Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo trofea

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo trofea

no dobra, budynek znalazłem... wziąłem cr-z, i zrobiłem mu fote przed tym budykiem a trofeum nie dostałem...

Komentarz

pamiętaj że w trofiku jest mowa o tym że auto musi być w ruchu

Komentarz

racja, przeoczyłem ten fakt...

btw. udało się komuś
        Kod:
        Watch Out for Falling Objects - Make a part of your car fall off while driving.
        ?? bo ja mimo usilnych starań nie mogę tego wykonać...

Komentarz

Napiszcie więcej szczegółów na temet tych trofeów; Rollover,Picture Exclusive,Portraitist dziękuję

Komentarz

Ja się męczę z tym trofeum co trzeba GTRem przejechać nordshleife w określonym czasie bodajże 7:29 i mam pytanie czy ktoś zrobił te trofeum i: czy można mieć tego Nissana po tuningu a jak nie to czy można mu chociaż opony Wyścigowe miękkie kupić ?
            A-spec- 39
            B-spec- 36
            D.Brown - 35 Bardzo opanowany
            H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
            T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
            I.Bass - 31 Bardzo porywczy
            O.Nowak - 33 50 / 50
            B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Max to sportowe twarde, wejdź w trofea i tam jak klikniesz w nie to masz cały regulamin. Auto wybierasz z szybkiej gry i nie może być tuningowane.

Komentarz

Rollover - http://www.youtube.com/watch?v=HZF4fzWa ... re=related

Picture Exclusive - http://www.youtube.com/watch?v=4e7QnjIW ... re=related

Portraitist - http://www.youtube.com/watch?v=7E4_Nsrs ... re=related

Wszystko w tym temacie

Komentarz

O co chodzi w tym pucharku Watch Out for Falling Objects z góry dzięki

Komentarz

Musi Ci coś odpaść z samochodu.

Komentarz

Zamieszczone przez klokers
                      O co chodzi w tym pucharku Watch Out for Falling Objects z góry dzięki
                      Przeczytałem na pewnej stronie iż najlepiej wybrać sobie auto serii WRC i wybrać trasę górską Eiger i walić po bandach ile wlezie, aż np. odpadną drzwi - i pozamiatane.

Dla tych co mogą szukać budynku Hondy na trasie Tokyo R246, to tak jak wspomniano, jest troszkę za linią startu-mety, przed nim stoją reklamy Castrola. Budynek ma zaokrąglone narożniki.

Osobiście rolkę zrobiłem przypadkowo na Nordshleife, jak Clio nie wyrobilem sie w zakrecie i mocno przywalilem w barierę. Może mały rozstaw osi oraz mała waga pomagają w koziołkach ?
                      ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

A to zdjęcie trzeba zrobić w wyścigu A-spec czy w szybkiej grze na arcade czy jeszcze coś innego?

Komentarz

W GT Mode, tryb "Practice" jest najlepszy. Najszybszy Bierzesz pierwszą opcje swobodnej przejażdzki. Przejedziesz kolo tego budynku, kończysz jazde, dajesz replay, czekasz aż w replayu przejedziesz w porządane miejsce, robisz pauze, photo mode, ustawiasz kamere, pstrykasz fote i czekasz na wiadomosc o zdobytym trofeum.
                          ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Żeby przewrócić samochód wystarczy wziąć jakiegoś SUVa. Np. Audi Pikes Peak, które się dostaje gdzieś tam, ustawić kambery na max, utwardzić na max zawieszenie i się przejechać. Wystarczy ostrzejszy skręt i auto leży :mrgreen:
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                              Żeby przewrócić samochód wystarczy wziąć jakiegoś SUVa. Np. Audi Pikes Peak, które się dostaje gdzieś tam, ustawić kambery na max, utwardzić na max zawieszenie i się przejechać. Wystarczy ostrzejszy skręt i auto leży :mrgreen:
                              Fiatem 500 tak samo
                              A-spec- 39
                              B-spec- 36
                              D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                              H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
                              T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
                              I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                              O.Nowak - 33 50 / 50
                              B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

A ten pucharek za 1000 aut w garazu zostanie zaliczony jeśli np; będę miał 500 takich samych aut

Komentarz

Pracuję...
                                X