Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 a Logitech Driving Force GT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 a Logitech Driving Force GT

Zamieszczone przez damian88
    To sie kolega zdziwi jak sie dowie ze kierownica DF GT da sie grac na kompie.
    Widocznie nie każdy potrafi pobrać sterowniki z internetu :mrgreen:
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

USB to magia
      PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Zamieszczone przez driver1984
        A ja mam kiere DFGT od kumpla za 4pak lecha bo myslal ze bedzie mugl ja na kompie grac he he. Ale mam farta
        Gratuluje doboru kumpli, zapewne twój pokój pełen jest takich gadżetów wymienionych za alkohol

Komentarz

Dobry interes chłopak zrobił, sam bym chętnie wymienił DFP na nowszy model.
          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez driver1984
            A ja mam kiere DFGT od kumpla za 4pak lecha bo myslal ze bedzie mugl ja na kompie grac he he. Za to od czasu do czasu wpada do mnie podriftowac w gt5. Ale mam farta
            To nisko ten Twój kumpel upadł skoro połasił się na LECHa, równie dobrze mógł Ci oddać tą kierownice za trójpak skarpet za 5 zł hehehe

Komentarz

Na pewno byłyby smaczniejsze :-)

Komentarz

Czy istnieje tutaj temat o "innych" piwach? Bo jeżeli się nie mylę to ekipa do rozmowy jest =)
                narancs alternativa

Komentarz

Żeby nie odbiegać od wątku, to powiem że po kilku Koźlakach nie da się jeździć na DFGT F40 (bez żadnych wspomagaczy - w tym bez ABS) hehe, zresztą i bez Koźlaków F40 jest prawie nie do opanowania hehe

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                    Żeby nie odbiegać od wątku, to powiem że po kilku Koźlakach nie da się jeździć na DFGT F40 (bez żadnych wspomagaczy - w tym bez ABS) hehe, zresztą i bez Koźlaków F40 jest prawie nie do opanowania hehe
                    Da się bez problemu. Powiedz mi co to za określenie "Koźlaki", domniemam, że chodzi o okrążenia. Wcześniej się nie spotkałem z tym określeniem.
                    Bez ABSu prawdopodobnie na standardowych ustawieniach dobrze nie zahamujesz. Ale jak byś się trochę pobawił, to każdy samochód da się ustawić, aby nie blokował kół.

Komentarz

• Re: GT5 a Logitech Driving Force GT

Spieszę z wyjaśnieniem...
                      http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%BAlak_(gatunek_piwa)
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Koźlak to gatunek piwa. F40 jeżdżę na ustawieniach standardowych (opony sportowe twarde, bez ABS - o ile wiem model nie był wyposażony w ABS - bez TCS i jeszcze ten niespotykany rozkład skrzyni biegów, gdzie ostatni bieg chyba jest tylko po to aby nie było porównań, że maluch i F40 mają tyle samo biegów nic nie zmieniam (nie znam się na tym, nie mam czasu). Na DFGT szybka jazda tym autem, szczególnie wychodzenie z poślizgu to kosmos. W ogóle F40 to jedno z najwartościowszych i niepowtarzalnych aut w tej grze, a dla mnie to ikona dzieciństwa (rocznik 1985), więc cieszę się, że jest w grze nawet kosztem F50), a do pełni szczęścia brakuję tylko aby GT5 oddawało poczucie prędkości jak w rzeczywistości

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                          Człowiek całe życie się czegoś uczy.

Komentarz

Nie przejmuj się - ja się spotykam z tym stwierdzeniem drugi raz. Za pierwszym razem tak samo zachodziłem w głowę, o co biega z tym Koźlakiem.

EOT
                            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Koźlaki odłóżmy na bok, wracając do F40 to bez ABS'u jest do opanowania, trzeba tylko delikatnie dawkować gaz i hamulec oraz odpowiednio redukować biegi, zakładam że jeździsz na manualu
                              Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Witam, od niedawna posiadam kierownice DFGT i nie mam pojęcia jak przypisać te dedykowane przyciski dla ps3 np. +i- lub te pokrętło. Szukałem w opcjach ale tam tylko pisze że można przypisać dany przycisk np."Przypisz funkcjęrzycisk +" i to wszystko. Szukałem również po internecie ale nic nie znalazłem. Pozatym wszystkie przyciski działają bez zarzutów.
                                Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak to się powinno zrobić?

Komentarz

Pracuję...
                                X