Angello! Nabyłem właśnie tą Zondę C12S 7.3 '02 dziś na giełdzie za 998 595 Cr.!!! Faktycznie untradable, a jednak! Szkoda że nie mogę ci jej dać mimo że nie kosztowała 1 000 000 Cr. Cała polityka GT5...
Wrzucam dowód zakupu
Patras_97 nie kopie się leżącego :wink:
Wkurza mnie ta blokada od PD tym bardziej, że nie według nich można wysyłać aut powyżej 1 000 000 cr a tymczasem nie można wysłać aut poniżej tej ceny
Kolego po pierwsze te samochody są do kupienia na giełdzie, więc musisz cierpliwie zaglądać (polecam wątek gran-turismo-5-gt/gielda-sam-uzywanych-zmiana-oferty-trik-t7037.html )
A po drugie do poszukiwania i wymiany samochodów służy zupełnie inny wątek - [GT5] WYMIANA SAMOCHODÓW - OGŁOSZENIA
Twój post nic nie wnosi do tematu. Człowieku, czy czytanie ze zrozumieniem jest tak trudne? Napisałem wyżej wyraźnie iż nie mam Mazdy 787B w salonie a Ty mi odpowiadasz "Powinna być w salonie". Dawno już to wiem...
Kamal dostał moda sekcyjnego i już pyskuje
Ty gościu sobie dobrze sprawdź salon Mazdy bo model 787B był tam (i jest nadal) od początku.
A Salon sieciowy aktualizowany był (o ile mnie pamięć nie myli) 31.01 więc wychodzi że powinieneś zaglądnąć tam po 14-tym i powinny czekać już nowe furki
Komentarz