A ja mam kiere DFGT od kumpla za 4pak lecha bo myslal ze bedzie mugl ja na kompie grac he he. Za to od czasu do czasu wpada do mnie podriftowac w gt5. Ale mam farta
To nisko ten Twój kumpel upadł skoro połasił się na LECHa, równie dobrze mógł Ci oddać tą kierownice za trójpak skarpet za 5 zł hehehe
Żeby nie odbiegać od wątku, to powiem że po kilku Koźlakach nie da się jeździć na DFGT F40 (bez żadnych wspomagaczy - w tym bez ABS) hehe, zresztą i bez Koźlaków F40 jest prawie nie do opanowania hehe
Żeby nie odbiegać od wątku, to powiem że po kilku Koźlakach nie da się jeździć na DFGT F40 (bez żadnych wspomagaczy - w tym bez ABS) hehe, zresztą i bez Koźlaków F40 jest prawie nie do opanowania hehe
Da się bez problemu. Powiedz mi co to za określenie "Koźlaki", domniemam, że chodzi o okrążenia. Wcześniej się nie spotkałem z tym określeniem.
Bez ABSu prawdopodobnie na standardowych ustawieniach dobrze nie zahamujesz. Ale jak byś się trochę pobawił, to każdy samochód da się ustawić, aby nie blokował kół.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Koźlak to gatunek piwa. F40 jeżdżę na ustawieniach standardowych (opony sportowe twarde, bez ABS - o ile wiem model nie był wyposażony w ABS - bez TCS i jeszcze ten niespotykany rozkład skrzyni biegów, gdzie ostatni bieg chyba jest tylko po to aby nie było porównań, że maluch i F40 mają tyle samo biegów nic nie zmieniam (nie znam się na tym, nie mam czasu). Na DFGT szybka jazda tym autem, szczególnie wychodzenie z poślizgu to kosmos. W ogóle F40 to jedno z najwartościowszych i niepowtarzalnych aut w tej grze, a dla mnie to ikona dzieciństwa (rocznik 1985), więc cieszę się, że jest w grze nawet kosztem F50), a do pełni szczęścia brakuję tylko aby GT5 oddawało poczucie prędkości jak w rzeczywistości
Koźlaki odłóżmy na bok, wracając do F40 to bez ABS'u jest do opanowania, trzeba tylko delikatnie dawkować gaz i hamulec oraz odpowiednio redukować biegi, zakładam że jeździsz na manualu
Witam, od niedawna posiadam kierownice DFGT i nie mam pojęcia jak przypisać te dedykowane przyciski dla ps3 np. +i- lub te pokrętło. Szukałem w opcjach ale tam tylko pisze że można przypisać dany przycisk np."Przypisz funkcjęrzycisk +" i to wszystko. Szukałem również po internecie ale nic nie znalazłem. Pozatym wszystkie przyciski działają bez zarzutów.
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak to się powinno zrobić?
Komentarz