Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z kierownicą Logitech Momo Racing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z kierownicą Logitech Momo Racing

Witam,

To mój pierwszy post więc chciałem najpierw wszystkich serdecznie powitać.

Posiadam kierownicę momo racing http://photos04.istore.pl/18673/photos/big/2419251.jpg nie potrafię wyłączyć pomocy przy skręcaniu, generalnie nie da się grać praktycznie bo ja robię co innego a kierownica co innego :mrgreen: Grzebałem w opcjach, próbowałem wyłączyć wspomaganie i też nic to nie dało, poza tym nic innego nie znalazłem. Mógłby mi ktoś pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny :wink:

pozdrawiam

Re: Problem z kierownicą Logitech Momo Racing

Może chociaż jakieś propozycje?

Komentarz

Ja bym nie upatrywał problemu w kierce tylko w opcjach gry.

Komentarz

Podobno ta kiera nie nadaje się do GT5 ona chyba o ile się nie myle jest przeznaczona dla PC

Komentarz

Ja nie upatruję problemu w kiece, ona jest sprawna, ale myślałem że jakoś ją ustawię. Co prawda działa, ale chyba macie rację że nie jest przeznaczona do ps3, no bo chyba to nie normalne żeby sama skręcała. I skrzynia sekwencyjna też nie hula, tylko manetki. No nic trzeba będzie pogonić jakiemuś pecetowcowi i dozbierać do driving force gt.

Wesołych Świąt wszystkim życzę.

Pozdawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
            Ja bym nie upatrywał problemu w kierce tylko w opcjach gry.
            Ja jednak bym w tym szukał przyczyny.
            Kiedyś miałem jakąś "kierownice" i chciałem ją sprzężyc z gt3, ale nie dało się jechać, bo tak jak koledze, sama skręcała, albo nie działały pedały, już nie pamiętam.
            Więc wg mnie trzeba wymienić na inną :wink:

Komentarz

Panowie już przerabiałem ten temat (identyczna kiera) z kolegą na innym forum ,chodziło wtedy o wogóle kompatybilność tego sprzętu z PS3 , nijak nie dało się jej skonfigurować, kierownica nawet w swojej specyfikacji jest skierowana na PC. Jeśli chodzi o PS3 to niestety, nieda się na niej poprawnie grać. A już napewno nie w GT

Komentarz

momo dziala z gt5 przynajmniej tak wynika z info na innych forach.

W opcjach gry ustawienia ogólne i tam jest coś takiego jak wspomaganie kierowania, a teraz się piwo należy :mrgreen: :mrgreen: zauważyłem to dziś jak G25 podpinalem ktore ponoc też jest do pc :mrgreen:

Komentarz

Siemka chciałbym sie spytać czy można kupić inna kiere do Gt5 niż te przeznaczone do tej gry

Komentarz

Zamieszczone przez seba111
                    Siemka chciałbym sie spytać czy można kupić inna kiere do Gt5 niż te przeznaczone do tej gry
                    Ja gram na kierze Fanateca, model turbo s. mimo że nie ma wsparcia GT5 to bardzo fajnie się na niej gra, być może ze względu na to że opcje typu kąt obrotu, siła ffb, wibracje itp. ustawia się bezpośrednio na kierownicy za pomocą ekranu lcd. Co do Momo Racing wheel, grałem na niej w Prologue ale nie wspominam tego zbyt dobrze

Komentarz

Pracuję...
                    X