Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]

Zamieszczone przez saruto
    Zamieszczone przez angello67
    cała przyjemność w GT5 jest wtedy jak na każde auto zapracujesz sobie sam.
    Może nie do końca sam. Maniek z B-spec jest bardzo przydatny w tych sprawach
    No to jest najwieksza przyjemnosc jak sie samemu do wszystkiego dochodzi, za mnie czarna robote takze odwalil Bob, jak 3 tygodnie miałem kierownice w reklamacji zdazyl wbic 35 lvl i redbula zalatwic;d
    A spec= 37 lvl
    B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
      Zamieszczone przez angello67
      cała przyjemność w GT5 jest wtedy jak na każde auto zapracujesz sobie sam.
      Może nie do końca sam. Maniek z B-spec jest bardzo przydatny w tych sprawach
      A no przepraszam, zapomniałem o Mańkach Szacun

Komentarz

Mój bolek nakręcił 42 tysiące km formułą gran turismo... chyba czas na przegląd!
        Widzę że Saruto ma już 957 samochodów - ja "tylko" 662. Ciekawe czy uda mi się kiedyś wszystkimi choć raz przejechać...

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
          Mój bolek nakręcił 42 tysiące km formułą gran turismo... chyba czas na przegląd!
          Widzę że Saruto ma już 957 samochodów - ja "tylko" 662. Ciekawe czy uda mi się kiedyś wszystkimi choć raz przejechać...
          Mój X2010 ma już ponad 130tys. km i nie szkoda mi kasy na przeglądy.
          Mam dodatkową Formułę GT której nie liczę
          Ja jestem pewny, że wszystkimi się nie przejadę.
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

To zależy jak i kto co lubi. Sam osobiście próbowałem ten sposób z tym glitchem i muszę powiedzieć, że jak po około 7minutach dostałem około 400Cr.(to nie za pierwsze miejsce) to buźka sama się śmiała. A co z kasą można robić?? a otóż ja za te "lewe" kredyty remontuje pojazdy i to wszystko, nie kupuje za to aut, więc niech mi nikt nie powie, że jest to głupie(jak w życiu, każda kasa zarobiona w łatwy i szybki sposób cieszy) a dodam do tego że gram tylko w weekendy( nie wiele godzin) więc nim miałbym zarobić kasę na głupi remont np. Toyota Minolta to bym na nic nie zarobił, nie wspominając o nowym aucie. Gra ma cieszyć, a czas ma dla mnie ogromne znaczenie

Komentarz

Oszustwo zawsze będzie oszustwem i nie ważne jak się na tym ktoś wzbogaci
              Zapewne w nowej łatce już nie będzie takiej możliwości.
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Prorok jakiś czy co???

The latest version of GT5 fixes a minor exploit players could use to quickly gain money and A-Spec experience points.

Komentarz

Saruto, nigdy nic a nic nie zrobiłeś na lewo? Nie jestem zwolennikiem kodów do gier itp., bo to psuje grę ewidentnie, ale no cóż jak się takie coś trafiło to czemu mam nie skorzystać, aż tak okropnie nie oszukuje Mam nadzieje, że spotkamy się razem na torze ;p

Komentarz

Zamieszczone przez kamilmza
                    Nie jestem zwolennikiem kodów do gier itp., bo to psuje grę ewidentnie, ale no cóż jak się takie coś trafiło to czemu mam nie skorzystać, aż tak okropnie nie oszukuje
                    "stal sobie samochod z wlaczonym silnikiem i kluczykami w stacyjce, odjechalem nim bo jak moglem nie skorzystac". Jakby to bylo jakies MMORPG to by Ci zwipeowali LVL nawet nie pytajac ile expa tak naprawde zyskales na glitchu, niestety tutaj tego nie zrobia, bo zawsze mozesz wykorzystac poprzedniego save, wiec taka walka z wiatrakami. pozdrawiam
                    A spec= 37 lvl
                    B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez xCiuchciax
                      Nie jestem zwolennikiem kodów do gier itp., bo to psuje grę ewidentnie, ale no cóż jak się takie coś trafiło to czemu mam nie skorzystać, aż tak okropnie nie oszukuje
                      "stal sobie samochod z wlaczonym silnikiem i kluczykami w stacyjce, odjechalem nim bo jak moglem nie skorzystac". Jakby to bylo jakies MMORPG to by Ci zwipeowali LVL nawet nie pytajac ile expa tak naprawde zyskales na glitchu, niestety tutaj tego nie zrobia, bo zawsze mozesz wykorzystac poprzedniego save, wiec taka walka z wiatrakami. pozdrawiam
                      Bardzo dobrze powiedziane
                      Na szczęście już nie ma takiej opcji i teraz każdy musi się męczyć uczciwie ;D
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Najgłupszy przykład jaki chyba można przytoczyć , czy ktoś kto tak farmi kradnie coś komuś ? Komuś zrobi tym krzywdę albo przykrość ?
                        Jego sprawa czy potem będzie go cieszył lvl wbity w ten sposób , sam tego nie robię ale nie nazwę kogoś złodziejem bo niema czasu nabić lvl w normalny sposób .
                        A swoja drogą jak mógłbyś coś kupić po 5 zł a potem sprzedać po 100 zł i miałbyś kupców to znaczy że jesteś złodziejem ? czy po prostu przy farciłeś ?

