Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]

Jestem w trakcie wyścigu Suzuka 1000km, więc nie mam jak sprawdzić, ale wpadł mi pewien pomysł.
    Z tego co pamiętam to ilość doświadczenia nie jest zależna od pozycji na jakiej skończyliśmy wyścig (czy coś się zmieniło?). Druga sprawa to wyścigi wytrzymałościowe czasowe (4h, 9h, 24h), kończą się po przejechaniu przez metę kiedy spędzimy na torze odpowiednią ilość czasu. Czy możliwe jest, wykorzystanie tych dwóch rzeczy do nabijania EXP? Włączamy wyścig, przykładowo 4h i zjeżdżamy na bok. Po 4h robimy jedno kółko i kończymy wyścig na ostatniej pozycji.
    Czy dostaniemy doświadczenie?
    Sorry, jeżeli temat był już poruszany, ale nie mogłem znaleźć.

Re: Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]

Nie zostało nic innego, jak sprawdzić

Komentarz

Chyba jeszcze nikt tego nie sprawdzal ale jak tak jest to bedzie nowy sposob na exp hehe

Jednak sie nie da przynajmniej w zwyklych wyscigach dostajesz odpowiednio mniej cr i exp w enduro pewnie jest tak samo
      A-Spec - 30lvl / B-Spec - 34lvl

Komentarz

Zrób sobie próbę na wyścigu, który ma np. 10 okrążeń. Najpierw zalicz go na 1 miejscu, zobacz ile dostaniesz expa a potem zalicz to na ostatniej pozycji. Z tego co dobrze pamiętam, to expa będzie dużo mniej

Komentarz

Zamieszczone przez jasiu00
          Czy dostaniemy doświadczenie?
          Nie dostajemy exp, wpisz w google, troche jest o tym na zagranicznych forach.
          A spec= 37 lvl
          B spec= 40 lvl

Komentarz

Ja po prostu wlaczam na noc wyscig indianapolis 10 okrazen, blokuje triggera i enter na klawiaturze i ide spac

Komentarz

A za prąd wy w ogóle płacicie czy wasi rodzice? Przez jakiś czas trzymałem konsolę prawie cały czas włączoną (około miesiąca), a potem jak przyszedł rachunek kwartalny to myślałem że się nie pozbieram. Kolejne miesiące musiałem żyć o chlebie i wodzie, nie mówiąc o tym że musiałem pożyczać kasę od rodziców i przyjaciół. I tak nadal konsola jest zbyt długo włączona, ale co ja poradzę

Komentarz

Zamieszczone przez Londevin
                A za prąd wy w ogóle płacicie czy wasi rodzice? Przez jakiś czas trzymałem konsolę prawie cały czas włączoną (około miesiąca), a potem jak przyszedł rachunek kwartalny to myślałem że się nie pozbieram. Kolejne miesiące musiałem żyć o chlebie i wodzie, nie mówiąc o tym że musiałem pożyczać kasę od rodziców i przyjaciół. I tak nadal konsola jest zbyt długo włączona, ale co ja poradzę
                Ja mam kompa który posiada zasilacz Coolera 850W i jakoś żyję A konsolka chyba nie ciągnie więcej niż 200W w stresie.
                Czyli: 200W * 24h * 30d = 144000Wh = 144kWh * 0,40gr = 57,6 zł / gdyby konsola chodziła non stop miesiąc to zapłaciłbyś ok. 58 zł miesięcznie...a przecież tyle nie grasz. Przeciętnie wydasz pewnie 20-30zł miesięcznie na konsolę. Może TV ci ciągnie więcej, albo cię "rombią" na prądzie
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Londevin
                  A za prąd wy w ogóle płacicie czy wasi rodzice? Przez jakiś czas trzymałem konsolę prawie cały czas włączoną (około miesiąca)
                  no fakt malo
                  ja zwykle tak robie raz w tygodniu wiec o rachunki sie nie boje

Komentarz

Tu nawet nie chodzi o to, że to duży koszt (te 50zł da się wytrzymać), ale o to, że nie jest to jedyny rachunek który trzeba zapłacić. Jest to dodatkowy koszt, a u studenta 50 zł to być albo nie być Sorry za offtop, ale tak jakoś mi to przyszło, znienacka.
                    A w temacie: najlepszym sposobem na expa i kasę jest (bądź było) jeżdżenie w zawodach sezonowych, w tych zawodach dodatkowych, czy jak to się tam zwie. Niestety, teraz dość rzadko się pojawiają, mam nadzieję że w ogóle nie znikną.

Komentarz

Na razie najszybszy sposób na expa A-Spec to Nurburgring 4h 8599xp/min, Tsukuba 9h 6430xp/min, Indianapolis 500 miles 6065xp/min.
                      Dla tych, którzy nie chcą jeździć wytrzymałościowych jest Dream Car Championship Indy 5604/min jeżeli jedziemy X2010.

Najbardziej bezczelne jest nabijanie expa pożyczonym samochodem, bo nie trzeba go remontować :-)

Komentarz

Na razie najszybszym sposobem na expa jest wyścig online na route7 200 okrążen. Dzieki znalezieniu glitcha robimy 200 okrażen w jakieś 13 minut. zarobiłem 4 mliony w pół godzinki i level z 27 na 29

Komentarz

pięknie coraz "lepsze" sposoby na expienie....

Komentarz

Po co komu wysoki level A-spec? Żeby w online ci skopali tyłek ludzie z 2x niższym levelem?

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                              Po co komu wysoki level A-spec? Żeby w online ci skopali tyłek ludzie z 2x niższym levelem?
                              zapewne do platyny
                              A spec= 37 lvl
                              B spec= 40 lvl

Komentarz

Pracuję...
                              X