Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zadania Specjalne - poziom trudnosci

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zadania Specjalne - poziom trudnosci

Zamieszczone przez siniak
    Zamieszczone przez MichuKostek94
    Uuuu to widzę, że ciężko idzie.Ja przez dwa dni się męczyłem i na nurburgringu i monzie mam złoto, a na suzuce srebro ze stratą ponad sekundy do złota
    I to na padzie robiłeś No to max szacun
    Kwestia wprawy :wink:

Garaż- http://www.mygranturismo.net/33020

Komentarz

Zaliczyłem na brąz tylko (z Suzuką męczyłem się chyba z 9 godzin), byleby zdobyć x1

Komentarz

Kiedyś brąz u Vettela był o jakieś 5 sekund trudniejszy, we wcześniejszych wersjach gry. Monza na złoto to pikuś. Reszta wymaga trochę czasu i pracy. Później to Monze przebiłem sobie o prawie 3 sekundy złoto. Suzuke da się o prawie 2 sekundy szybciej niż złoto przejechać, a Nurburgring o ponad sekundę przebiłem, bo tam też można szeroko na niektóre pobocza wyjeżdżać.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja vettela mam suzuka i nurb braz,a na monzie srebro.
          Szkole amg robilem tylko raz i zrobilem na srebro ,a na zloto nie robie bo nie lubie nurbow. Problem mam (wstyd o tym pisac )z wyzwaniem Loeba, za nic nie umiem go zrobic na braz .A na ogol wrc mi dobrze idzie. Czarna magia

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil457
            Ja vettela mam suzuka i nurb braz,a na monzie srebro.
            Szkole amg robilem tylko raz i zrobilem na srebro ,a na zloto nie robie bo nie lubie nurbow. Problem mam (wstyd o tym pisac )z wyzwaniem Loeba, za nic nie umiem go zrobic na braz .A na ogol wrc mi dobrze idzie. Czarna magia
            Na rajdy polecam wyłączyć wszystkie wspomagacze, bo tylko spowalniają one samochód.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja przy loebie włączyłem wychodzenie bodaj wychodzenie z poślizgu żeby się nie męczyć na niektórych trasach i złoto wpada od razu.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil457
                Problem mam (wstyd o tym pisac )z wyzwaniem Loeba, za nic nie umiem go zrobic na braz .A na ogol wrc mi dobrze idzie. Czarna magia
                Kamil polecam opcję "szukaj", ja też miałem ten sam problem i zapodałem takie samo pytanie swego czasu. Jak wrócisz stronę wcześniej w tym wątku to pierwszy post powinien rozwiązać sprawę. Polecam, wypróbowany sposób

Komentarz

Dzieki siniak ,zrobilem tego Loeba na zloto :wink: ,najtrudniej to chyba bylo na chamonix(masakra )ale jakos dalem rade

Komentarz

Ja dzisiaj zaliczyłem całe Wyzwanie Rajdowe Sebastiena Loeba na złoto, na Chamonix z przewagą 4 sec. do złota
                    Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Jak dla mnie Alfa na Eiger jest na padzie absolutnie nie do ogarnięcia na złoto

Komentarz

zgadzam się z Patras_97. Cisne na padzie i zaliczyć Eiger z Grand Tour na padzie graniczy dla mnie z cudem brakuje mi do złota 0.00.400 z małym groszem i nie mam pojęcia gdzie robię błąd ^^

Komentarz

Ja na razie to olewam, wezmę się za to jak będe miał kiere. Za Akademie Kierowców AMG w ekspercie też bez kiery się nie biore
                          EDIT: o Vettel'u nie wspomnę...

Komentarz

A jednak bez kiery się obeszło! Alfa na Eigerze i cała Akademia AMG na Srebro
                            Z Vettelem się trochę posiłuje i chociaż na brąz spróbuje :wink:

Komentarz

Ja się muszę nauczyć na nowo jeździć Red Bull'em i w końcu Suzuke i Ring na złoto ogarnąć, bo mi to spokoju nie daje...
                              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold
                              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Patras_97 nie łam regulaminu forum (6 punkt)

Komentarz

Pracuję...
                                X