Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zadania Specjalne - poziom trudnosci

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Zadania Specjalne - poziom trudnosci

zrobilem monze i nurburgring na braz z 4 sekundowym zapasem (na padzie) na kazde pol h mi zajelo a jak myslicie co z suzuka ? mysle ze jak ogarne vettela to cala reszte gierki na zloto wyjezdze ;d;p a nawet vettela po miesiacu na zloto walne hahah;d

Komentarz

Zamieszczone przez kubacznik
      zrobilem monze i nurburgring na braz z 4 sekundowym zapasem (na padzie) na kazde pol h mi zajelo a jak myslicie co z suzuka ? mysle ze jak ogarne vettela to cala reszte gierki na zloto wyjezdze ;d;p a nawet vettela po miesiacu na zloto walne hahah;d
      Nie chcę ciebie martwić, ale przed patchem nie miałbyś nawet brązu. Rozszerzyli pułap na ten pucharek o ok. 10 sek na każdym torze. No chyba, że na wersji 1.05 lub wcześniejszej śmigasz to gratulacje :wink:
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

ja jakims cudem zrobilem vettel-nurburgring po 1 godzinie na zloto. ale suzuka mnie dobija, jezdze juz to ponad 3 dni i zlota dalej nie widac

Komentarz

Zamieszczone przez spychu1920
          ja jakims cudem zrobilem vettel-nurburgring po 1 godzinie na zloto. ale suzuka mnie dobija, jezdze juz to ponad 3 dni i zlota dalej nie widac
          Taa bardzo trudna jest. A udało ci się zdobyć srebro? Bo ja bariery +0.4 do srebra nie potrafię przebić...

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=gCKvXGcb ... re=related aż się wierzyć nie chce,ale nie wiem czy dobrze widze to nie jest w specjalnych jechane tylko time trial??
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

tego eventu GT5 Special Event "Grand Tour" - Eiger z Alfa 8c nie mogę ogarnąć jakas masakra ciagle czas 1:17:390 tak jak i z fokusem wrc i tym lamborghini lp670-4 sv tylko srebro + szkoła AMG na suchym zrobic szas na złoto 7:05 reszta jakoś idzie, a o zawodach S.Vettel nie wspominam tam ledwo brąz oczywiście po aktualizacji 1,06
              A-Spec - 35lvl
              B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
              Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
              My Photo Mode

Komentarz

Zamieszczone przez Andre87
                tego eventu GT5 Special Event "Grand Tour" - Eiger z Alfa 8c nie mogę ogarnąć jakas masakra ciagle czas 1:17:390 tak jak i z fokusem wrc i tym lamborghini lp670-4 sv tylko srebro + szkoła AMG na suchym zrobic szas na złoto 7:05 reszta jakoś idzie, a o zawodach S.Vettel nie wspominam tam ledwo brąz oczywiście po aktualizacji 1,06
                Mysle w ten weekend wrzuce filmiki na yt, to zobaczysz jak ja to zrobilem

Zamieszczone przez Sasek
                Zamieszczone przez spychu1920
                Taa bardzo trudna jest. A udało ci się zdobyć srebro? Bo ja bariery +0.4 do srebra nie potrafię przebić...
                caly czas brakuje mi 0.828 sekundy do srebra, i ten czas juz mialem chyba ze 3 razy. ale dzis oprzysiade do gt5 na kilka dluzszych godzin to moze cos sie uda zdzialac

Komentarz

Wreszcie ogarnąłem tą Alfe, najbardziej z dotychczasowych przejazdów się umęczyłem. Został tylko Vettel na złoto na Suzuce i Nurburgingu tu się zacznie kabaret
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Tez sie pochwalę wczoraj ogarnąlem także tą alfe miałem takiego pecha ze robiłem czasy 1:17:210 potem 1:17:081 heh potem 1:17:015 - Maskara jakaś i tak męczyłem około 4h ;( bo albo w środku zrobiłem błąd albo na samym końcu ale się udało wykręcić jeszcze zostały S.Vettel tam tylko brąz i narazie sobie odpuszczę. No i jeszcze w Szkole AMG na Suchym nie ogarniam te 7.05 Czas zrobić
                    A-Spec - 35lvl
                    B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                    Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                    My Photo Mode

Komentarz

Jeśli brakuje ci 1-1,5s do złota to pod koniec i na początku możesz ściąć zaktęty :mrgreen:

Komentarz

Jest sukces :wink: Udało mi się w końcu przejechać na złoto Nurburgring u Vettela. Została mi tylko Suzuka, którą wczoraj udało mi się przebić na srebro. Brakuje mi teraz +0.7 do złota. Dzięki temu dostałem drugiego X2010. W sumie mam już 3.

Komentarz

heh dziś dopiero odblokowałem te zadania Vettela. Masakryczne ;D ciężko mi jest kółko zrobić bez wypadnięcia i po 10 próbie dałem sobie spokój dobrze że są jeszcze inne rzeczy do jazdy.

Komentarz

Witam a mam pytanie na temat toru w Zawodach specjalnych gran turismo a_spec wyścigi dodatkowe nr 7 subaru impreza jak i czym najlepiej przejechać tor nurburning 1 okrążenie bo niemogę zdobyć nawet brązu z pomoc serdecznie dziękuje pozdrawiam daro...

Komentarz

najlepiej Imprezą...

Komentarz

Jaki ja durny jestem... Męczę się od paru dni na Suzuce o złoto w wyzwaniu S.Vettela (Nurburgring i Nazionale zrobione już na złoto) żeby zdobyć RedBulla... Nie no załamka, za każdym razem przed finiszem Suzuki jeśli nie miałem czasu na złoto to po prostu restartowałem ale po jakichś 2 dniach myślę sobie, "co tam ,przynajmniej sobie brąz zrobię..." no to zrobiłem. Wychodzę z eventu a tu jakieś intro i "O k**** mam RedBulla! "

Komentarz

Pracuję...
                                X