Komentarz

każdy ma inną moralność.

również nie potępiam tych co mają mało czasu i podbili sobie w ten sposób lvl bo nic na tym nie straciłem. Lvl to tylko cyfra o niczym nie świadczy. Wiadomo można by się było spierać że skoro ktoś nie ma czasu to niech mu każdą licencje uproszczą i złota niech wpadają za każdy przejazd poniżej 10 min, tylko czy o to tu chodzi ? każdy maniak i tak przesiedzi swój czas nad grą, ci co nie mają takiej możliwości a chcą grę przejść akurat mieli farta. Satysfakcje i tak maniacy będą mieli większą. A znowu chwalić się że przesiedziało się przed grą 100h zamiast 30 jest troche dziecinne. Najważniejsze to mieć czyste sumienie

Komentarz

Zgadzam się. Gran turismo to świetna gra... ale tylko gra. Nic więcej. Człowiek ma się przy niej świetnie bawić, kupujesz produkt i jeśli chcesz możesz grać z kodami i innymi sztuczkami. Inna sprawa, czy rzeczywiście gra z kodami to przyjemność. Sam na swoim przykładzie wiem, że jak już użyjesz kodu raz to na tym się nie skończy, a satysfakcji nie będziesz miał z gry żadnej.

Komentarz

Zamieszczone przez pidzem
                              każdy ma inną moralność.

również nie potępiam tych co mają mało czasu i podbili sobie w ten sposób lvl bo nic na tym nie straciłem. Lvl to tylko cyfra o niczym nie świadczy. Wiadomo można by się było spierać że skoro ktoś nie ma czasu to niech mu każdą licencje uproszczą i złota niech wpadają za każdy przejazd poniżej 10 min, tylko czy o to tu chodzi ? każdy maniak i tak przesiedzi swój czas nad grą, ci co nie mają takiej możliwości a chcą grę przejść akurat mieli farta. Satysfakcje i tak maniacy będą mieli większą. A znowu chwalić się że przesiedziało się przed grą 100h zamiast 30 jest troche dziecinne. Najważniejsze to mieć czyste sumienie
                              porownanie do kradziezy owszem bylo na wyrost. ALe jesli chodzi o potepianie to będe to robic. Nie wiem czemu mowisz o przejsciu gry. co ma wspolnego granie online jednego wyscigu z przechodzeniem gry? to tylko podwyzsza lvl i daje kasy. Kase rownie dobrze mozna zrobic na B spec bez wiekszego problemu. Pozatym ten kto chce zrobic 40 lvl wcale nie musi byc maniakiem. 2 mln exp w 4h (2.5h realnej gry) spokojnie wystarcza, zeby w miare szybko wbic lvl.

Imo jak ktos nie ma czasu to nie musi robic platyny, albo moze ja sobie spokojnie rozlozyc na pol roku. Naszczescie pozostaje jeszcze trofeum zloty standard na które trzeba poswiecic parenascie godzin.

ps. pozatym pomysl, wreszcie udalo Ci sie wbic 40 lvl po paru tygodniach gry. Za 2 dni dowiadujesz sie ze jest bug i mozna go wbic w pare godzin. Ja i tak wybieram czyste sumienie
                              A spec= 37 lvl
                              B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez pidzem
                                każdy ma inną moralność.

porownanie do kradziezy owszem bylo na wyrost. ALe jesli chodzi o potepianie to będe to robic. Nie wiem czemu mowisz o przejsciu gry. co ma wspolnego granie online jednego wyscigu z przechodzeniem gry? to tylko podwyzsza lvl i daje kasy. Kase rownie dobrze mozna zrobic na B spec bez wiekszego problemu. Pozatym ten kto chce zrobic 40 lvl wcale nie musi byc maniakiem. 2 mln exp w 4h (2.5h realnej gry) spokojnie wystarcza, zeby w miare szybko wbic lvl.

Imo jak ktos nie ma czasu to nie musi robic platyny, albo moze ja sobie spokojnie rozlozyc na pol roku. Naszczescie pozostaje jeszcze trofeum zloty standard na które trzeba poswiecic parenascie godzin.

ps. pozatym pomysl, wreszcie udalo Ci sie wbic 40 lvl po paru tygodniach gry. Za 2 dni dowiadujesz sie ze jest bug i mozna go wbic w pare godzin. Ja i tak wybieram czyste sumienie

dlatego ta wstawka o moralności. Ty czy ja nie tracimy na tym nic że ktoś wbije na bugu te 40 lvli. nie ma przez to więcej koni w swojej formułce gt czy nie ma krótszych tras w multi. Jeśli jesteś dobrym kierowcą to i tak takiego czitera co poszedł na skróty zjedziesz jak nowicjusza. A satysfakcji ze zrobienia gry na 100% dzięki swoim umiejętnościom nikt Ci nie odbierze. Grasz dla siebie pobijasz rekordy dla siebie maksujesz grę dla siebie. Mój lvl czy lvl czitera nie wpłynie w żadnym stopniu na Twoje osiągnięcia. Tyle że ty masz satysfakcję że jesteś bardzo dobrym graczem i rozpykałeś grę jak trzeba, a cziter ma złudne poczucie że zrobił kilka pucharków internetowych za które żadnej dodatkowej nagrody nie ma.

Komentarz

Pracuję...
                                X