Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z modyfikacją aut

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z modyfikacją aut

Witam, grę GT5 posiadam od jakiegoś tygodnia i od początku próbowałem zmodyfikowac samochody, lecz wyskakiwał napis : "modyfikacja nie jest możliwa dla twojego aktualnego samochodu", pomyślałem, że problemem może byc mój za niski lvl'el, więc nie modyfikując auta(sam tuning) wbijałem lvl'e. Po ok.tygodnia gry i wbiciu 25lvl'a zauważyłem, że wyskakuje mi ten sam napis i nie wiem, od czego może to zależec. Chciałbym poinformowac, że próbowałem zmodyfikowac mnóstwo samochodów rożnych marek i o różnych poziomach. Moim pytaniem jest, czy to może błąd gry, czy próbuję zmodyfikowac zle auta(bardzo proszę o przykłady jakichś modyfikowalnych autek), lub może wina leży po stronie autorów gry i niewielka ilośc samochodów posiada tę opcję.

Z góry dziękuję za każdą pomocną odpowiedź, pozdrawiam i życzę sukcesów w grze.

Re: Problem z modyfikacją aut

Acura NSX RM '91
    Chevrolet Camaro SS RM '10
    Chevrolet Camaro Z28 RM '69
    Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
    Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
    Dodge Challenger R/T RM '70
    Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
    Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
    Lexus IS F RM '07
    Lotus Elise RM '96
    Lotus Elise 111R RM '04
    Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
    Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
    Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
    Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
    TVR Tuscan Speed 6 RM '00
    Volkswagen Golf IV GTI RM '01

Lista aut podatnych na modyfikacje wyścigowe.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Tylko tyle tych aut, tak mało?
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Lista samochodow z dostepna wyscigowa modyfikacja jest tak smiesznie mala, poniewaz tworcy przez te 5lat byli bardziej zajeci... przekladaniem daty wypuszczenia produktu na rynek.

Komentarz

witam i dziękuję bardzo za listę samochodów na pewno się przyda dzięki

Komentarz

Polecam przypiąć do FAQ

Komentarz

Właśnie przeprowadziłem modyfikację wyścigową Lotusa Elise 111R i powiem wam jedno, srogo się zawiodłem! Mój Lotus po pełnym tuningu bez modyfikacji miał 301 KM i był bardzo szybki. Po modyfikacji poza zmianą koloru na biały, otrzymaniu twardego dachu i numeru, ZREDUKOWAŁA MU SIĘ MOC!!! Mimo, że miał wszystko zainstalowane, to miał tylko 216 KM i przez to jechał wolniej. No to są jakieś kpiny, myślałem, że moc pozostanie u niego taka sama albo się zwiększy. Do bani!

Komentarz

no, ale teraz wejdź znowu do działu sklep tuningowy i uzupełnij brakujące części, później wymień olej i moc powinna być większa.

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                  Właśnie przeprowadziłem modyfikację wyścigową Lotusa Elise 111R i powiem wam jedno, srogo się zawiodłem! Mój Lotus po pełnym tuningu bez modyfikacji miał 301 KM i był bardzo szybki. Po modyfikacji poza zmianą koloru na biały, otrzymaniu twardego dachu i numeru, ZREDUKOWAŁA MU SIĘ MOC!!! Mimo, że miał wszystko zainstalowane, to miał tylko 216 KM i przez to jechał wolniej. No to są jakieś kpiny, myślałem, że moc pozostanie u niego taka sama albo się zwiększy. Do bani!
                  Podczas modyfikacji już stuningowanego samochodu wyskakuje ci komunikat, że wszystkie zainstalowane części zostaną usunięte, w miejsce innych. Po modyfikacji samochód się lepiej prowadzi i myślę, że na tych 216KM objechałbyś poprzedniego 301 konnego. Po za tym po modyfikacji, możesz ponownie zakupić części pasujące do twojego samochodu i na pewno osiągniesz sporo więcej niż 300 KM.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Chevrolet Camaro Z28 RM '69
                    Dodge Challenger R/T RM '70

to wygląda ciekawie !

racja.. lista jest śmiesznie niewielka w stosunku do ilości samochodów... i nawet w stosunku do ilości samochodów premium....

szkoda, że nie ma na liście TANK CAR'a !

Komentarz

a mnie strasznie korci Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95, ciekawe ile da sie wycisnąć z tego maluszka. trzeba to kiedyś wypróbować. a może ktoś już robił, to niech opowie wrażenia

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

Oj, pomyliło mi się. On właściwie posiada wszystkie części, tylko w ustawieniach zmieniły się na domyślne. Zainstalowałem wszystkie nowe części i już moc Lotusa podniosła mi się do 314 KM.

Komentarz

Zamieszczone przez Rawel
                          a mnie strasznie korci Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95, ciekawe ile da sie wycisnąć z tego maluszka. trzeba to kiedyś wypróbować. a może ktoś już robił, to niech opowie wrażenia
                          Polecam, bez tuningu całkowitwgo ma 135KM i waży chyba 680kg, a do tego wygląda jak rasowa wyścigówka (zdjęcie w moim albumie)

Komentarz

Ja polecam Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09 po modyfikacjach chodzi aż miło

Komentarz

Chciałbym się spytać czy modyfikacje zawsze kosztują tyle samo czy są zależne od modelu samochodu? Z góry dzięki

Komentarz

Pracuję...
                              X