Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]

Bardziej o kase chodzi , bo zarobić ponad 2 miliony w 10 minut to się nie zdarza normalnie. A Exp od razu też wpada poteżny

Komentarz

Moze i szybki ten sposob na farmienie ale trzeba miec wspolzawodnikow do tego tricku
      A-Spec - 30lvl / B-Spec - 34lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Kubuhh
        Na razie najszybszym sposobem na expa jest wyścig online na route7 200 okrążen. Dzieki znalezieniu glitcha robimy 200 okrażen w jakieś 13 minut. zarobiłem 4 mliony w pół godzinki i level z 27 na 29
        Jak to Możesz to dokładniej opisać

Komentarz

Wpisz na youtube route 7 glitch. Jak masz ten pierwszy nawrót to musisz jechac przy barierce i w nią skręcac , potem wyjedziesz na inne ulice toru i jedziesz sobie do lini start meta i obkrazasz ją w kółko mi to zajmuje 3 sekundy na okrązenie . Cała poczekalnia jest pełna od tego wyścigu na 200 okrazen

Komentarz

Gracze znaleźli nowy szybszy sposób na exp... Ale nie jestem pewien przy powinienem go tutaj umieszczać... Bo wykorzystuje on błąd (glitch) na pewnym torze.
            Da się w 20 minut zdobyć milion expa i 4 miliony kredytów.

edit: @up post w tej samej minucie co mój.

Nie wiem czy to większości gry nie zepsuje. Ja czekam na szybką odpowiedź PD i jakąś łatkę to naprawiającą...
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
              Gracze znaleźli nowy szybszy sposób na exp... Ale nie jestem pewien przy powinienem go tutaj umieszczać... Bo wykorzystuje on błąd (glitch) na pewnym torze.
              Da się w 20 minut zdobyć milion expa i 4 miliony kredytów.

edit: @up post w tej samej minucie co mój.

Nie wiem czy to większości gry nie zepsuje. Ja czekam na szybką odpowiedź PD i jakąś łatkę to naprawiającą...

Jeśli ktoś tak nie chce jeździć, to nie będzie więc nikomu to nic nie psuje.
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Kubuhh
                Wpisz na youtube route 7 glitch. Jak masz ten pierwszy nawrót to musisz jechac przy barierce i w nią skręcac , potem wyjedziesz na inne ulice toru i jedziesz sobie do lini start meta i obkrazasz ją w kółko mi to zajmuje 3 sekundy na okrązenie . Cała poczekalnia jest pełna od tego wyścigu na 200 okrazen
                Wieszac za jaja i banowac imo.
                A spec= 37 lvl
                B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                  No słuchaj. Ja sobie wbijam lvl jeżdżąc normalnie, wyścigi długodystansowe po kilka razy, a ktoś w jeden dzień sobie wbije z 35 na 40 po kilku godzinach... Jak dla mnie to psuje grę. Szkoda, że PD nie zareagowało szybko i nie wycięło z online tego toru, do momentu naprawienia.

Komentarz

Sasek nie wiedziałem, że przywiązujesz wagę do tego, jaki kto ma level A-spec? W sumie daje mu to tylko tyle, że będzie miał dostęp do wszystkich wyścigów wytrzymałościowych. A skoro woli czitować, to pewnie i tak wytrzymałościowych nie jeździ. Taki cziter pojedzie w wyścigu online, do tego w samochodzie za 20 milionów skopiowanym z drugiego konta dzięki exploitowaniu prezentu na urodziny, a ty weźmiesz wóz za 20tysięcy i go porobisz...

Niektórzy narzekają, że w grze samochody są za drogie. To prawda - z wozami za 20 milionów trochę przesadzili. Być może Kaz chciał, żeby zwykły gracz mógł zdobyć najwyżej 1-2 takie auta. Być może to jakaś japońska filozofia, żeby nie dawać graczowi wszystkiego, czego chce. Z drugiej strony, gdy grałem w NFS Underground to miałem kasę, żeby kupić każdy samochód w grze a jeździłem chyba 3-ema, które mi się podobały. (Miata, Eclipse i Supra)

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                      No słuchaj. Ja sobie wbijam lvl jeżdżąc normalnie, wyścigi długodystansowe po kilka razy, a ktoś w jeden dzień sobie wbije z 35 na 40 po kilku godzinach... Jak dla mnie to psuje grę. Szkoda, że PD nie zareagowało szybko i nie wycięło z online tego toru, do momentu naprawienia.
                      Popieram. Można sobie sukcesywnie zbierać punkty doświadczenia, które będą poparte umiejętnościami.
                      Jak pisał wyżej kmieciu4ever, teraz połowa będzie miała wysoki poziom nie potrafiąc jeździć.

Dobrym sposobem na pieniądze są oczywiście wyścigi na Daytonie, ale to już pewnie wiecie, mnie odpowiadają ze wzgl. na to, że można upolować coś fajnego w samochodach używanych.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                        kmieciu4ever bardzo dobrze Ci odpisał
                        Podobnie było z kopiowaniem aut. Znam osobę co ma 10 X2010 w wersji Prototype. Trzeba grać dla siebie
                        Co do zbieranie aut jest czasochłonne ale na chwile obecną mam ich 956 - więc się da
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

To ja od razu zapytam, jeżeli to nie problem - jest jakiś limit posiadanych samochodów?

Komentarz

Wielkiej wagi do poziomu nie przywiązuję, bo on jednak nie odzwierciedla umiejętności gracza, tak jak pisaliście, ale nie mniej jednak psuje to nieco klimat gry. Wchodzisz sobie na serwer online, aby pojeździć a tam wszędzie Special Stage Route 7 i wszyscy klepią kasę. Reszta online w tym momencie opustoszała. A boli mnie bardziej to, że (prawie) wszyscy się rzucili na to zapominając jaką frajdę tak naprawdę niesie ze sobą GT5... I trochę mi szkoda, że wśród pasjonatów tej serii znajdują się osoby, które dla łatwej kasy i dodatkowych samochodów zrobią wszystko...

Komentarz

Ja tam szczerze mówiąc mam w "D" takie czitowanie. Zapytałem o co kaman z tym wszystkim z czystej ciekawości
                              Osobiście zgadzam się z Saskiem, że cała przyjemność w GT5 jest wtedy jak na każde auto zapracujesz sobie sam.
                              Największa nagrodą dla mnie jest to, że mam szacunek wśród graczy, którzy nie używają kodów i innych kombinacji w grach.

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                                cała przyjemność w GT5 jest wtedy jak na każde auto zapracujesz sobie sam.
                                Może nie do końca sam. Maniek z B-spec jest bardzo przydatny w tych sprawach
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Pracuję...
                                X