Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo trofea

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo trofea

Zamieszczone przez Patras_97
    Ja jadę ze wszystkim powyłączanym a północną petlę znam całkiem dobrze. Bez problemu robie czasu 7:29,xxx tylko gorzej z utafieniem tej 3 setnej.
    he he za pierwszym razem też myślałem że musi być to taki sam czas i z tuningowałem GTRa na max potem na mecie polowanie to trzeba przejechać bez systemów i najlepiej za 2gim okrążeniem kiedy od początku opony są dogrzane.również to mączyłem aż wpadło ale u mnie niebyło darowizn typu pół sec. i zaliczenie.Powodzenia
    A-Spec-40
    B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez BlackBear
      z tuningowałem GTRa na max
      Przecież to musi być seryjnym GT-Rem zrobione, chociaż jeden gram tuningu i możesz zapomnieć że ci zaliczy. Najlepiej wziąć go z aut dostępnych do szybkiej gry

Komentarz

Jego trzeba wziąć z garażu szybkiej gry, nie można używać swojego.

Komentarz

Czy zupełna seryjność oznacza także opony? Domyślne to sportowe twarde.

Komentarz

Tak, wszystko masz przecież w opisie pucharka.

Komentarz

• Trofea dachowanie oraz to drugie

Witam ostatnio nęka mnie pewien problem nie jestem w stanie zdobyć trofeum ani dachowanie ani tego drugiego gdzie mamy zgubić część. Rozwalam się jak tylko mogę, skaczę tak aby się wydachować. Kiedy już zaczynam dachować auto jest zniszczone i już siada na kółkach to trofeum nie wpada tak samo mam w tym trofeum gdzie trzeba zgubić zderzak czy tam jakąś część, też rozwalam auto doszczętnie i trofeum nie siada. Jak je zdobyć?

Komentarz

• Re: Trofea dachowanie oraz to drugie

Youtube zawsze Ci pomoże. W kwestii dachowania freestyle jest pełny - najprościej rozpędzić się czymś szybkim na La Sarthe i przywalić w szykanę. Można też kombinować na Trial Mountain jak na filmiku poniżej:
                http://www.youtube.com/watch?v=7UbPILgtF90
                Hasło: rollover trophy

Ja dachowałem na Speed Ringu tuningowaną Silvią.

Co do zgubienia części - zasada jest prosta - ma to być WRC, bo tu wszystko odpada:
                http://www.youtube.com/watch?v=mnT2wS7aZL8
                Hasło: falling objects trophy
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dziękuje bardzo za linki. Dziś jeszcze spróbuję zrobić Rollover'a tylko nie wiem czy on musi być koniecznie w trybie szybkiej gry bo jak wykonywałem go w karierze moim GTR'em to nie chciało siąść. Wielkie dzięki jeszcze raz.

Temat można zamknąć.

Komentarz

Zacznę od końca. Części będą odpadać po 40 poziomie czy jakoś tak. A z dachowaniem to było tak:
                    Niechcący to zrobiłem, bo nawet nie wiedziałem wtedy o tym trophy, rozpędziłem się na Sarthe ile się da i jak kończy się prosta i masz zakręt w prawo to wjechałem prosto w bande kończącą prostą. Efekt auto na dachu. Nie pamiętam czy to był Veyron czy Lambo Murcielago SV. Ewentualnie, ostatnio udało mi się dachować na Daytonie jadąc z dużą prędkością z wewnętrznej zjechałem na bandę przed zakrętem i auto zakręciło w powietrzu a potem wylądowało na dachu.
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Ok dzięki za snooop za informację z częściami i za informacje odnośnie twoich sztuczek na dachowanie. Na pewno wykorzystam.

Komentarz

gdzie tam po 40 poziomie, wystarczy szybka gra i rozwal np rajdówki, polecam grę z drugim graczem drzwi na bank odpadną. Zniszczenia w grze (wizualne) są takie same przy poziomie 1 jak i przy 39, 40

Komentarz

To z szybką grą nie wiedziałem :O w sumie 2 razy grałem w tryb arcade ;P
                          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                            gdzie tam po 40 poziomie, wystarczy szybka gra i rozwal np rajdówki, polecam grę z drugim graczem drzwi na bank odpadną
                            Na bank na dwóch graczy to odpadną. Nawet więcej niż na bank. Jakbym zaczął ekstremalną jazdę to nie tylko drzwi by odpadły ale mniejsza o to. Nie wiem sprawdzę bo ja na razie stoję na 36/37 poziomie bo nie chce mi się wbijać po prostu tropię fajne okazje i ciągle jeżdżę Indy 500 w kółko i w kółko. Dobra odnośnie trofeów sprawdzę i spróbuję dzisiaj zrobić. Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi.

Komentarz

Z tego co pamiętam to chyba do tego "gubienia" blachy powinno być auto premium.
                              Ja dachowałem przypadkiem... Red Bullem... :-) przy zaliczaniu Vettela na Nurb.
                              Siakoś tak wyszło... samo...
                              Chcesz się wymienić? Daj znać. Na pewno odpowiem :-)

http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=31003 - garaż
                              http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=31003 - karty muzeum i trąbki
                              http://www.mygranturismo.net/gear.php?id=31003 - czapki i dresy

Komentarz

Pracuję...
                              X