach specjalnych oczywiście na nascar, a najlepsze w tym to że wygrałem o 0.04 sekundy
          może to było 0,004

a swoją drogą mi udało się to zrobić za pierwszym razem jak próbowałem. wyścig jednej marki, veyron, daytona oval i udało sie wygrac o 0,006
          ja odrobine gorzej bo o.008 secundy a najleprzym do tego celu nie jest samochód grupy NASCAR tylko Formuła np. Ferrari i nie ma żadnego problemu za pierwszym podejsciem - gorąco polecam
          A-Spec-40
          B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            Jeny kolego nie zadawaj tutaj takich pytań, a poza tym przecież trofea w grze są polskiemu...
            ukryte trofea u mnie sa ukryte nawet po polskiemu tak wiec tak nie znajdzie tych informacji
            ale wystarczy wpisac w google GT5 ukryte trofea poradnik i nic prostego w necie jest wszystko
            A-Spec-40
            B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez BlackBear
              ale wystarczy wpisac w google GT5 ukryte trofea poradnik i nic prostego w necie jest wszystko
              Racja, a nawet jeśli to jest trudne do ogarnięcia to proszę http://lmgtfy.com/?q=gran+turismo+5+ukryte+trofea :wink:

Komentarz

skoro to portal o GT to takie informacje powinne sie tu znaleźć. W końcu ktoś może wpisać w google "gran turismo" wyskoczy mu to forum a nie znajdzie tego czego szukał.

Komentarz

Zamieszczone przez pidzem
                  skoro to portal o GT to takie informacje powinne sie tu znaleźć. W końcu ktoś może wpisać w google "gran turismo" wyskoczy mu to forum a nie znajdzie tego czego szukał.
                  masz rację, w sumie przecież o to tu chodzi, kajam się zatem z poprzednie wypowiedzi i w zamian zamieszczam tlumaczenie z bonusowymi poradami dot. ukrytych trofeów w GT5

Endurance Series Complete
                  Ukończ serię zawodów w klasie wytrzymałościowej.
                  Wyścigi długodystansowe odblokujesz po osiągnięciu 25. poziomu

Red Bull X1 Challenge
                  Ukończ zawody specjalne "Wyzwanie Red Bull X1".
                  To zawody specjalne - odblokujesz je dopiero po osiągnięciu 30 poziomu A-spec. To najtrudniejsze zadanie w całej grze, do zaliczenia raczej tylko z kierownicą.

Watch Out for Falling Objects
                  - Uwaga na spadające przedmioty
                  Spraw, żeby odpadła część samochodu.
                  Do tego zadania możesz wykorzystać tylko samochody Premium. Polecam auto rajdowe i trasę np. Eiger - walisz na maxa po wszystkim co się da i w końcu coś ci z fury odpadnie (mi odpadły drzwi)

Rollover
                  - Dachowanie
                  Jak sama nazwa wskazuje skasuj samochód przez dachowanie. To raczej nic trudnego, najlepiej z pełną prędkością uderzyć w bandę na zakręcie

Take Your Honda Home
                  - Zabierz Hondę do domu
                  Zrób zdjęcia Hondy przejeżdżającej pod głównym biurem Hondy na torze Tokyo R246.
                  Ten budynek znajduje się na prostej za linią startu (jest dość wysoki, poznać go po reklamach Castrola). Honda model dowolny, zatrzymujesz grę w czasie powtórki kiedy Honda mija w/w budynek i pstrykasz fote tak żeby było widać autko na tle tego biurowca

Picture Exclusive
                  - Wyjątkowe zdjęcie
                  Zrób zdjęcie gościowi przechadzającemu się po dzielnicy Kioto - Gion. Wchodzisz w Podróż fotograficzną, i wybierasz lokację Gion w Kioto. Musisz zrobić zdjęcie faciowi w białym garniaku na moście

Portraitist
                  Zrób zdjęcie samotnej dziewczynie, którą spotkasz na Marktgasse w Bernie. Jak wyżej, lokacja jak w opisie trofeum. Pod pomnikiem na środku siedzi blondyna i gada przez komórkę. Oczywiście uwiecznij to

Grand Finale
                  Obejrzyj długą wersję filmu końcowego.
                  Film ten obejrzysz po wygraniu Wyścig Wymarzonych Samochodów w klasie ekstremalnej (wymagany 24. poziom).

Powodzenia!

Komentarz

A tu możecie zobaczyć co i jak zrobić, żeby zdobyć ukryte trofea http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TlQ#at=596

Komentarz

• Re: Gran Turismo trofea

Ciekawi mnie jedna sprawa. Mianowicie czy jest na forum ktoś kto w GT5 wbił platynę? Jako, że w różnych rankingach i poradnikach trofeów platyna w GT5 uznawana jest za jedną z najtrudniejszych wśród wszystkich gier na PS3 (z oceną trudności oscylującą wokół 10/10), to osoba, której się to udało zasługuje na duże uznanie.
                      To przyznawać się - kto ma za sobą ten wyczyn? Pochwalcie się, bo jest czym

Komentarz

ktos się chwalił że ma, ale nie wiem w którym temacie,... nie wiem czy nie SNJ ale mogę się mylić. Mi osobiście nie zależy na trofeach totalnie i nie zamierzam np. konczyc b-speca bo jest poprostu na maksa udny.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                          ktos się chwalił że ma, ale nie wiem w którym temacie
                          Był ktoś taki i pamiętam, ze wbił platynę 3 lub 4 miesiące po premierze GT5

Komentarz

Mi do platyny brakuje tylko jednego wyścigu 24h.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                              Na co więc czekasz? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                                Zamieszczone przez Sasek
                                Na co więc czekasz? :wink:
                                Ale jak tu się zabrać za coś takiego. 24h na La Sarthe to była męka, a tam sporo prostych było. Na Nurbu nie będzie tak kolorowo.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X