Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zadania Specjalne - poziom trudnosci

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zadania Specjalne - poziom trudnosci

Zamieszczone przez Patras_97
    naszła mnie ochota na dokończenie reszty zadań specjalnych na złoto czyli Alfa na Eiger i ta próba Fordem Focusem WRC.
    Ja Focusa ozłociłem przy pierwszym podejściu Za to z Alfą mam niedokończone porachunki... :/ Prowadziłeś ją wykorzystując nadsterowność na zakrętach, czy płynnie bez piszczenia? Brakuje mi koło sekundy chyba...

Komentarz

Trochę tego, trochę tego ale bardziej to się ślizgałem.
      Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Co do Alfy to na poczatku myslalem ze to jest nie do ukonczenia (na zloto) - brakowalo mi chyba z 1,5 sek. Zawzialem sie jednak i znalazlem brakujace mi ulamki sekund w pierwszym sektorze - na tych nawrotach. Jesli o mnie chodzi to przejezdzalem je pomagajac sobie lekko recznym ale tak aby nie byla potrzebna zbyt duza kontra bo wtedy auto wytraca obroty i juz po ptakach.
        Ku mojemu zaskoczeniu jak juz znalazlem sposob to wystarczylo pare prob i wpadl dobry czas

Komentarz

Zamieszczone przez Patras_97
          Otwieram Szampana! Wszystkie zadania specjalne ukończone na złoto!
          Szampana to zachowaj na chwilę zdobycia platyny. Polecam, bezcenne uczucie zdobyć coś, co posiada 1,28% graczy GT5

Komentarz

Na to przewidziałem całą skrzynkę

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
              Polecam, bezcenne uczucie zdobyć coś, co posiada 1,28% graczy GT5
              Myślę, że nawet mniej- GT5 sprzedało się w ilości ponad 7 milionów kopii, a sporo ludzi, którzy je kupili to dzieci, które myślą, że wejście w ostry zakręt przy prędkości 200 km/h to normalka, co widać często w grze online.

Komentarz

Masz rację, trochę mniej - 1,20% (źródło http://psnprofiles.com/trophies/Gran-Turismo-5 )

Zamieszczone przez tata_arek
                dzieci, które myślą, że wejście w ostry zakręt przy prędkości 200 km/h to normalka, co widać często w grze online.
                Nie w Nigth Riders
                Właśnie, dlaczego ty stary wyjadacz i wymiatacz jeszcze do nas nie dołączyłeś

Komentarz

Nie mam czasu jeździć w nocy.

Komentarz

Jakiej nocy?? Nie sugeruj się nazwą klubu - jeździmy głównie wieczorami w 'normalnych' godzinach Zresztą, wpadnij do działu NR, poczytaj o turniejach i dawaj na tor
                    W najbliższy piątek zaczynamy mistrzostwa samochodów FF. Korzystając z okazji zapraszam wszystkich chętnych

Komentarz

Panowie...mhmmm, trzymajmy się tematu Jak ja lubie bawić się w moderatora :mrgreen: Już widze jak po mnie za to jedziecie

Komentarz

Ma ktoś jakąś radę/sposób na ostatnie wyzwanie Nascar? Dwa okrążenia na Daytonie. Próbowałem z 15 razy. Trzecim, piątym być to żaden problem, ale pierwszym? To jest tak nużące, że nie mam sił tego próbować w nieskończoność aż może się uda. Gram na kierownicy, wszystko wyłączone (prócz ABSu bo się nie da) i manualna skrzynia.

Komentarz

Ja na luzie to przeszedłem. Remont silnika + przywrócenie sztywności + wymiana oleju...

Komentarz

Chciałbyś chyba to przejść z remotem i wymianą oleju xD Nie o tym evencie tu mowa! W specjalnych dostajesz auto i nie możesz go palcem dotknąć przy modach...

Komentarz

Impact nie błaznuj, bo kolega w potrzebie jest
                              Do Piteja: powiem ci że zdziwiłeś mnie, bo dla mnie było to naprawdę proste (zdecydowanie trudniejsze były te łuki do przejechania, gdzie nie można było tknąć ściany ani pachołków). Przechodziłem to na padzie i bardzo szybko wpadło złotko. Podstawą jest drafting i ustawienie czułości sterowania na minimum. Nic więcej, bo to przechodzi się łatwo, powodzenia!

Komentarz

Siniak nie błaznuje tylko mi się popieprzyło i każdemu się zdarza.

Pomyliło mi się z innym wyzwaniem ale dobra. Tamto też przeszedłem o 135 setnych do przodu. Po prostu ciągle leciałem za trzecim a gdy go wyminąłem drugi schował się za pierwszym, poleciałem za drugim i przed samą metą wziąłem pierwszego lecąc dalej w tunelu a potem od razu z niego wychodząc...

Komentarz

Pracuję...
                                X