nic nie pisalem o NFS - a fakt Gran Turismo nie jest ogolnodostepna - trzeba przejsc testy, szkolenia i miec skonczone 25lat a do tego kupe kasy
ludzie o czym wy wogole piszecie??
nic nie pisalem o NFS - a fakt Gran Turismo nie jest ogolnodostepna - trzeba przejsc testy, szkolenia i miec skonczone 25lat a do tego kupe kasy
ludzie o czym wy wogole piszecie??
Obecnie też już jest ale GT4 było dość trudne do ogarnięcia dla dzieci.
nieno porownujac do prawdziwych maszyn sportowych to powinno sie miec kokpit w automatyce i silownikach z min G27...
od razu moze niech sobie kazdy kupi prawdziwa sportowa fure i na tor...
wiecie takie pierdu pierdu o realizmie w grach... jest bez sensu
Rzeczywiście w realu łatwiej wyczuć wóz i panować nad poślizgiem, ale w GT5 realizm jest na właściwym poziomie. Po prostu obrazem, dźwiękiem i force feedbackiem nie da się przekazać więcej informacji. Czekam na GT 2020 z możliwością podłączenia kablem USB do mózgu :-)
DFGT nie nadaje się do driftu i koniec,... jest za wolna powinna sama odbijać w odpowiednim dla danego auta i koncie poslizgu tempie, a trzeba jej pomagać co jest idiotyzmem.
prawda jest taka ze DF GT jest kiepskim sprzetem porownujac go do innych kolek, za to pad jest (c)hu**wy jezeli chodzi o odczucia itp. tym bardziej jezeli chodzi o realizm, bo kto driftuje padem w prawdziwym zyciu (?) http://www.youtube.com/watch?v=wzTZKKrI ... re=related
prawda jest taka ze DF GT jest kiepskim sprzetem porownujac go do innych kolek, za to pad jest (c)hu**wy jezeli chodzi o odczucia itp. tym bardziej jezeli chodzi o realizm, bo kto driftuje padem w prawdziwym zyciu (?) http://www.youtube.com/watch?v=wzTZKKrI ... re=related
Nie jest kiepskim sprzętem bo miałem taką i daje rade a obecnie mam g27 i kręcę takie same czasy jak DFGT jedyne co jest kiepskie w DFGT to pedały :mrgreen:
Nie chodzilo mi o czasy okrazen tylko o odczucia plynace z gry. Sa kierownice ktore maja lepsze pedaly :mrgreen: a w tym sprzeglo czy odzielnie montowana skrzynie biegow, nie wspominajac juz z czego sa wykonane.
Komentarz